• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahım Kimseye Yaşatmasın

de_niz

Yol arkadaşım
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
5.477
95
163
Hayatımın kötü gününü yaşadım bebişimin kalp atışlarını duyucam die kontrole gittiğimde o acı günü yaşadım 2 ultrasyonda baktı ama başta keseyi gördü bebeği göremedi boş gebelikten şüphelendiğini söyledi ardından alttan muayene etti o zaman bebeği görünce kalp atışının olmadığını 3-4 gün sonra gelmemi yine kalp atışları duyulmaz ise kürtaja alacağını söylemişti dünyam başıma yıkıldı hast.den çıktığımda hıçkırıklara boğuldum ertesi gün belki diyerek başka hast.gittim o da aynı şeyleri söyledi hem ultrasyon hemde alttan muayene etti kalp atışları yoktu yıkılmıştım doppler ultrasyonda istedi ama sonuç aynı 2 gün sonra kürtaja çağırdı o sabah geldiğinde eşim aldırmaya kıyamadığını belki erken olduğunu söyledi yine içimizde bi ümit kalmasın die farklı bi hast.gittik o doktorda aynı şeyleri söyleyince artık hiç umudum kalmamıştı bana 1 gün düşünme payı verdi ama 3. gittiğim hastane ve her umutla bi yıkılma zaten kürtaj için güne uyanmıştım akşamdan aç ve susuzdun daha fazla beklememin bi anlamı kalmamıştı yarım saat içinde operasyona alındım narkoz verdiler ve gerisini hatırlamıyorum bile gözümü kapadığımda bebeğim varken gözümü açtığımda onu benden almışlardı hıçkırıklar içinde o masadan kalktım 3 hafta oldu herşey biteli ama o acı hep içimde :((((

Son düzenleme:
Hayatımın kötü gününü yaşadım bebişimin kalp atışlarını duyucam die kontrole gittiğimde o acı günü yaşadım 2 ultrasyonda baktı ama başta keseyi gördü bebeği göremedi boş gebelikten şüphelendiğini söyledi ardından alttan muayene etti o zaman bebeği görünce kalp atışının olmadığını 3-4 gün sonra gelmemi yine kalp atışları duyulmaz ise kürtaja alacağını söylemişti dünyam başıma yıkıldı hast.den çıktığımda hıçkırıklara boğuldum ertesi gün belki diyerek başka hast.gittim o da aynı şeyleri söyledi hem ultrasyon hemde alttan muayene etti kalp atışları yoktu yıkılmıştım doppler ultrasyonda istedi ama sonuç aynı 2 gün sonra kürtaja çağırdı o sabah geldiğinde eşim aldırmaya kıyamadığını belki erken olduğunu söyledi yine içimizde bi ümit kalmasın die farklı bi hast.gittik o doktorda aynı şeyleri söyleyince artık hiç umudum kalmamıştı bana 1 gün düşünme payı verdi ama 3. gittiğim hastane ve her umutla bi yıkılma zaten kürtaj için güne uyanmıştım akşamdan aç ve susuzdun daha fazla beklememin bi anlamı kalmamıştı yarım saat içinde operasyona alındım narkoz verdiler ve gerisini hatırlamıyorum bile gözümü kapadığımda bebeğim varken gözümü açtığımda onu benden almışlardı hıçkırıklar içinde o masadan kalktım 3 hafta oldu herşey biteli ama o acı hep içimde :((((

büyük geçmiş olsun. durumunuza çok çok üzüldüm. ama unutmayın ki öncelik sizin sağlığınız. bu gibi durumlarda anne hayatı büyük risk altındadır. çevremde bu sebeple zehirlenme yaşayarak ölümle yüz yüze gelmiş pek çok insan oldu. siz sağlıklı olduktan sonra allah yine yüzünüzü güldürecektir. bu açıdan düşünün bir de. tekrar çok geçmiş olsun, allah aynı acıyı yaşatmasın bir daha :((

aynı şeyi ben de 2 ay önce yasadım. mutlu mesut gitmiştim hastaneye sadece ilaç yazdıracaktım. daha önce kalp atışını görmüşlerdi. ben de inanamadım başka hastaneye gittim. aynı şey... ben de sizin gibi umarım kimse bunları yaşamaz diyordum. olur olmadık yerde ağlıyordum, aklımdan hiç çıkmıyordu. yalnız şu var: belki de böylesi en hayırlısıydı. insanın dili varmıyor ama sakat doğsaydı daha mı iyi olacaktı? Bir arkadaşımın 1 yaşında oğlu var. "bir gün mutfağa gittim. geri geldiğimde çocuk boğuluyordu. boğazına bir şey açmış. müdehale etmeseydim ölecekti." dedi. emin ol Allah ne veriyorsa hayırlısını veriyor.

ben şimdi 3 ayın geçmesini bekliyorum. inşallah sağlıklı çocuklarımız olacak. bu günler geçecek. hiç umudun kırılmasın.

