ALLAHIM SEN YARDIM ET!

Nasil yikilmissindir. Uzuldum adina.
Peki ne dedi kocan ?
Ne diyip evden gitti?

Nasil yikilmissindir. Uzuldum adina.
Peki ne dedi kocan ?
Ne diyip evden gitti?
Beni artık begenmiyormus ona yetmiyormusum eskisi kadar ilgim yokmus ona o kadin onu seviyormus deger veriyormus bosanma davasi acicakmis bir sürü bağırıp terk etti

Açıkçası ailemr gidecek yüzüm yok sanırım tek başıma cocugumla yasicam ailemle konusuyorum zaten

Beni artık begenmiyormus ona yetmiyormusum eskisi kadar ilgim yokmus ona o kadin onu seviyormus deger veriyormus bosanma davasi acicakmis bir sürü bağırıp terk etti

Ipler baya kopmus.
Ama sakin yalvarma, bosanalim en guzeli de.
Bebegi var demissin o kdindan.
Bi avukata git danis, o sana yardimci olucaktir.
Calisiyomusun sen?

Delile ihtiyaç var mı
Diğer ka
Ipler baya kopmus.
Ama sakin yalvarma, bosanalim en guzeli de.
Bebegi var demissin o kdindan.
Bi avukata git danis, o sana yardimci olucaktir.
Calisiyomusun sen?
Ben avukatim zaten bircok arkadasim var bosanma avukati ama sorun bu degil bebegimi bakmak icin ailemden yardim isteyemem e bir sure kendim bakarken gelirim nolucak çocuğumu 2 yasina kadar ben bakmak istiyorum

Ben avukatim zaten bircok arkadasim var bosanma avukati ama sorun bu degil bebegimi bakmak icin ailemden yardim isteyemem e bir sure kendim bakarken gelirim nolucak çocuğumu 2 yasina kadar ben bakmak istiyorum

Anliyorm seni ama bazen hayat istedgin gibi gitmiyor maalesef.
Mecburen ya annengile gidiceksin yada cocugunu yuvaya vericeksin gunduzleri.

Avukatmıssın zaten bizden daha iyi bilirsin bebek için bakıcı tutarsın davaların olmadıgı gün sen ilgilenirsin eger bebekse takıldıgın konu

Cok sagol canim tavsiyeler için
Rica ederim şimdi darmadagınsın ama kadın sıgınma evlerınde senden daha kötü durumda olan hiç bir geliri olmayıp elinde meslegi olmayan üstelik koca zülmü yetmezmiş gibi töre adı altında işlenen cinayetlere kurban gitmemek için çocukları ile mücadele veren kadınları hatırla kendinde o şerefsize dünyayı dar edecek kuvveti mutlaka bulursun

bunu söylemek istemezdim ama boşanamayacaksan hiçde ses etme benim yapamadığımı yap azıcık sinsi ol esini çocugu bahane ederek kullan dogumdan sonrada kendini bırakma ne olacak orasını Allah bilir ama önce rest çekip sonrada boşanamazsan adam da kv de tependen inmezler Allaha sıgın ya vedüd ya halim zikirlerini çek baktın olmuyor yapacak bişey yok cocuguna sarıl ölecekle olacaga çare yok zaten ben aldatılmadım ama iyi niyretim yüzünden çok çektim Allah selamet versin yardım etsin dik dur

Kardeşim öncelikle Allah yardımcın olsun...
Lakin anne baba rızası almadan evlenmenin sonu da malesef böyle hüsran oluyor,çünkü Allah rızası ana babadan geçer,kusura bakma ama sonunu kendin hazırlamışsın, tabi zamanı geri çeviremezsin ama dua edebilirsin dua et.

Olan oldu zaten çok özür diledim affettirdim de kendimi aileme zaten o konuda içim rahat

Son birkaç gündür okuduğum konuların bir kolajı gibi geldi bu konu bana
Sahteyse hiç yaratıcı değilsiniz
Gerçekse bu mesajı üstünüze alınmayın

Böyle bir durumla karşılaşsam KK'da konu açmak aklıma gelecek en son şey olurdu heralde.

Kadın avukat ben bebekle ne yapıcam diye konu açıyor. Ben yemedim bu hikayeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…