- 26 Mayıs 2015
- 246
- 172
- 38
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
karısının kölesi gibi olduğunu söylemenize gerek yok biliozz....
bunu nasıl yapıyorlar ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karısının kölesi gibi olduğunu söylemenize gerek yok biliozz....
yok artık. Düşman başına böylesi. Kızım var bırak böyle eltisinin olmasını kızım böyle bi kadın olursa ilerde kahrımdan ölürüm. Allah göstermeisn.Kaynanam iyi biri çok şükür. Zaten onuda canından bezdirmiş durumda. Yani şöyle diim herkesin evi ayrı, ekonomisi ayrı. Neymiş kaynanam kendine ayakkabı alıyormuş çok mu parası varmış o zama oba versinmişşş...
bende merak ediyorum ciddi ciddibunu nasıl yapıyorlar ya
Çok cahilce geliyor bunlar bana.Görüşme.Hayatında sana saygısı olmayan huzrsuzluk veren insan canın ciğerin kardeşin dahi olsa mesafe koy.Eşin yeğenini görmek istiyorsa gitsin görsün.Mecbur değil kimse kimseye.Geçmişte aramızda olan bşrçok şey oldu. Daha doğrusu eltimin kendi kendine kudurmuşlukları. Öyleki neymiş o daha bir senelik evliymiş nasıl ikinci gelin alınırmış die bana kin güttü. Ramazan da kaynanamlarla birlikte davet ettiettim die kızdı. Hatta daha bir hafta önce kocamla şehir dışındaki arkadaşımızıarkadaşımızın düğününe gittik. Ona bile laf etmiş faceten çok foto paylaşıomuşum(bu arada kendisi beni ve eşimi faceinden silmiş durumda ama girip girip bakıor herhalde) o doğurduğunda ilk gün değildr ikinci gün hastaneye gitmişim nie ilk gün gitmemişim(ki hem çok uzaktı hemde eşim o gün polislik sınavına girdi sabahtab akşam 10a kdr sürdü ve bixm için çok stresliydi, ki ertesi gün yemekler yaotım evine götürdğk gittik hastaneden çıkartıp eve getirdik çocuğuna takımızı taktık ayrıca hediyeler falan almıştım da),arkadaşımın düğününe koşturuyormuşum falan filan ve bunun gibi binlercesi. Şimdi eşim yaklaşık 2 aydır yeğnini görmüyor. 5 kez abisini aradı yarın müsaitmisiniz die hep geri çevrildik bahanelerle. Şimdi cağnım eltim diormuşki gül beni arıcak beni arayıp bana sorcak müsaitmisiniz die. O yüzden geri çeviriormuş abi bizi. Eşime direk söyledim abin kardeşini görmek için karısının iznini bekliorsa, ve o karısı eltisinin ricasını beklior sa çok bekler. Ben kesinlikle aramm dedim. Eşimde üzülüyor ama bende asla yüz vermek istemiyorum. Haklı olduğumu düşünüyorum siz ne dersiniz bu duruma.
Not: kaynımın pek adam olmadığını, karısının kölesi gibi olduğunu söylemenize gerek yok biliozz....
inanmazsın ama hiç öyle değil. Misal bnm öyle olmasına rağmen yinede bağlar kopmasın istedim başında. Sonradan böyle yapınca ona mı kaldım diyerek boşladım. Ya ruh hastası olduğunu düşünüyorum artık. Keza atıyorum kayınvalideme gitceğim zamannonu hiç çağırmıormuşım die söylenior , her çağırdığımızda da birşeyler bulup gelmio. E haliyle bizde bıraktık artık çağırmayı. Bende en çok eşime Üzülüyorum zateb. Resmen yeğnini izinle görebilcek. Abisini işleri çok yoğun eşiminde öyle hani böyle bir akşam falan getirmeli kayınvalideme oda bi türlü olmuo işte.Çok geçmiş olsun kardeş, ne garip kadınmış, sana denk gelmiş ama kaynına yazık asıl. Arama tabi ki, kendi kendine yaşadığı, kimsenin girmediği, herkesi uzaklaştırdığı bir dünyada yaşamak istiyor demek ki ve sorunlu bir kişilik. Eşinin hatrına onu aramak yalnızca onun ekmeğine yağ sürer ve alttan almak böyle insanlar için değmez, daha da şımartır.
Kaynın erkekse alsın çocuğunu size ya da kayınvalidenize getirsin. Düşünmek bile istemiyorum, hiç bir kusurum olmayacak, kardeşimin çocuğunu görmek isteyeceğim ama eşi göstermek istemediği için rica minnet olacak. Üzüldüm eşine de. Allah göstermesin.
