- 26 Nisan 2015
- 1.187
- 939
- 36
-
- Konu Sahibi rumeysaltan
Amiinnn InsaAllah rabbim tum isteyenlere nasip etsinCanim cok sevindim.. Allahim bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
Cokkk sukurrr cok mutluyumHyrlı olsun canım ne mutlusundur suan: ))
Eger elimden bisi gelirse seve seve neden olmasinbnada br knuda yardımcu olurmusnuz
Ben 3 sene evli kaldim olmadi ne zaman adetim gecikse test yaptim arkasindan adet oldum oyleki adet 1 hafta gecikti test yaptim ayni gun adet oldum. Bu bnm 2. Evliligim hc korunmadim ve dedigim gibi 2 ay 10 gunluk evliyiz ben yine gecikti gozuyle baktm.2.gununde test yaptim olumsuz.ve kesin bi hastalik var diye dusundm taaki dr kana bakalim diyene kadar. Beklemediin zaman oluyomus. Allaha guven gerisini birak o herseyin en iyisini bilir. Sakin uzulme zamani gelmemistr belki. Ve soyle de bisi var bende hormon sorunu var oyle ki bana taaa kac sene once dr erkek hormonu cok fazla cocuk sahibi olamayabilirsin demisti... sen.icini ferah tut. Daha cok calis ve moralini yuksek tutBen gercekten suan cok aglıyorum ne guzel hamılesın bnde ıstyorum ama suan adet oldum:'(((
Belki de adrt degildir yani akinti gibi saniyorum... Sen bi kendine gel kendini toparla sakin uzulmeBnde 1.sene 3 aylık evlıyım gectıgımız subat ayının 25ınde adet oldum 29unda bıtt ve bu zamana kadr adet olmadım bu ay 15.04.2015 te tahlıl yaptrdım fakat 0.1 cıktı negatf(( snra bana adet sokturucu verdı. 10 gun ıcınde adet olcksın 3.cu gnu gl ddı hap bıttı adet olmadım hormon testı yapcz ddı sımdıde acık renkte kan. Gordum
Ohooo ben evlenirken 74tum gecen hafta 80 olmusum ve kilo vermeye basladigim an hamile kaldimKac kılosun pekı benım kılom var dye mı olmuyo acaba
Dokora gittinmi hic??? Bence adetin biter btmez doktora git hem neden adetinin duzensiz olugunu ogren varsa tedavisi gecikme. Ve cocuk sahibi olmak istedigini soLe illaki vardir bi yol Allahtan.umut kesilmezPekı bsy dha sorcam bnım adetlwrım bekarken duzenlydı evlıyken cok dgstı hep.gec erken oleydı ıste daha dun esımle brlkte oldum: ( bugunde kanı gordum ya
Sagol cnmm tesekkur ederımm ıns hyrlısı olur pekı adetteyken kan testı yuksek cıkıyor muDokora gittinmi hic??? Bence adetin biter btmez doktora git hem neden adetinin duzensiz olugunu ogren varsa tedavisi gecikme. Ve cocuk sahibi olmak istedigini soLe illaki vardir bi yol Allahtan.umut kesilmez
kanda ne zaman çıktı peki. benim 4 gün gecikti ama idrar negatifBen 3 sene evli kaldim olmadi ne zaman adetim gecikse test yaptim arkasindan adet oldum oyleki adet 1 hafta gecikti test yaptim ayni gun adet oldum. Bu bnm 2. Evliligim hc korunmadim ve dedigim gibi 2 ay 10 gunluk evliyiz ben yine gecikti gozuyle baktm.2.gununde test yaptim olumsuz.ve kesin bi hastalik var diye dusundm taaki dr kana bakalim diyene kadar. Beklemediin zaman oluyomus. Allaha guven gerisini birak o herseyin en iyisini bilir. Sakin uzulme zamani gelmemistr belki. Ve soyle de bisi var bende hormon sorunu var oyle ki bana taaa kac sene once dr erkek hormonu cok fazla cocuk sahibi olamayabilirsin demisti... sen.icini ferah tut. Daha cok calis ve moralini yuksek tut
Gecikmenin 2gunu idrarda negatifti zaten o iyice umudumu kirmisti. Ama 1 hafta geciktigi gun kandan cikti degerim 473.99kanda ne zaman çıktı peki. benim 4 gün gecikti ama idrar negatif