Allahım bu eltim beni katil edicek...

Çözen olursa bana da haber versin :) Benim eltim de bir tuhaftı, anlamadım hala da anlamıyorum :)
Bazen o da benim gibi el kızı derdim, acırdım haksızlığa uğradığı olurdu çünkü, bazen egosu tavan, peşinde gezdirirdi herkesi. Defalarca ailesi bana gelmiştir ve gelmeye devam ediyorlar, annemler daha evinin yolunu bilmezler. Biz de davet etmeyiz artık.
Ama;
Çocuk olduktan sonra onu anlayacak zamanımız kalmadı, şimdi ne yapıyor ne düşünüyor ne istiyor hiç bilmiyorum :) görüşüyoruz tabii ki, ama hiç bir davranışını görmüyorum, konuştuğunda sohbet bile edemiyorum evet evet diyorum geçiyorum.

Geçmişte aramızda olan bşrçok şey oldu. Daha doğrusu eltimin kendi kendine kudurmuşlukları. Öyleki neymiş o daha bir senelik evliymiş nasıl ikinci gelin alınırmış die bana kin güttü. Ramazan da kaynanamlarla birlikte davet ettiettim die kızdı. Hatta daha bir hafta önce kocamla şehir dışındaki arkadaşımızıarkadaşımızın düğününe gittik. Ona bile laf etmiş faceten çok foto paylaşıomuşum(bu arada kendisi beni ve eşimi faceinden silmiş durumda ama girip girip bakıor herhalde) o doğurduğunda ilk gün değildr ikinci gün hastaneye gitmişim nie ilk gün gitmemişim(ki hem çok uzaktı hemde eşim o gün polislik sınavına girdi sabahtab akşam 10a kdr sürdü ve bixm için çok stresliydi, ki ertesi gün yemekler yaotım evine götürdğk gittik hastaneden çıkartıp eve getirdik çocuğuna takımızı taktık ayrıca hediyeler falan almıştım da),arkadaşımın düğününe koşturuyormuşum falan filan ve bunun gibi binlercesi. Şimdi eşim yaklaşık 2 aydır yeğnini görmüyor. 5 kez abisini aradı yarın müsaitmisiniz die hep geri çevrildik bahanelerle. Şimdi cağnım eltim diormuşki gül beni arıcak beni arayıp bana sorcak müsaitmisiniz die. O yüzden geri çeviriormuş abi bizi. Eşime direk söyledim abin kardeşini görmek için karısının iznini bekliorsa, ve o karısı eltisinin ricasını beklior sa çok bekler. Ben kesinlikle aramm dedim. Eşimde üzülüyor ama bende asla yüz vermek istemiyorum. Haklı olduğumu düşünüyorum siz ne dersiniz bu duruma.
Not: kaynımın pek adam olmadığını, karısının kölesi gibi olduğunu söylemenize gerek yok biliozz....

sen neden eşine diyorsun ki kadının amacı bu ztn.. gitsin eşin istediği yerden duysun.. Ne karışıyorsun.. yüz vermek istemiyorum diyorsun duyar duymaz eşine diyorsun..

Tavsiye: 3.şahısların hiçbirşeyini gidip eşine söyleme.Duyma görme

sen neden eşine diyorsun ki kadının amacı bu ztn.. gitsin eşin istediği yerden duysun.. Ne karışıyorsun.. yüz vermek istemiyorum diyorsun duyar duymaz eşine diyorsun..

Tavsiye: 3.şahısların hiçbirşeyini gidip eşine söyleme.Duyma görme
evet bu önemli bir detay, teşekkürler istanbulun sultanı. 3. şahısların laflarını söylememeye başlayınca çok şey düzelmeye başlıyor. Eşine bırak o yapsın programı, planı.

