allahıma şükürler olsun sonunda hamileyim

beyazkaramel

Guru
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2007
118
2
37
:teytey:arkadaşlar hala inanamıyom ama hamileyim ilk tüp deneyimim sonucunda hamileyim :sm_cool:allahım isteyen herkese nasip etsin:dance:

gözün aydın :teytey::dance:

Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallahh a.s.

Tebrik ederim bende dün öğrendim hamile olduğumu Benim 3. denememdi. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin.

tebrikler canım allah tamamına erdirsin allah sağlıkla kucağına almayı günleride göstersin darısı bizlerinde başına bizede dua et benimde yarın transferim var

Şeniz:içelim::teytey::teytey::teytey:caaaanııııııııııım nasıl sevindim anlatamam yaaaaaaaa.....allah bebişlerini sapasağlam ve sağlıcakla kucağına almayı da nasip eder inşallah..... ne zamandır böyle güzel bir haber almaya ihtiyacım vardı. darısı bizim başımıza inşallah... benim de 28 inda belli olacak.hamilelerin duası tutarmış ne olur benim için de dua et canım....

çok sevindim canım.seni görünce hemen hatırladım ve mesajını görünce çok sevindim darısı bizlerin başına. allahım kucağına almayıda nasip etsin canım.

canım yaaa nerelerdesin sen çatladım meraktan ama içim hep rahattı hamile kaldı unuttu bizi diyordum haklı da çıkmışım çooookkkk sevindim canım allahım kucağına aldığın günleri de göstersin darısı da bizlere olsun inşallah

Tebrik ederim allah analı babalı büyütsün...Tüp bebeğe karar vermenizin sebebi neydi yani eşindemi sendemi bir sorun vardı.merak ettim benimde eşimde hareketli sperm yok tüp olurmu diye bile korkuyorum.

Gözün aydın,sağlıkla kucağına lırsın inşallah..a.s.

canım yaaa nerelerdesin sen çatladım meraktan ama içim hep rahattı hamile kaldı unuttu bizi diyordum haklı da çıkmışım çooookkkk sevindim canım allahım kucağına aldığın günleri de göstersin darısı da bizlere olsun inşallah

aşk olsun unuturmuyum canım biraz rahatsızım devamlı yatıyorum o yüzden hastanede falan yattım yumurta toplandıkdıktan sonra karnım su topladı ve nefes bile almakta zorluk çekiyorum inş 1 ay içinde su gidecek devamlı istifra öldüm valla serum yemekten kollarım delik deşik oldu ama sonucu iyi oldu ne yapalım gülünü seven dikenine katlanır darısı sizlerin başına :teselli:

:teytey:arkadaşlar hala inanamıyom ama hamileyim ilk tüp deneyimim sonucunda hamileyim :sm_cool:allahım isteyen herkese nasip etsin:dance:
tebrikler canım:1hug::nazar::teytey:
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
darısı başımıza.benim içinde dua et hamişlerin duası kabul olurmuş.benimde test günüm 25 ocak.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

X