- 16 Kasım 2017
- 178
- 105
- 33
- 48
selam dostlarım ben eşinden 22 sene evvel boşanmış kendini kızına ve annesine adamış eğitimli çalışan bir anneyim kıızm epilepsi hastası aynı zamanda so 5 aydır düşük tansiyon ve prodiyabet yani (hipoglisemisi) çıktı tabi bu sonuca 6 ayrı doktora götürerek ulaştım şimdi ise tedavi sürecine girdik hamdolsun nöroloji dahiliye kalp diyetisyen endokrin doktorlarına gittim endokrin hariç geriye kalan tüm doktorlara uzun bi süre gideceğiz neyse uzatmıyayım ben eşimden boşandım aldatıldığım için ve mahkemede nafaka talep etmedim dedim ki baba biz boşandık o kızından boşanmaz üstelik eğitimli yüksek mühendis nefeke isteğim yoktur dedim ben gibi süzme salak az bulunur aradan aylar geçti bırakın para vermeyi aramadı bile ama bi kez olsun kötülemedim çünki o kızımın babasıydı ve sinirimi atıcam diye kızımı üzemeye hakkım yoktu ya sabır dedim aaaa taki dünkü olaya kadar taktir edersiniz ki 6 doktor özelde helede(sgk ya gidin demeyin çalıştığım yerde izin sıkıntım var kızımda da tansiyondan dolayı bayılma atakları ve okulun açılmasına az kaldı okul döneminde çok çektik kızınız bayıldı gelin şu hastanedeyiz diye bende okul kapansın tüm tedaviye o zaman başlarım dedim ve başladım)dün doktorlar tahliller v.s ilk kez çok sıkıştım ve utana utana babasına mesaj attım özür dilerim dedim rahatsız ettim müşkül durumdayım kızımız da durum bu sadece 600 tl ye ihtiyacım var mümküsnse yollarmısın demez olaydım banane hastaysa gitsin devlet hastanesine ben kaldım dondum ağlıyorum ablamı aradım saolsun hemen yolladı sorarım size boşanınca evlattadn boşanma hayatın neresinde var hastalık bu ya ve babanın durumu son derece iyi çok üzgünüm dostlarım bi anne olarak çok kızıma bahsetmedim elbette ama yıkıldım inanın çok hemde...