geçmiş olsun canım aynı şeyleri yaşamışız benimde 1 hafta önce alındı kalp atışları durmuştu. 5 gün hastanede yattım düşürmeye çalıştım ve kalan parçayıda kürtajla alındı hemde uyutulmadan. onun acısı ayrı yavrumun acısı ayrı rabbim kimseye yaşatmasın. inşallah bundan sonra böyle acılar görmeyiz sağlıklı bebeklerimiz olur. herşeyde vardır bir hayır canım kendini üzüp sıkıntıya sokma bana doktor kendini strese sokma sakın dedi. tekrar hamile kaldığında sıkıtı yapma dedi. en büyük düşük nedenlerinden biri stres dedi. o yüzden güçlü olmalıyız. tekrar geçmiş olsun senin sağlığına birşey olmasın

Amin rabbim böyle bi acıyı tekrar yaşatmasın. Annemin benden önce ikizleri anne karnında 8 aylık iken ölmüş 30 sene önce şimdi ki gibi imkanlar yok öldüklerini anlamamış ve annemi zehirlemeye başlamış ondab sonra farkedip hast. gitmişler ve ölü bebekleri normal doğum yapmış anneciğim. İlk kalp atışlarının olmadığını öğrendiğim gün bunun nasıl bi acı olduğunu çok iyi anladım iyice büyüyüp canlandığını içinizde hissettiğinizi düşünsenize kızlar çok acı çoookkkkk

Çok geçmiş olsun. Aynı durumu geçtiğimiz temmuz ayında bende yaşadım. Sürpriz bi şekilde beklemediğimiz bi anda hamile kalmıştım. Bana göre herşey normalken hamileliğimin yaklaşık 40lı günlerinde kalp atışını duymak üzere kontrole gittim. Kalbi atmıyordu. Bana 5 gün sonra tekrar gel, kalbi atmıyorsa kürtaj olacaksın dendi. Ertesi gün kendiliğinden kanamam başladı, Şuan üzüntüden stresten olduğunu düşünüyorum. Hemen doktora gittik. Düşük başlamış, bu kaçınılmaz dedi. Yine 5 gün sonra gel, tamamen düşmemişse kürtaj olacaksın dedi. O beş gün ağrılı sızılı kendimi bilmez halde geçti, o arada başka doktorlara da gittik tabiki. Söylenenler aynı şeylerdi. Sonunda doktora gittik, duam bari tamamı düşmüş olsunda kürtaja gerek kalmasın diyeydi. Malesef şansızdım. İçeride parça kalmıştı ve kürtaj oldum. O günleri düşünmek bile istemiyorum. Umarım ALLAHIM herkesin gönlüne göre verir. Çünkü artık tekrar düşünmeye başladım. Bi bebeğim olsun çok istiyorum.

çok geçmiş olsun. Allah dayanma gücü versin. ama sizin sağlığınız iyiyse inş tekrar hamile kalırsıznız ve hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

gecmıs olsun canım
bende gecen yıl nisan ayında kayettım bebeğimi hemde bir ay karnımda ölü kaldı. az daha kalsa bende ölücekmısım bende hlala unutamıyorum 3 arkadas aynı anda hamıle kalmısdık sımdı onların bbebebkleri 3 aylık oldular:(

rabbim büyüktür üzülme inşallah hayırlısıyla bir kez daha anne olmayı nasip eder sana ve bebeğinle çok çok mutlu olursun

Öncelikle geçmiş olsun.Günümüzde birçok bayanın başına geliyor ilk bebeğin kalp atışının olmaması sebebiyle kürtaj.Bende yaşadım 6 ay önce.8 haftalıktı kalp atışı olmadığı için alındı.Evet o zaman çok üzüldüm ama çok tatlı bir doktorum vardı.Bana şöyle düşün dedi.
Vucüt sağlıklı ve normal olan birşeyi atmaz kendinden.Eğer bu bebek normal olsaydı herşey yolunda giderdi.Demekki birşeyler normal değildi.Allaha şükür sağlıklıyız ve Allah nasib ettiyse eğer illaki anne olacağız birgün.Olmazsada eğer vardır bundada bir hayır demek gerekir sanırım.Şimdi tekrar düşünüyoruz biz bebek.İlk yaşadıklarımı tamamen aklımdan çıkarttım.Geçmişte kaldı.Sende böyle düşünmeye çalış.

