sabırsızlıkla beklediğim doğumum 21 eylül 15.40 da oldu arkadaşlar hihoyyytkısaca size doğum hikayemi anlatıyım 21 eylül gecesi kanamam oldu ve belimde hafif bir ağrı vardı ben ağrımın artması için bekledim saat 9 da hastaneye gittik ama benim fazla bi ağrım yoktu neyse ultrasonla muayne oldum daha sonra nst ye bağlandım ve sancım başlamıştı daha sonra alttan muayne etti ve 4cm açıklık var dedi eşim yatış yaptırdı ve bbeğimi kucağıma alacağım için hem seviniyordum hemde doğumdan korkuyordum pazar günü olduğu için kimse yoktu dr haber verildi ve kendi sancımla doğumun gerçekleşmesi için beklemeye başladık saat 14.30 ve sadece 6 cm açılabilmiş dr talimatı ile su kesesi patlatıldı ve suni sancı verildi işte o andan sonra sancı nasıl bişeymiş öğrendim son sancılarımda dayanamadım bağırmaya başladım eşim yazık ne yapıcağını şaşırmış bir vaziyette dayan diyordu ve o arada ebe geldi biraz daha sancı çekiceksin sonra herşey bitecek derken benim yaramazın başı geldi ve hemen alel acele çatala aldılar ve 2 ıkınışta bebişim meleğim doğdu allahım herkese yaşatsın bu duyguyu yani anlıycanız arkadaşlar doğumum kolay oldu sadece son 3-4 sancı hariç ama o kadarcık olsun demihihoyyytşimdi meleğimyanımda hepsini unuttum bile herkese kolay doğumlar çok fazla uzattım kusura bakmayın arkadaşlar iyi bayramlar:ecrin_bebek: