allahım vicdansız insanları sana havale ediyorum

kızımı çok nadir arar telefon arkadaşı olmuş kızımla
İçime öküz oturdu resmen , bu kadarmı vicdansız olur bir insan , adamım diye geziyordur ortalıkta . Sanki trilyon istemişsiniz . Allah büyük , ne söylense az kalır bu vicdansıza . Çok geçmiş olsun , inşallah kolaylıkla atlatırsınız zor günlerinizi.

en az 22 yaşında olan kızıma, şu attığı mesajı gösterirdim sanırım.

Telefonda iki sesini duyup ben babalık yapıyorum diye vicdanını rahatlatamasın bundan sonra. Yaşlanınca da yalnızlığında boğulur inşallah.

allah razı olsun varolun tşk ederim desteğiniz için.

22 yıl önce bosandınız kızınız kac yasında peki ?
Biraz kücük olsaydı belki nafaka icin dava acabilirdinizde kızınızda calısacak yasa gelmiş sanırım

aminnnnnnnnnnnnn amin aminnnnn arkadaşım amin

allah binlerce razı olsun varolun rabbim evlatlarımızın karşısına iyi insanlar çıkarsın...

hani böyle hikayeler oluyor ya boşandıktan sonra kötü olan umursamayan baba ileride hasta oluyor bakacak kimsesi olmuyor eski eşi ve zamanında hiç umrunda olmadığı çocuğu bakıyor... direkt aklıma bunlar geldi. Allah sizi bir daha o adama muhtaç etmesin. umarım her şey düzelir ve muhatap olmak zorunda kalmazsınız bir daha. kızınıza da acil şifalar diliyorum.

ah arkadaşım ah allah razı olsunamin rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin

Eşiniz evlimi benimde anne baba ayrı ikiside evlendi dedem babaannem bakmıştı bana en azından kızınızın sizin gibi bir annesi düşünen Bu bile güzel şuan maddi durumum iyi olduğun için bnmle görüşmek istiyorlar ben görüşmüyorum

eşim evli 2 oğlu var canım kızım maşallah sana güçlüsün sağlıklısın rabbim bundan sonrası için karşına güzel iyi insanlar cıkarsın sana görüş ya da görüşme diyemem mutlak haklı sebeblerin vardır tek diyebileceğim kendini nasıl mutlu huzurlu en önemlisi vicdanen rahat hissediyorsan öyle davran canım kızım

Sonradan dava açılamıyor mu?
Avukat arkadaşlar vardır aramızda
22 sene sonra alamaz mısınz?
Toplu alabiliyrsam toplu alırım ben olsam bu adamdan.

ne mutlu sizin gibi bir annesi var. yıkılmayın, üzülmeyin. çıkar o 600 tl adamın bi yerinden.

Başlığınızda ettiğiniz sitemle o kadar haklısınız ki..
Kendine yeni hayat kurmuş, 2 çocuk sahibi olunca da önceki evladını gözardı etmiş. Allah sorsun evet, avukatla konuşup gerekli adımları atabilirsiniz. Medine dilencisi değilsiniz, durduk yere 600tl isteyesiniz. Size kendinizi yalnız ve kötü hissettirmiş kızınız konusunda. Eden bulsun umarım.
Kızınız çok şanslı, sizin gibi bir anneye sahip.

Şuan evliyim mükemmel bir eşim var okudum memur oldum bi güvencem olmalı dedim çünkü beni düşünen kimse olmadı ne anne ne baba herkez kendi mutluluğunu seçti bu sıralar çoçuk düşünüyorum düşüncesi bile beni mutlu ediyor ben çocuğuma asla böyle davranamam diye düşünüyorum benim herşeyim olacak anne sevgisi görmediğim için sanırım ona çok bağlı olurum sizin eşinizin vicdani öyle işliyor demekki Allah a havale edin ben öyle yaptım İnanın Allah’ın takdiri bizden daha büyük umarım kızınız en kısa zamanda sağlığına kavuşur Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…