İçime öküz oturdu resmen , bu kadarmı vicdansız olur bir insan , adamım diye geziyordur ortalıkta . Sanki trilyon istemişsiniz . Allah büyük , ne söylense az kalır bu vicdansıza . Çok geçmiş olsun , inşallah kolaylıkla atlatırsınız zor günlerinizi.kızımı çok nadir arar telefon arkadaşı olmuş kızımla
arada nadiren arar kızımı telefon arkadaşıGörüşmüyorlarmı kızınızla ?
Çok üzücü , iyi niyet , kibarlık hak etmiyor bazı insanlar ne yazıkki .
allah razı olsun varolun tşk ederim desteğiniz için.Vicdansız merhametsiz insan müsveddesi!
Sizin gurur yapacak haliniz yok kızınız için hakkınız olanı istediniz keşke özür dilemek yerine "seninde kizin babalık görevini yap ve gereken ne kadarsa hemen yolla"deseydiniz.
Nasıl baba bu ya..
Neyse üzülmeyin kimsenin yaptığı yanina kâr kalmıyor.birgün sizlere muhtaç olursa sizde "başının çaresine bak beni ilgilendirmez"deyiverin..
aminnnnnnnnnnnnn amin aminnnnn arkadaşım aminen az 22 yaşında olan kızıma, şu attığı mesajı gösterirdim sanırım.
Telefonda iki sesini duyup ben babalık yapıyorum diye vicdanını rahatlatamasın bundan sonra. Yaşlanınca da yalnızlığında boğulur inşallah.
23 yaşında üniverste son sınıf öğrencisi arkadaşım22 yıl önce bosandınız kızınız kac yasında peki ?
Biraz kücük olsaydı belki nafaka icin dava acabilirdinizde kızınızda calısacak yasa gelmiş sanırım
allah binlerce razı olsun varolun rabbim evlatlarımızın karşısına iyi insanlar çıkarsın...İçime öküz oturdu resmen , bu kadarmı vicdansız olur bir insan , adamım diye geziyordur ortalıkta . Sanki trilyon istemişsiniz . Allah büyük , ne söylense az kalır bu vicdansıza . Çok geçmiş olsun , inşallah kolaylıkla atlatırsınız zor günlerinizi.
ah arkadaşım ah allah razı olsunamin rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesinhani böyle hikayeler oluyor ya boşandıktan sonra kötü olan umursamayan baba ileride hasta oluyor bakacak kimsesi olmuyor eski eşi ve zamanında hiç umrunda olmadığı çocuğu bakıyor... direkt aklıma bunlar geldi.Allah sizi bir daha o adama muhtaç etmesin. umarım her şey düzelir ve muhatap olmak zorunda kalmazsınız bir daha. kızınıza da acil şifalar diliyorum.
aklımdan geçmiyor değil arkadaşımBabaliktan red davasi acin. Kendi soyadinizi verin kiziniza. Yazdigi cevabi da kiziniza gosterin gorsun babasi ne bicim insan. Hiyar agasi
Eşiniz evlimi benimde anne baba ayrı ikiside evlendi dedem babaannem bakmıştı bana en azından kızınızın sizin gibi bir annesi düşünen Bu bile güzel şuan maddi durumum iyi olduğun için bnmle görüşmek istiyorlar ben görüşmüyorum
eşim evli 2 oğlu var canım kızım maşallah sana güçlüsün sağlıklısın rabbim bundan sonrası için karşına güzel iyi insanlar cıkarsın sana görüş ya da görüşme diyemem mutlak haklı sebeblerin vardır tek diyebileceğim kendini nasıl mutlu huzurlu en önemlisi vicdanen rahat hissediyorsan öyle davran canım kızımEşiniz evlimi benimde anne baba ayrı ikiside evlendi dedem babaannem bakmıştı bana en azından kızınızın sizin gibi bir annesi düşünen Bu bile güzel şuan maddi durumum iyi olduğun için bnmle görüşmek istiyorlar ben görüşmüyorum
Şuan evliyim mükemmel bir eşim var okudum memur oldum bi güvencem olmalı dedim çünkü beni düşünen kimse olmadı ne anne ne baba herkez kendi mutluluğunu seçti bu sıralar çoçuk düşünüyorum düşüncesi bile beni mutlu ediyor ben çocuğuma asla böyle davranamam diye düşünüyorum benim herşeyim olacak anne sevgisi görmediğim için sanırım ona çok bağlı olurum sizin eşinizin vicdani öyle işliyor demekki Allah a havale edin ben öyle yaptım İnanın Allah’ın takdiri bizden daha büyük umarım kızınız en kısa zamanda sağlığına kavuşur Allah yardımcınız olsuneşim evli 2 oğlu var canım kızım maşallah sana güçlüsün sağlıklısın rabbim bundan sonrası için karşına güzel iyi insanlar cıkarsın sana görüş ya da görüşme diyemem mutlak haklı sebeblerin vardır tek diyebileceğim kendini nasıl mutlu huzurlu en önemlisi vicdanen rahat hissediyorsan öyle davran canım kızım
İçimden tam da geçirdiğim şey...Siz Allaha havale etmişsiniz ama ben yazacağım kendimi tutamayacağım:
Allah onun cezasını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?