• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahınızı seviyorsanız yapmayın bunu ya

m1y1v

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
1.587
1.426
333
Burda her yaştan kadın kesim olduğu için yazmak istedim ne olur çevrenizdeki bekar hemcinslerinize '' ee yok mu biri ne zaman evleniceksin '' tarzı sorular sormayın. Ya üzmekten başka hiçbir işe yaramıyor çok çok nadir kişi hariç kim yalnız kalmak ister hanımlar, demekki olmuyor yani ben gelinlikçinin önünden geçerken bile kafamı çeviriyorum bakamıyorum bile instagram'da keşfedime bu düğün nişan sayfaları düşünce ağlama krizlerine giriyorum ne geçiyor yani elinize tamam belki bana gıcık kaptın canımı acıtmak istiyorsun başka yerden vur beni başka konularda laf sok tipime, işime. Ama bu konuda tek kelime etmeyelim lütfen :(((((

Milletin ağzı torba değil ki büzelim evlensen çocuk ne zaman diye baskı yapacaklar hep bir şeyi sormaya devam edecekler ben birkaç kere sabredip sonunda tersleyip geçiyorum

Evlenmeyi marifet sanan insanlar çok komik gerçekten. Ciddiye almadan gülüp geçmek en mantıklısı.

Back