allahından bul görümce

ozge22ozge

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
1.640
1.102
248
34
slm kızlar
bi görümce vakası daha
allahım bnde görümceyim ama niye kötülük yapamıyorum geline anlamıyorum.
neyse esas konumuza geleyim benm 1 görümcem war evlendi bi yıl önce bnden 2-3 yaş büyük biz evlenirken bekardı bu aynı evde yaşadık 3 yıl yapmadıgı fesatlık kalmadı bana bilezik yapıldı sofraya oturmadı bana şu alındı kendini yerden yere attı vs. vs. resmen içi bozuk fesatlığından ölüyor kız bitek bana değil elti ve kaynanasınada aynısı yapıyo.fesatlıgından 10 gün gördü kocayı evlendi ceza evine girdi kocası, kaynanamda kalıyo şuan ama bize yakın oturuyolar.gözü hep bizim evde.4 ay önce hamile oldugumu öğrendi renkten renge girdi ortalıgı ayaga kaldırmış bn sonradan duydum niye ilk torun bizimkisi olcakmış sabahı aynı arabaya bindik hayırlı olsun bile demedi bikaç gün sonra yine evde kavga cıkarmış sakın bizim cocugumuza altın kıyafet vs. almasınlar diye.halbuki kayınpederim bize ne yaptıysa aynısını onada yaptı kııskanmasın diye.dün aksamda bebeğe oda alalım beşik vs. muhabbeti açılmış yine ortalıgı ayaga kaldırmış almıcaksınz yapmicaksınız diye bide bana arkasından yorum yapıyo hayırlısı olsun erkekmiş bebgnz flan filan diye ya böyle bişey warmı doğmamış cocuk kıskanılırmı ya tutamıyorm kendimi 5 yıldır hep içime attım arayıp agzna ... istiyorum ama annem hayır diyo nefret ediyorum o kızdan az önce annem aradı sakın oda flan almasınlar ben alıcam sonrada o kızı kapıdan içeri sokmicam dedi şmdi ben napyım arayıp agzma geleni söyliyimmiı yoksa hiçbiseyden haberm yokmş gibi mi davranaym onn gibi yapmacıkta olamıyorum bunları bildigim halde nası suratına bakıp muhabbet ediym ya

Kaliteli insan işiyle, boş insan kişiyle uğraşırmış.

Belli ki NORMAL biri değil.

Boşverin. Uzak durun mümkün olduğunca. Bebeğinize odaklanın, kendi planlarına odaklanın.

Muhatap olmayın. Merhaba-merhaba ilişkisinden öteye gitmeyin.

her ne olur sa olsun bunu yapmayın...
herşey normalmiş gibi anlatın.hatta abatarak anlatın daha huysuzlaşsın daha ne yapıcaksa artık yapabildiğinin en ucunu yapsın..

ne ilginçtir derdi nedir se artık allah aklı fikir versin

ben anne adayina bu tarz bir konusmayi yakistiramadim dogrusu...

heee yaa bu yaptıklarını kimden duydunuz ki siz

Kendini yerlere atmalar, renkten renge girmeler, ortaligi ayaga kaldirmalar.. anlattiginiza gore gorumcenizin akli sorunlari var.. tabi sizin anlattiginiz gibiyse.

Eger seviyeli bir insansaniz kimseninin agzina micmayin, muhattap olmayin.. hos seviyeli bir insan "agzina micayim mi?" Diye sorar mi, o da ayri mevzu.

Niye kötülük yapasın ki.
Görümcen cahil cüheda.Kafaya bile takmam.Onu o kadar konuşturan ailesinde suç.

bırak yavrucum allahından bulsun
kv de almamk istiyosa alsın bebek odasını
ondan izin mi alacaklar önce
o oturduğu yerde fesatlığıyla kalsın sen kulağını asma
gül geç bişey derse
o zaman daha çok sinir olur
çünkü sen laf söylemeye kalksan karşındaki zaten arsız
daha çok sinir eder seni
sen bebişini düşün
kv bişey almak istiyosa da engelleme sakın alsınlar

Bu lafları size taşına da ayıp. Umursamayın psikolojik sorunları var belli ki, siz bebeğinizi düşünün sadece.

bu görümceler hep böyle dengesiz oluyorlar galiba merak etme bi tek sende yok bu vaka bende 2 tane var bn napayım :) öncelikle eşin bu durumun neresinde o önemli.eğer kardeşine çok düşkünse aman hiç bulaşmayın siz suçlı çıkarsınız.ama aradakı dengeyi kuruyorsa üslubuna uygun konuşun görüncenizle bu böyle olmaz

Kimseye anlatamadığı derdini, burada bizimle paylaşırken küfür etti diye neden konu sahibine kızılmış?

Siz hiç hayatınızda küfürlü konuşmadınız mı?

Bezmiş demek ki 5 yıldır, ayrıca 5 yıl boyunca sanırım görümcesine bir şey dememiş. 5 yılın birikimiyle böyle konuştu diye, neden haksız ilan ediliyor ki?

Konu sahibi anneni dinle, yorum yapma, sakın arama, onun seviyesine inme asla. Sonra suç sana kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…