Allahım'a şürkürler olsun, pozitif sonuç aldım:) hamileyim:)

teonur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2008
15
0
41
Değerli arkadaşlarım Allahtan tek dileğim herkese bu duyguyu tattırması. Ben 2 kez normal yolla hamile kaldım ama maalesef dış gebelikle sonuçlandı ve sol tüpüm alındı. 2yumurta ve tek tüple mücadele ettim.2 kez aşılama yaptırdım ama sonuç negatifti.En sonunda ilk tüp bebek denememde pozitif sonucu aldım.12.12.2009 10.gün betahcg değerim 324.50 di 14.12.2009 12.gün betahcg değerim 603 dü yani dün bu sonucu aldım. Allahıma binlerce kez şükürler olsun. ınşallah sonunda bebeğimi kucağıma almayı nasip etsin. Bütün arkadaşlara bütün dualarım herkese Allah hayırlısını versin. Mücadelemiz hep güzelliklerle sonuçlansın......:)

tebrikler canım beniimm.ŞenizŞeniz.Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...amiiiinnnn.:Saruboceq::Saruboceq:...

Tebrikler , sağlıkla ve huzurla geçireceğin bir gebelik süreci sonrası Allah bebeğini kucağına almayıda nasip etsin:)

çok teşekkür ederim arkadaşlar Allah herkesin gönlüne göre versin. Amin inşallah güzel sonuçlar alalım.

selam arkadaslar ben yeniyim burda,

kendimi kisaca tanitayim 9 yillik evliyim 6 kez asilama yaptim ve 4 kez tup bebek ama hicbirinden sonuc alinamadi hatta doktorlar benim dogal yoldan hamile kalamami soylediler ama suan 16 gun adetim gecikti hic bir belirti yok , 2 kez test yaptim negatif cikti dun kan testi yaptirdim sonucunu persembe gunu alcam.

Hamilemiyim acaba bilmiyorum cok kafama takiyorum nolur yardimci olun.

[color="ındigo"]tebrik ederim canım rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin[/color]

Kan testi yaptirdim persembe gunu sonuc belli olcak, hatta bu gece ruyamda kan testi pozitif cikmisti ve cok sevindim inanamadim..:)) ruyalar terse yorumlanir diyorlar bilmiyorum yaaaa...

canım ben de tüp bebek denememdeyim. ailece nasıl sevinmişsiniz tahmin edebiliyorum. allah bana da nasip eder inşallah.... allah kucağına almayı nasip etsin. umarım güzel bir hamilelik geçirir ve hayırlı evlat (ya da evlatlar b-hcg biraz yüksek mi ne kız delikafadulden ) sahibi olursun.

benim büyük günümde 20 ARALIKKK...

tebrik ederim. rabbim kucaginiza almayi nasip etsin.

Yasmincigim insallah pozitiftir.Sende bu mutlulugu tadarsin insallah.

Arkadaslarim benimle sevincimi paylasiyorsunuz çok tsk ederim hepinize... Bu çok farkli oluyor bizler birbirimizi göremesekte ayni seyleri yasiyoruz bu beni daha mutlu ediyor... Sizler çok baskasiniz çok sagolun herkese nasip etsin yüce rabbim insallah....
Yasmincim insallah olumlu sonuc alirsin canim... Sirenascim insallah sende güzel haber alirsin canim burda paylasiriz hayirlisi olsun... Canim en merak ettigimiz noktaya deginmissin tekmi bebiş :)) ciftmi bebiş var:)) artik 29unda kismetse ogrenicem Allah hayirlisini göstersin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…