allahından bul görümce

istersen birde git saçını başını yol:) ya ne gerek var gül ve geç.sen öyle biriyle uğraşırsan yorulursun.

Haklsn doğmamıs bebek kıskanılmaz. Çocukluğuna inmek lazım vardır bi travması.
Amaan kale alma odayıda teklif ederlerse geri çevirme derim kudursn iyice.

cnm kesinlikle arama üç maymunu oyna görmedim duymadım bilmiyorum

sonra pişman olursun susan ağız konuşanı yenermiş

Bence hiç muhattap olmayın kendi içlerinde kavga edeceklerse etsinler. Siz tek bir laf dahi etseniz suçlu konuma düşersiniz.

çOK merak ettim bunları size kim aktarıyor nasıl hemen akşamı haber alabiliyosunuz bence hamilesiniz bırakın bazı şeyleri oluruna kıyamet mi kopacak kopsun alınacakmı alınsın böyle kendinizi üzerek bebeğide stres altında bırakıyosunuz YAZIK geline ne yapılacaksa yapılır zaten adet ne ise o olur...

Bence hiç muhattap olmayın kendi içlerinde kavga edeceklerse etsinler. Siz tek bir laf dahi etseniz suçlu konuma düşersiniz.
allahından bulsun diyorum başkada bişey demiyorm ona allah verir cezasını öyle bişeyle cezalandırrki ömrü boyunca boynu bükük bakar ama anlayana işte...

hmen aksamı haberim olmuyor yakın zmana kadar birlikte yasıyorduk zaten , bu son 2 olaydan bugn haberm oldu kayınvalidemi ağlatmış dün oda bi arkadasına anlatmış o söyledi bugn

Yok canım sen içini ferah tut rabbim ol derse olur. Özellikle haksız yere yapılan beddua döner dolaşır insanın kendisini bulur. Bak kendi fesat hali ona en büyük ceza. Bu fesat düşüncelerle yatağına bir kere bile oh demeden yaramaz . Kendi beynini yer durur. O yüzden sen ferah tut içini. Allah doğrunun yanındadır. Eşinle istersen bir konuş ondan fikir almadan hiç bir şey yapma zaten Görümce ile ilgili. KP ve kv ye deki kızınız oda takımı için sorun yaratıyor. Isterseniz sizin huzurunuzda kaçmasın odayı benim annemde alabilir. Boşuna sorun çıkmasın evinizde de. Kaleyi içten fethedersin . Birde Bu konuşmayı yapman niye önemli yarın birgün eee hani biz alıcaktık diye kimse laf edemez. He bu konuşmaya rağmen olmaz kızım biz alıcaz derlerse tamam siz bilirsiniz şu gün gidip bakalım ozaman de.

Her iki koşulda da sen kazanırsın

Böyle bir manyak da kardeşimin sevgilisiydi. Cidden insan bu kadar deliremez, kıskanamaz diye düşünüyor ama oluyormuş. Ayrıldılar da kurtulduk...
Konuya gelince ara yorumları okumadım, ben de merak ettim bu lafları size kim taşıyor. Her kim taşıyor ise ona bir kaç adım uzak durun. Görümcenizle de aranıza mesafe koyun ve tepkinizi, bildikleriniz belli edin. Gitsin uzak bir yerde kendi başını yesin.

çok şanslı hissettim kendimi şimdi çünkü görümcem yokkk

allahından bulsun diyorum başkada bişey demiyorm ona allah verir cezasını öyle bişeyle cezalandırrki ömrü boyunca boynu bükük bakar ama anlayana işte...
bence görümceniz normal değil psikolojik sorunları var kesinlikle yardım almalı yazık

Söylesen ne olacak ki olaylar bitmez ki. Biri biter biri başlar.. Bunu sonu yok ki..

Saç baş girin birbirinize sen de ondan geri kalmazsın bu sayede.

görümcenin sorunlu oldugu kesin
ama sana bunları anlatan kişilerde çok normal degil
mesafeli dur
kv gitme mesela
kv de kızınla aramız iyi degil huzurumuz bozulmasın diye gelmiyorum diye konuş

geçen de kayınvalidem dedi gülerken ağlıyo aglarken gülüyo iyi değil diye
yazık eşide hapisteymiş belli ki biraz destek istiyor üzüldüm bence sende alttan al üstüne gitme sende kendince haklısın sende hamilesin seninde en duygusal dönemlerin ama

bir insan neden kızını gelinine çekiştirir? ya da kızını çekiştiren k.valide, gelinine ne yapmaz?

bir insan neden kızını gelinine çekiştirir? ya da kızını çekiştiren k.valide, gelinine ne yapmaz?
kızını bana çekiştirmyr geçen yine bi hareketini gördm kayınvalidem de farketti deidm bunun psikolojisimi bozuk yetti artık oda iyi değil haklısın boşver dedi göz göre görede kızı diye onu kollayamaz herlde kadını hergün bizim yüzümüzden ağlatıyodu ztn ben biliyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…