allahından bul görümce

heee yaa bu yaptıklarını kimden duydunuz ki siz
kayınvalidem
eşim de sevmez kendisini herseyin farkında ama annesi babası üzülcek diyede kavga cıkmasın istiyo herseyin bi zmanı war diyo..

eşin ne düşünüyor nu konuda bence sen muhattap olma eşin konuşsun kardeşiyle uyarsın onu

Son düzenleyen: Moderatör:
Bencede aklinizdan cikarin boyle biseyi.simdi yapar rahatlarsiniz ama sonra cok basiniz agrir.Bide gorumceniz soylemediginiz seyleri de eklerse ispat da edemezsiniz,ustunuze aldiginiz iftirayla kalirsiniz.Hem ne guzel esinizin ailesi de sanirim sizden taraf,o sadece kendini yedigiyle kalir.o hareketi yaparak esinizin ve ailesinin gozunden dusmeyin bence...

bence arayın, ağzınıza geleni söyleyin, en sonunda da "herkes beni daha çok seviyor kıskançlığından patla inşallah" deyin :) bu tür insanlara böyle yapmak gerekir. yoksa eylemlerinin dozunu artıracaktır.

onun seviyesine düşmek istemiyorum ama hiçbişey olmamış gibide davranamam tavrlı olucam biraz.

bunu yapmayı okdar cok istiyorum ki ama eşim kavga cıkmasın istiyo

Sen bu kadar fesat insana şimdye kadar susabildiysen şimdi arayıp ağzına ... birşey ifade etmeyecektir. İnan başa çıkamazsın anne sözü dinle arkadaşım sen yapma ama arada yapacak insanlar olsun maşa varken elini sokma . Bir hala nasıl böyle olabilir aklım almiyor

görümcen sağlam şekilde kaşınıyor gibi nedir bu fesatlık heleki yeğeni oalcak daha çok sevinmesi lazım ben yeğenlerim için ölürüm

Belli ki görümceniz ailesi tarafından çok şımartılmış bugüne kadar. O yüzden her şeyi kendi dediği gibi olsun, ondan başka kimseye değer verilmesin istiyor sanırım. Kısaca görümceniz kıskançlık ve fesatlıkta çığır açmış. Bence muhatap olmayın, anladığım kadarınca sizin yüzünüze söylemiyor bunları anne ve babasının yanında söylüyor, bırakın onlar versinler cevabını. Sizin yüzünüze bir şey söylediğinde susmayın ama cevabını verin. Anneniz o konuda haklı muhatap olmayın. Fakat annenizin beşik filan almasınlar ben alıcam onu da bu kapıdan içeri sokmayacağım lafını da tasvip etmedim. Sonuçta orası sizin eviniz siz istemiyorsanız eşinizle bu konuyu konuşursunuz gelmesini istemediğinizi söylersiniz, aksi halde annenizin böyle bir şey yapması eşinizle ve eşinizin ailesiyle aranızın açılmasına da sebep olabilir.

Bence hiçbir şey söylemeyin. Onun zaten kıskançlık ve fesat lık kendi kendine hakkından gelmesine neden oluyor. Siz nekadar susarsanız oda okadar sinir olacak. Ama bakın burada yazarken bile küfür etmişsiniz demekki içiniz çok dolu. Eğer ona bir laf söylerseniz oda Arsızca cevap verir tartışma çıkarsa hakliyken haksız duruma düşebilirsiniz. Unutmayın ailede sizi üstün görmelerinin en büyük nedeni 5 yıldır onunla bu konularda muhattap olmamanız. Ama şimdi birşey söylerseniz bunun arkası gelir. Ne derseniz diyin susacak birine benzemiyor. Bırakın kendi içindeki kurt ona yetiyordur. Zaten sizde rahat olun biraz. Eşin ailesi herkes farkında durumun. Ama evlat işte ama onun seviyesine düşerseniz bizim evladımızda terbiyesiz demezler ilk gelin terbiyesizlik etti derler

onun seviyesine düşmek istemiyorum ama hiçbişey olmamış gibide davranamam tavrlı olucam biraz.
Tabi ki tavrinizi belli edin,mesafeyi koyun araniza.yaptiklarini bilmediginizk sanmasin.ama inanin boylesi sizin icin daha huzur verecektir.bide hamilesiniz bebek sizin ruh halinizden cok etkilenir

hiç yüz vermezler aslında ama küçüklüğünü bilemem kayınpederim cevabını vermiş bişey alırkn sana sorcak değilm demiş

zaten hangi konuda fesatlık yapsıyda o olmadı mesala ben evlenirken bana gelinlik alınmasın diye kendini yerden yere attı ama o evlenirken ona gelinlik alınmadı bizi hep kıskandıgı iiçn sadece 10 gün koca yüzü görebildi şmdide doğmamış cocugu kıskanıyo korkuyorum cocuguma bişey olucak diye eltisi hamileyken inşallah düşürür diye dua ediyordu hep :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…