• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahım Kaydolmayı Nasip Etti İnşallah Mezun Olmayı da Nasip Eder..Çok Mutluyum:)

aycaaaaaaa

can oğluşlarrıımm :))
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2008
5.049
168
173
Bursa
kızlaarr okadar mutluyumki :sm_cool::sm_cool:
bugun açıktan liseye yazıldım ..
ticaret lisesi 2.sınıftan terktim ben..devam edicem..
inş bigun mezun olursam o mutluluğumuda burdan paylaşmak nasip olurr :Saruboceq: ama herşey netten yapılıo başarabilecekmiim bilmıorumm :uhm:
ders seçimleri falan kolay gelsin valla bana...eğer daha önce bu yolda yuruyen varsa bana yardımcı olabilirmii opuyorumnanaktan

Canım hayırlı olsun.Bende senin gibi mesleki açık lisede okuyorum.Ben normalde lise mezunuyum ikinci diploma için başvurdum yani lisede ki diplomamı değiştireceğim.Çocuk gelişimi okuyorum.Sen herhalde düz lise tercih etmişsin.Ben senin yerinde olsaydım ya ticaret yada başka bir bölümden mesleki açık liseyi tercih ederdim çünki açık lisede mesleki açık liseyi bitirmek daha kolay daha fazla kredi topluyorsun birde meslek lisesi herzaman daha avantajlı.

hayırlı olsun...
herşey gönlünce olsun...
mezuniyet haberinide alırız inşallah...
a.s.

hayırlı olsun...
herşey gönlünce olsun...
mezuniyet haberinide alırız inşallah...
a.s.

Hayırlı olsun canım...
Allah zihin açıklığı ve kolaylıklar nasip etsin...

Son düzenleme:
çok saolun kızlarr msjlarınız beni çok mutlu etti :))
dualarınızıda kocaman bi AMııııN :))
anuksamoon tatlım ben ticaret lisesine yazıldım zaten duz liseye deil..daha önce okuduğum okuldan devam etçem.

tebrik ederim canim seni masaallah , yaparsin Allah´in izniyle insaallah.
bende aynen senin gibi liseye basladim , ben avusturyada yasiyorum ve aksam okuluna yazildim ve alindim ve simdi gidiyorum bakalim sonunu getirebilecekmiyim...ikimizede basarilar dileyelim :-)

insanın istediği bi şeyi yapması gibi güzel şey varmı,sevincine ortak oluyorum, hayırlı olsun,başlanmış iş bitmiş iştir.korkacak bişey yok,
kadınnnnnnnnnn isterseeeeeeeeee
yapamayacağı hiç bir şey yokkkk.

çok teşekkur ederim arkadaşlar sizlerin msjları beni daha çok etkiledi ve bu konudaki kararımı daha çok netleştirdi.. bu yolda benm gibi olanlara ve kendime bi kez daha başarılar diliorumm :))

Hayırlısı Olsun canımm başarılı olacağına kesinlikle inanıyorum zaten..Senin gibi tatlıların Allah herdaim yolunu açık etsin inşallahhh a.s. a.s. a.s.

Canım hayırlı olsun.Bende senin gibi mesleki açık lisede okuyorum.Ben normalde lise mezunuyum ikinci diploma için başvurdum yani lisede ki diplomamı değiştireceğim.Çocuk gelişimi okuyorum.Sen herhalde düz lise tercih etmişsin.Ben senin yerinde olsaydım ya ticaret yada başka bir bölümden mesleki açık liseyi tercih ederdim çünki açık lisede mesleki açık liseyi bitirmek daha kolay daha fazla kredi topluyorsun birde meslek lisesi herzaman daha avantajlı.

merhaba,
tebrik ediyorum sizi.. inş bitirirsiniz.. size birşey sormakmistiyorum.. çocuk gelişimi bölümü var mı açık lisede... bu konuda bana biraz yardımcı olabilirmisiniz?

Back