Allahım Kimseye Yaşatmasın

doğru diorsun cnm yaşam şartlarıı iş stresler vs vs derken tüm denge bozluyr eskiler sırtlarımda sepet ile 9 ay gebe kalırken bir iki süpürge açıp yer silmeyi göze alamıyoruz:26::26: ama yine Allah büyüktür inş. herkezin gçnlüne göre versin inş. hepimiz sağlıklı sıhatli kavuşalım yavrularımıza

Amin rabbim böyle bi acıyı tekrar yaşatmasın. Annemin benden önce ikizleri anne karnında 8 aylık iken ölmüş 30 sene önce şimdi ki gibi imkanlar yok öldüklerini anlamamış ve annemi zehirlemeye başlamış ondan sonra farkedip hast. gitmişler ve ölü bebekleri normal doğum yapmış anneciğim. İlk kalp atışlarının olmadığını öğrendiğim gün bunun nasıl bi acı olduğunu çok iyi anladım iyice büyüyüp canlandığını içinizde hissettiğinizi düşünsenize kızlar çok acı çoookkkkk

benim de annecimin bir düşüğü var canım doktorum bana genetik sebeler vs olablir demişti anneminde ilk bebeği düşük olan 5, aylıkken karnında ölmüşş Rabbim korumuşta fark etmişlerr nese acaba diorum annesinde düşük olanın düşük yapması normal mi genetik mi :26::26::26: biemedimn

Bilmiyorum canım genetik olabilir mi_?
Aslında düşündürücü değil mi_?

bi kaç ay önce kuzenimde aynı şeyi yaşadı tataile gideceklerdi ve gitmeden kontrole gidiyim dedi birde baktı bebek karnında ölmüş
Rabbim kimsenin başına vermesin sana sebep olarak ne söylediler bilmiyotum ama ona kötü bi sperm veya kötü bi yumurta nın birleşiminden olmuş sağlıklı bi bebek olsa mutlaka yaşardı demişler
doğduktan sonra ölebilirdi veya daha ileriki bi ayda da ölebilirdi
hem dua et ki hamile kalabiliyosun demişler yine yaparsın demişler
bunlar onu bayaa rahatlatmıştı
tabi hala bebeğim ölmeseydi şöyle olurdu böyle olurdu diyo ama bu da hayatta bi sınav Allah sağlıklı sıhatli nur topu gibi bi bebek nasip etsin inşallah sana

aynı sebeple kürtaj oldum 13 aralık da ,,kürtajdan sonra o ana uyanmak kadar acı birşey yaşamamıştım üstelik yeni doğan bebek sesleri içerisinde uyandım..................ilk etapta ne olduğunu anlayamadım sonra ağladım hıçkırıklarla hemen kalktım dinlenmeden giyinip oradan kaçmak için........................... doktorum da çok üzüldüğümün farkında 2,5 aya yakın oldu hala her gittiğimde toparladın mı kendini o zaman hiç iyi değildin diyor........Allah bir daha yaşatmasın hiç birimize...... sağlıklı gebelik yaşayıp sağlıkla alalım bebeklerimiz kucağımıza.................. inşallah..........

Son düzenleme:
Amin canım bende aynı doğum katında kürtaja alınmıştım doğum yapanlar sevinirken ben ağlıyordum resmen psikolojim bozulmuştu hele ki gözlerimi açtığımda kürtaj parçalarını bi kabın içinde gördüğüm an hıçkırıklara boğulmuştum Rabbim bi daha yaşatmaz inş..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…