Geçmişte aramızda olan bşrçok şey oldu. Daha doğrusu eltimin kendi kendine kudurmuşlukları. Öyleki neymiş o daha bir senelik evliymiş nasıl ikinci gelin alınırmış die bana kin güttü. Ramazan da kaynanamlarla birlikte davet ettiettim die kızdı. Hatta daha bir hafta önce kocamla şehir dışındaki arkadaşımızıarkadaşımızın düğününe gittik. Ona bile laf etmiş faceten çok foto paylaşıomuşum(bu arada kendisi beni ve eşimi faceinden silmiş durumda ama girip girip bakıor herhalde) o doğurduğunda ilk gün değildr ikinci gün hastaneye gitmişim nie ilk gün gitmemişim(ki hem çok uzaktı hemde eşim o gün polislik sınavına girdi sabahtab akşam 10a kdr sürdü ve bixm için çok stresliydi, ki ertesi gün yemekler yaotım evine götürdğk gittik hastaneden çıkartıp eve getirdik çocuğuna takımızı taktık ayrıca hediyeler falan almıştım da),arkadaşımın düğününe koşturuyormuşum falan filan ve bunun gibi binlercesi. Şimdi eşim yaklaşık 2 aydır yeğnini görmüyor. 5 kez abisini aradı yarın müsaitmisiniz die hep geri çevrildik bahanelerle. Şimdi cağnım eltim diormuşki gül beni arıcak beni arayıp bana sorcak müsaitmisiniz die. O yüzden geri çeviriormuş abi bizi. Eşime direk söyledim abin kardeşini görmek için karısının iznini bekliorsa, ve o karısı eltisinin ricasını beklior sa çok bekler. Ben kesinlikle aramm dedim. Eşimde üzülüyor ama bende asla yüz vermek istemiyorum. Haklı olduğumu düşünüyorum siz ne dersiniz bu duruma.
Not: kaynımın pek adam olmadığını, karısının kölesi gibi olduğunu söylemenize gerek yok biliozz....

Hic sallama canım ya görüşmede boşver ne gerek var arkadan bir ton laf etmiş zaten ..öylesine yüz verirsen tepene çıkar zaten . sen kocanla iyi olmaya bak ..

yoo kimse ağzının payını vermez ölene kadar dünya onun çevresinde dönmeye devam eder,daha sonra çocuklarına eziyet etmeye başlar derken gelinine damadına sarar..bir gün yaşlandığında kendine bakanlara minnet etmez hakaret edip dediklerini yaptırtmaya devam eder..sonra herkes ölsün diye gözüne bakar..ama ölmez onlar demedi demeyin..siz gözlerine baktıkça Allah ömür veriyor onlara:KK53::KK48:
Çok doğru söylüyosunuz onlar ölmezler öldürürler :KK53::KK70::KK70::KK70:

Ah bi bilsekkkk... bileye benzemez bi kız birde. Böyle senelerce aşk falanda yaşamadılar. Bir sene sevgili ıldular evlendiler. Ulan 10 sene biraberdik eşimle bir yıldır evliyiz annen söyle böyle desem nasıl kıza. Karı adamon anasını evinde kovuyor ki yeni doğum yaptı die ymek yapmaya gitmiş kadını adamın sesi çıkamıyor.
Boşuna dememişler deveyi diken insanı.....:KK48::KK48::KK48::KK45::KK45:

Kizim eltin iyi ki katil ediyor ya tecavuz etseydi?beterin beteri var:KK45:
Ya dunku eltim bna halleniyor vakasindan kendime gelemedim :confused:

Kocanız kardeşiyle görüşebilir yeğenini de alır dışarda bi yerde oturur hasret giderebilirler cümbür cemaat görüşmeye eve doluşmaya gerek yok bence (hem siz hem onlar için söylüyorum)sizde eltininiz hasretinden ölecek değilsiniz anladığım kadarıyla mecrubi ortamlarda görüşür selam verir geçersiniz çok basit

Aman gitmeyin boşverin, kaynınız bir ara hanımköylülükten istifa eder ve kardeşini görmek isterse çağırır. Çokça teklif etmişsiniz,üzerinize düşeni yapmışsınız gerisi onlara kalmış. Bende olsam aramam yani eşimde kusuruma bakmasın der geçerim.

Ya kaynana tammda( ıyy bendeki düşman başına pff)) eltilere ne oluyo be ne alıp veremiyorlar kaynanadan yğzüm gülmesede eltim dünya şekeri çokkk severim ablam yok bana ablalık yapar sabah uyanınca hergün annemden sonra onu ararım kıskançlık krizinde sizin elti bence ego yapıo boşverin eşin ne yapcaksa yapsın sen gitme onunda derdi o
Ayağına getrtcek umursamaaa

X