- 30 Eylül 2014
- 166
- 76
- 43
- 39
- Konu Sahibi ozge22ozge
-
slm kızlar
bi görümce vakası daha
allahım bnde görümceyim ama niye kötülük yapamıyorum geline anlamıyorum.
neyse esas konumuza geleyim benm 1 görümcem war evlendi bi yıl önce bnden 2-3 yaş büyük biz evlenirken bekardı bu aynı evde yaşadık 3 yıl yapmadıgı fesatlık kalmadı bana bilezik yapıldı sofraya oturmadı bana şu alındı kendini yerden yere attı vs. vs. resmen içi bozuk fesatlığından ölüyor kız bitek bana değil elti ve kaynanasınada aynısı yapıyo.fesatlıgından 10 gün gördü kocayı evlendi ceza evine girdi kocası, kaynanamda kalıyo şuan ama bize yakın oturuyolar.gözü hep bizim evde.4 ay önce hamile oldugumu öğrendi renkten renge girdi ortalıgı ayaga kaldırmış bn sonradan duydum niye ilk torun bizimkisi olcakmış sabahı aynı arabaya bindik hayırlı olsun bile demedi bikaç gün sonra yine evde kavga cıkarmış sakın bizim cocugumuza altın kıyafet vs. almasınlar diye.halbuki kayınpederim bize ne yaptıysa aynısını onada yaptı kııskanmasın diye.dün aksamda bebeğe oda alalım beşik vs. muhabbeti açılmış yine ortalıgı ayaga kaldırmış almıcaksınz yapmicaksınız diye bide bana arkasından yorum yapıyo hayırlısı olsun erkekmiş bebgnz flan filan diye ya böyle bişey warmı doğmamış cocuk kıskanılırmı ya tutamıyorm kendimi 5 yıldır hep içime attım arayıp agzna ... istiyorum ama annem hayır diyo nefret ediyorum o kızdan az önce annem aradı sakın oda flan almasınlar ben alıcam sonrada o kızı kapıdan içeri sokmicam dedi şmdi ben napyım arayıp agzma geleni söyliyimmiı yoksa hiçbiseyden haberm yokmş gibi mi davranaym onn gibi yapmacıkta olamıyorum bunları bildigim halde nası suratına bakıp muhabbet ediym ya
allahından bulsun diyorum başkada bişey demiyorm ona allah verir cezasını öyle bişeyle cezalandırrki ömrü boyunca boynu bükük bakar ama anlayana işte...Bence hiç muhattap olmayın kendi içlerinde kavga edeceklerse etsinler. Siz tek bir laf dahi etseniz suçlu konuma düşersiniz.
hmen aksamı haberim olmuyor yakın zmana kadar birlikte yasıyorduk zaten , bu son 2 olaydan bugn haberm oldu kayınvalidemi ağlatmış dün oda bi arkadasına anlatmış o söyledi bugnçOK merak ettim bunları size kim aktarıyor nasıl hemen akşamı haber alabiliyosunuz bence hamilesiniz bırakın bazı şeyleri oluruna kıyamet mi kopacak kopsun alınacakmı alınsın böyle kendinizi üzerek bebeğide stres altında bırakıyosunuz YAZIK geline ne yapılacaksa yapılır zaten adet ne ise o olur...
zaten hangi konuda fesatlık yapsıyda o olmadı mesala ben evlenirken bana gelinlik alınmasın diye kendini yerden yere attı ama o evlenirken ona gelinlik alınmadı bizi hep kıskandıgı iiçn sadece 10 gün koca yüzü görebildi şmdide doğmamış cocugu kıskanıyo korkuyorum cocuguma bişey olucak diye eltisi hamileyken inşallah düşürür diye dua ediyordu hep :s
çok şanslı hissettim kendimi şimdi çünkü görümcem yokkkslm kızlar
bi görümce vakası daha
neyse esas konumuza geleyim benm 1 görümcem war evlendi bi yıl önce bnden 2-3 yaş büyük biz evlenirken bekardı bu aynı evde yaşadık 3 yıl yapmadıgı fesatlık kalmadı bana bilezik yapıldı sofraya oturmadı bana şu alındı kendini yerden yere attı vs. vs. resmen içi bozuk fesatlığından ölüyor kız bitek bana değil elti ve kaynanasınada aynısı yapıyo.fesatlıgından 10 gün gördü kocayı evlendi ceza evine girdi kocası, kaynanamda kalıyo şuan ama bize yakın oturuyolar.gözü hep bizim evde.4 ay önce hamile oldugumu öğrendi renkten renge girdi ortalıgı ayaga kaldırmış bn sonradan duydum niye ilk torun bizimkisi olcakmış sabahı aynı arabaya bindik hayırlı olsun bile demedi bikaç gün sonra yine evde kavga cıkarmış sakın bizim cocugumuza altın kıyafet vs. almasınlar diye.halbuki kayınpederim bize ne yaptıysa aynısını onada yaptı kııskanmasın diye.dün aksamda bebeğe oda alalım beşik vs. muhabbeti açılmış yine ortalıgı ayaga kaldırmış almıcaksınz yapmicaksınız diye bide bana arkasından yorum yapıyo hayırlısı olsun erkekmiş bebgnz flan filan diye ya böyle bişey warmı doğmamış cocuk kıskanılırmı ya tutamıyorm kendimi 5 yıldır hep içime attım arayıp agzna ... istiyorum ama annem hayır diyo nefret ediyorum o kızdan az önce annem aradı sakın oda flan almasınlar ben alıcam sonrada o kızı kapıdan içeri sokmicam dedi şmdi ben napyım arayıp agzma geleni söyliyimmiı yoksa hiçbiseyden haberm yokmş gibi mi davranaym onn gibi yapmacıkta olamıyorum bunları bildigim halde nası suratına bakıp muhabbet ediym ya
bence görümceniz normal değil psikolojik sorunları var kesinlikle yardım almalı yazıkallahından bulsun diyorum başkada bişey demiyorm ona allah verir cezasını öyle bişeyle cezalandırrki ömrü boyunca boynu bükük bakar ama anlayana işte...
geçen de kayınvalidem dedi gülerken ağlıyo aglarken gülüyo iyi değil diyebence görümceniz normal değil psikolojik sorunları var kesinlikle yardım almalı yazık
Söylesen ne olacak ki olaylar bitmez ki. Biri biter biri başlar.. Bunu sonu yok ki..slm kızlar
bi görümce vakası daha
yazık eşide hapisteymiş belli ki biraz destek istiyor üzüldümgeçen de kayınvalidem dedi gülerken ağlıyo aglarken gülüyo iyi değil diye
kızını bana çekiştirmyr geçen yine bi hareketini gördm kayınvalidem de farketti deidm bunun psikolojisimi bozuk yetti artık oda iyi değil haklısın boşver dedi göz göre görede kızı diye onu kollayamaz herlde kadını hergün bizim yüzümüzden ağlatıyodu ztn ben biliyormbir insan neden kızını gelinine çekiştirir? ya da kızını çekiştiren k.valide, gelinine ne yapmaz?
o orda diye haftada bir gidiyorum zatngörümcenin sorunlu oldugu kesin
ama sana bunları anlatan kişilerde çok normal degil
mesafeli dur
kv gitme mesela
kv de kızınla aramız iyi degil huzurumuz bozulmasın diye gelmiyorum diye konuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?