• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu allaturca marka yatak odası örtüsü

karagul

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
157
0
316
İstanbul
slm kızlar bugün internetten alla turca marka yatak odası örtüsü sipariş verdim mobilyalara çok uygun görünüyordu renkleri ama kumaşı nasıldır nasıl duruyor hiç bilmiyorum aranızda bu markadan kullanan varmı ? eğer varsa benimle paylaşırmısınız rica etsem şimdiden çok tşkler...:46:

slm kızlar bugün internetten alla turca marka yatak odası örtüsü sipariş verdim mobilyalara çok uygun görünüyordu renkleri ama kumaşı nasıldır nasıl duruyor hiç bilmiyorum aranızda bu markadan kullanan varmı ? eğer varsa benimle paylaşırmısınız rica etsem şimdiden çok tşkler...:46:

Annemlerin 3 tane yatak örtüsü de o markadan. (1 tane klasik: misafirler geldiğinde serdikleri, 1 tane günlük pamuklu beyaz üstüne desenlilerden, 1 tane de diğeri kirlendiğinde kullanmak için yedekleri kumaşı saten hatta içine yorgan da konulabiliyor) Senelerdir çok rahat kullanıyorlar. Hatta başladığım çeyiz hazırlığımda ben de almayı planlıyorum ama ne renk alacağıma karar veremiyorum ve önce mutfaktan başladım da :17:

Bir de klozet takımları var. Onlar da çok güzel ve kullanışlı.

Kullanan biri olarak tavsiye edebilirim.

arkadaşım yatak örtün geldi mi ben de sipariş vermek istiyorum netten, desenleri çok hoşuma gitti. gelmesinde sıkıntı falan oldu mu? beklediğin gibi mi geldi peki nette göründüğünden farklı mı?

Back
X