- 12 Şubat 2015
- 461
- 60
- 31
nasıl yani anlamadım canımbir şey diyeceğim çoğu koğuştaki kulübelrd ışardan aranıyor. bazı erkek arkadaşlar bunu söylemeyebilyor bilgin olsun.umarım öyle dğeildir ama akklında bulunsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl yani anlamadım canımbir şey diyeceğim çoğu koğuştaki kulübelrd ışardan aranıyor. bazı erkek arkadaşlar bunu söylemeyebilyor bilgin olsun.umarım öyle dğeildir ama akklında bulunsun
hepsi aranıyor bilgim varda benim kontur falan olmayınca o arıyo beni. yoksa ailesi arıyor zten bilgim var canımaskeriyede ankesörlü telefonların bazıları dışardan aranabiliyor bilgin olsun.
O şifre nasıl alınıyor ki? bende öyleyim içim içimi yedi bitirdi resmenOperatör şifresini iste, ordaki dokumden herseyi görürsün. Sürekli aradığı numaralara bak. Ben biraz psikopatim bu konularda :/
Erkek arkadaşının telefonundan alman lazım ama askerdeymis. Kendisine söyle versin. Verirse görürsünO şifre nasıl alınıyor ki? bende öyleyim içim içimi yedi bitirdi resmen
Telefon kullanamiyor ki canım :/Erkek arkadaşının telefonundan alman lazım ama askerdeymis. Kendisine söyle versin. Verirse görürsün
Askerden önce kullanmiyor muydu? 6 aylik döküm görürsün. İzne gelirse şifreyi al bakTelefon kullanamiyor ki canım :/
Parmağında yüzük var altin bilezik filan var bide altina hayırlı olsun diye yorum yapılmış. Sevgilimi bu facesinden eklememisti ama diger facesinde de ilişkisi vardi. Bana mesaj attığı face dün açılmışKız 96lı ve nişanlı mı? Vay be yenı nesil benı benden alıyor
Kullanıyordu geldiğinde ona sormam çaktırmadan ben alırım napim beni buna mecbur ettiAskerden önce kullanmiyor muydu? 6 aylik döküm görürsün. İzne gelirse şifreyi al bak
Dogrucu olmakta fayda var. Kizin davranışları da tuhaf o yüzden emin olamıyorum kanıt istedim askerde diye uzun zamandir konuşmuyoruz diyo ama gideli 10 gün bile olmadı ne bileyim ya anlamadım ki bende başımda bi bu eksiktiSevgilim böyle akıl verdiğimi bilse " milletin başına dert aciyorsun " derdi. 2 arkadaşımın aldatildigini bu sayede ortaya çıkardım da, kizmisti bana :/ ama napim kadın kadına yardım etmeli.
Sorunlarin var senin bi lafinla sevgilimi sorgulayacagimi mi dusundun dedim. Kiz nisanliymis sevgilim aradi yemin ederim yalan hepsi tanıyorum ama o anlamda degil dedi. Kiza kanitlamasi için bisey sordu engelledi beni ne dusunecegimi şaşırdımsevgilime sizi sormama gerek yok, önemli bir kişi olsanız zaten bahsederdi.. bahsetmediğine göre çok da önemli biri değilsiniz demektir...
şeklinde kızı bozacak bir mesaj atsaydınız keşke :)
sonuçta ciddi ciddi bir niyeti olsa böyle kelime oyunları yapmaz, adam gibi varsa bir durum söyler... ekle diye ne ısrarı bu ? niyeti gerçekten bir şeyler söylemek olan insan attığı ilk mesaj da her şeyi açıklar.. gizli kapaklı işler yapmaz..
eklemeden de söyler...
belli ki ekleyince sizin profil sayfanızdaki şeyleri inceleyecek...
içinize kurt düşürecek şeyler yapacak...
dikkate almaya değmez bence...