Öncelikle geçmiş olsun.Günümüzde birçok bayanın başına geliyor ilk bebeğin kalp atışının olmaması sebebiyle kürtaj.Bende yaşadım 6 ay önce.8 haftalıktı kalp atışı olmadığı için alındı.Evet o zaman çok üzüldüm ama çok tatlı bir doktorum vardı.Bana şöyle düşün dedi.
Vucüt sağlıklı ve normal olan birşeyi atmaz kendinden.Eğer bu bebek normal olsaydı herşey yolunda giderdi.Demekki birşeyler normal değildi.Allaha şükür sağlıklıyız ve Allah nasib ettiyse eğer illaki anne olacağız birgün.Olmazsada eğer vardır bundada bir hayır demek gerekir sanırım.Şimdi tekrar düşünüyoruz biz bebek.İlk yaşadıklarımı tamamen aklımdan çıkarttım.Geçmişte kaldı.Sende böyle düşünmeye çalış.

doğru diyorsun canım benimde pazartesi bebeğim kürtajla alındı. Ben geçtiğmiz hafta kalbini duymuştum bu pazartesi kontrole gittiğimde acı haberi aldım çokkkk üzüldüm :14: içim yandı halada tek kaldıkça ağlayasım geliyor ama bi yandanda hızlı toparlanmaya çalışıyorum ki ne kadar çabuk toparlanırsam sanki o kadar çabuk tekrar hamile kalırım die düşünüyorum inşallahta öle olur her zaman pozitif olmakta fayda var inş.hepimiz tekrar kavuşacağız bebişlerimize sadece birazsa sabırlı ve pozitif olacağız herşey daha güzel olacak:nazar::nazar::nazar:

Gözlerim dolarak okudum inanki çok üzüldüm..Üzülme dicem ama ben 6 ay oldu halen atlatabilmiş değilm hatta konumda var..Acısı hafifliyo ama bazıları çabuk atlatıyor benim gibi olanlar ise aylarca kahroluyo...İnş en kısa zamanda gene hamile kalırsın...Allahım kimseye yaşatmasın çok acı çook:43::43::43:

doğru diyorsun canım benimde pazartesi bebeğim kürtajla alındı. Ben geçtiğmiz hafta kalbini duymuştum bu pazartesi kontrole gittiğimde acı haberi aldım çokkkk üzüldüm :14: içim yandı halada tek kaldıkça ağlayasım geliyor ama bi yandanda hızlı toparlanmaya çalışıyorum ki ne kadar çabuk toparlanırsam sanki o kadar çabuk tekrar hamile kalırım die düşünüyorum inşallahta öle olur her zaman pozitif olmakta fayda var inş.hepimiz tekrar kavuşacağız bebişlerimize sadece birazsa sabırlı ve pozitif olacağız herşey daha güzel olacak:nazar::nazar::nazar:

dualarım senınlee cnmm :nazar::nazar::nazar:

canımmm başın sağolsun:5:
ALLAH kimseyi evlat acısı ve sevdiklerinin acısı ile sınamasın AMİN
ama vardır RABBİMİN bir bildiği gaybı ALLAH bilir canım,umarım bir daha yaşatmasın RABBİM sana ve hayırlı sağlıklı evlatlar versin AMİN :5:

canımmm başın sağolsun:5:
ALLAH kimseyi evlat acısı ve sevdiklerinin acısı ile sınamasın AMİN
ama vardır RABBİMİN bir bildiği gaybı ALLAH bilir canım,umarım bir daha yaşatmasın RABBİM sana ve hayırlı sağlıklı evlatlar versin AMİN :5:

Allah razı olsun canım rabbim kim istiyorsa versin inşallah şimdi haberlerde gördüm kadın evladıni bırakmış camiye kaçmış allah ın gücüne gitmesin bize yakıştırmak düşmez ama bazıları ana olmayı hak etmiyor yaw:50:

geçmiş olsun aynı şeyi bende yaşadım eşimle gittik kalp atışı duyacağız diye ama boş gebelikle karşılaştık 1 buçuk ay oldu bende hala çok üzülüyorum

canım benim üzülme demek kolay ama yaşamayan bilmez ,benim 4 tane negatif tüp bebek denememin 2 si tuttu ama malesef ikiside düşükle sonuçlandı ben 14 yıldır ne acılar çekiyorum bir bilseniz ,sizler daha genç yeni evlilersiniz ,yine olur allah dermansız dert vermesin inş..

Benimde biçok arkadaşım sizinle aynı şeyleri yaşadı defalarca hamile kalıp bebekleri karnında ölen bir arkadaşım şuan 7 aylık hamile Allah'tan umut kesilmiyor inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alacak. Bibaşka arkadaşımında ilk 7 ay sorunsuz gebelikten sonra bebeği gelişim geriliği yaşadı. 3 hafta önce sezeryan doğumla alıp yaşatmaya çalıştılar ama yavrucuk 1 hafta yaşayabildi. Görümceminde iki kez bebekleri karnında öldü şimdi tekrar hamile 3.5 aylık oldu ve heran karnında ölme riskiyle yaşıyor. Ben bile başından beri sağlıklı bi gebelik yaşamama rağmen hala kaybetme korkusu yaşıyorum. Artık hamile kalmak kadar bebeği hayatta tutmakta zor malesef... Allahım hepimize sağlıklı sihhatli evlatlar nasip etsin...

Back