- 28 Ocak 2013
- 5.477
- 95
- 163
Hayatımın kötü gününü yaşadım bebişimin kalp atışlarını duyucam die kontrole gittiğimde o acı günü yaşadım 2 ultrasyonda baktı ama başta keseyi gördü bebeği göremedi boş gebelikten şüphelendiğini söyledi ardından alttan muayene etti o zaman bebeği görünce kalp atışının olmadığını 3-4 gün sonra gelmemi yine kalp atışları duyulmaz ise kürtaja alacağını söylemişti dünyam başıma yıkıldı hast.den çıktığımda hıçkırıklara boğuldum ertesi gün belki diyerek başka hast.gittim o da aynı şeyleri söyledi hem ultrasyon hemde alttan muayene etti kalp atışları yoktu yıkılmıştım doppler ultrasyonda istedi ama sonuç aynı 2 gün sonra kürtaja çağırdı o sabah geldiğinde eşim aldırmaya kıyamadığını belki erken olduğunu söyledi yine içimizde bi ümit kalmasın die farklı bi hast.gittik o doktorda aynı şeyleri söyleyince artık hiç umudum kalmamıştı bana 1 gün düşünme payı verdi ama 3. gittiğim hastane ve her umutla bi yıkılma zaten kürtaj için güne uyanmıştım akşamdan aç ve susuzdun daha fazla beklememin bi anlamı kalmamıştı yarım saat içinde operasyona alındım narkoz verdiler ve gerisini hatırlamıyorum bile gözümü kapadığımda bebeğim varken gözümü açtığımda onu benden almışlardı hıçkırıklar içinde o masadan kalktım 3 hafta oldu herşey biteli ama o acı hep içimde (((
Son düzenleme: