işte aileye karşı gelip değmeyen 5 para etmez bir adam yüzündenmerhaba arkadaşlar çok büyük bi derdim var kimselere anlatamıyorum 2 yıl önce evlendim çok severek evlendik aileme karşı gelerek evlendik şuan karnım burnumda annemlerle eşim görüşmüyor ailemde benle soğuk kaynanamla görüşüyoruz onun yaptıklarından zaten bahsetmiyorum seviyorum diyerekten katlandım ama bu olanlara akıl erdiremiyorum karnım burnumda doğurdum doğurucam eşim eve son 6 aydır geç gelmeye başladı geçenlerde şeytan dürttü o uyudktan sonra telefonunu aldım mesajlarına girdim velhasıl beni bir kadınla aldattığını ve üstüne üstlük kadını hamile bıraktığını öğrendim napıcam bilmiyorum aileme gitmeye yüzüm yok bu saatten sonra elimde bir bebekle napıcam ben yardım edin bi akıl verin
ah aklıma gelseydi o sinirle kocam olucak o şerefsizi evdenOfff.
Delilleri saklayın evet
eşimle büyük bir kavga ettik bunu öğrenince o da evi terk etti aklıma gelmedi o şaşkınlıklaDelilleri saklayın. Mesajların ekran görüntüünü alın
cahillik işte bok varmış evlenmişim 24 yaşımda şimdiki aklım olsaişte aileye karşı gelip değmeyen 5 para etmez bir adam yüzünden
neler çekildiğinin canlı örneği
Çok acele etmişsinizah aklıma gelseydi o sinirle kocam olucak o şerefsizi evden
eşimle büyük bir kavga ettik bunu öğrenince o da evi terk etti aklıma gelmedi o şaşkınlıkla
accık üsluba dikkat etsekcahillik işte bok varmış evlenmişim 24 yaşımda şimdiki aklım olsa
Maddi gelirim var ama su evde bes dakka daha durmak istemiyorum çocuğunumu buraya getirmek hiç istemiyorum o serefsiz evden gitti delilleri de almamistim napicam benGerçekten zor bir durum.. Delilleri saklamak ilk işiniz olsun.. Eğitim/çalışma durumumuz ne peki?
Siz kimseye boyun egmeden, kendi ayaklarınızın üstünde kalarak da evladinizi buyutursunuz istedikten sonra evvelAllah.
Gerçekten zor bir durum.. Delilleri saklamak ilk işiniz olsun.. Eğitim/çalışma durumumuz ne peki?
Siz kimseye boyun egmeden, kendi ayaklarınızın üstünde kalarak da evladinizi buyutursunuz istedikten sonra evvelAllah.
Keske fake olsam ama gayet gerçek maalesefBanada fake gibi geldi, ciddi degil degilmi bu konu ?
Aynen bunu diyecektim. Erkekler herzmn kadınlara mecbur ama bir kadın erkeğe mecbur degil ve bence ailenle barışmalısın sonuçta onlar ailen sen onları yüzüstü bırakmışsın ama bi anne baba asla evladına bunu yapmaz. İnşallah ailen bu konuda yardımcı olurlar sanaGerçekten zor bir durum.. Delilleri saklamak ilk işiniz olsun.. Eğitim/çalışma durumumuz ne peki?