ALLAHIM SEN YARDIM ET!

Her kadinin korkulu rüyası Allaha sığın çok dua et sana cikar yol göstersin inşallilah hatalarından döner sonuçta bebeğini tek başına büyütek istemezsin Allah yardımcın olsun kardeş

Allah yardimcin olsun çok üzüldüm ayaklarını sağlam basıp güçlü olmalısın bebeğin için

bende pek inanmadım ama konuya ama gerçekse ailenin yanına dön arkalarını çevirdilerse kovacak halleri yokya.zaten en büyük delil eşinin sevgilisinin hamile olması bunu dna testiyle kanıtlıyabilirsiniz siz daha iyi bilirsiniz gibime geliyor bu işleri neyse.

merhaba arkadaşlar çok büyük bi derdim var kimselere anlatamıyorum 2 yıl önce evlendim çok severek evlendik aileme karşı gelerek evlendik şuan karnım burnumda annemlerle eşim görüşmüyor ailemde benle soğuk kaynanamla görüşüyoruz onun yaptıklarından zaten bahsetmiyorum seviyorum diyerekten katlandım ama bu olanlara akıl erdiremiyorum karnım burnumda doğurdum doğurucam eşim eve son 6 aydır geç gelmeye başladı geçenlerde şeytan dürttü o uyudktan sonra telefonunu aldım mesajlarına girdim velhasıl beni bir kadınla aldattığını ve üstüne üstlük kadını hamile bıraktığını öğrendim napıcam bilmiyorum aileme gitmeye yüzüm yok bu saatten sonra elimde bir bebekle napıcam ben yardım edin bi akıl verin

Dün lise 1. sınıf öğrencisiydin ! Bugün karnın burnunda ?

X