Eltin kendi eder, kendi bulur. Yalnız kalır sonunda, olan çocuğuna olur, ayrık otu gibi babasının ailesinin içinde. Eltinin kalabalık ya da her işine koşan bir ailesi mi var, eşinin ailesini böyle dışlıyor?
yoo kimse ağzının payını vermez ölene kadar dünya onun çevresinde dönmeye devam eder,daha sonra çocuklarına eziyet etmeye başlar derken gelinine damadına sarar..bir gün yaşlandığında kendine bakanlara minnet etmez hakaret edip dediklerini yaptırtmaya devam eder..sonra herkes ölsün diye gözüne bakar..ama ölmez onlar demedi demeyin..siz gözlerine baktıkça Allah ömür veriyor onlarao eltiye bir gün biri ağzının payını verir oturtur yerine.
ne biçim gelin o ya ne şımarık.
yüz vermeyin şuna.
ben bıraktım zaten. Eşimde son raddede. Yani kendi yeğninden onun çocuğu die bahsetcek hale geldi. Ki üç kardeşler ve ilk ve tek yeğni. Şimdi ramazan gelior. Yinr aynı sorunlar çıkcak ama umrumda değil. Feçen ramazan üç haftalık evliydim. Buna rağmen tüm ailemi yemeğe aldım. Ailem derken inanılmaz bir kuzen topluluğum var. Her güne iki aile falan alarak anca ayar yaptım. E haliyle bizde gittik. Eltim olcak kişiyi kaynanam ve kayınpederimle birlikte aldım. Kaynım kaynanamı aramış gül bizi ayrı davet etsin hemde eşim aramıştı abisini o değil gül arasın demiş. Kayımvalidem yıkılmış bir biçimde aradı böyle böyle dedi. Dedim o oğluna söyle burası bnm evim. Bu evin hanımı benm. Benm kurallarım geçerli. Bn nasıl uygun gördüysem öyle olur. Gelirsr amenna gelmezse kendi bilir. Ayrıca brn aramm eşimin ailesi eşim arayıp davetini yapmış. Sonra geldi. Ama inanmazsınız gelince sanki bunlar hiö yaşanmamış da davetten çok memnun gibi davranıo birde.. ayyyyhhh anşatonca bile içim daraldı. Hee bu arada eşimle 2 sene nişanlı kaldım 2 ramazan geçti bırakın yalnız, kayınvalidemlerle bile davet etmedi beni kendisiiii.....fazla yüz verilmiş fazla artistlik yapıyor bence, sallamayın, eşinizde abisine lafı söylesin bence, yeğen görmeye gidiyorsunuz ne alaka arayıp rica etmek çok fesatmış gerçekten ya bu kadarcık meseleyi bile sorun yapıyor, valla uzak durun bence, zaten eşinizde görüyor, şımarık bir kadını ne diye takıp kendinizi üzüyorsunuz ki, siz salladıkça havaya giriyor sanırım
bende merak ediyorum ciddi ciddi
bi formülü varsa hemen uygulayacağım
benimki de benden başka herkese köle
Ah bi bilsekkkk... bileye benzemez bi kız birde. Böyle senelerce aşk falanda yaşamadılar. Bir sene sevgili ıldular evlendiler. Ulan 10 sene biraberdik eşimle bir yıldır evliyiz annen söyle böyle desem nasıl kıza. Karı adamon anasını evinde kovuyor ki yeni doğum yaptı die ymek yapmaya gitmiş kadını adamın sesi çıkamıyor.bunu nasıl yapıyorlar ya
allah iyi insanlarla karşılaştırsın valla. İnanın çok zor. Ya kayınvalideme hep gündüz bi saat uğruyorlar. Eşimde işte akşam olmalı. Ama o da denk gelmiyor.yok artık. Düşman başına böylesi. Kızım var bırak böyle eltisinin olmasını kızım böyle bi kadın olursa ilerde kahrımdan ölürüm. Allah göstermeisn.
Bence hiç aramayın. Eşiniz annesine söylesin. İlla ki o kv gidiyodur. O giderken eşinizde gitsin. Tesadüf olmuş gibi yapsın
Geçmişte aramızda olan bşrçok şey oldu. Daha doğrusu eltimin kendi kendine kudurmuşlukları. Öyleki neymiş o daha bir senelik evliymiş nasıl ikinci gelin alınırmış die bana kin güttü. Ramazan da kaynanamlarla birlikte davet ettiettim die kızdı. Hatta daha bir hafta önce kocamla şehir dışındaki arkadaşımızıarkadaşımızın düğününe gittik. Ona bile laf etmiş faceten çok foto paylaşıomuşum(bu arada kendisi beni ve eşimi faceinden silmiş durumda ama girip girip bakıor herhalde) o doğurduğunda ilk gün değildr ikinci gün hastaneye gitmişim nie ilk gün gitmemişim(ki hem çok uzaktı hemde eşim o gün polislik sınavına girdi sabahtab akşam 10a kdr sürdü ve bixm için çok stresliydi, ki ertesi gün yemekler yaotım evine götürdğk gittik hastaneden çıkartıp eve getirdik çocuğuna takımızı taktık ayrıca hediyeler falan almıştım da),arkadaşımın düğününe koşturuyormuşum falan filan ve bunun gibi binlercesi. Şimdi eşim yaklaşık 2 aydır yeğnini görmüyor. 5 kez abisini aradı yarın müsaitmisiniz die hep geri çevrildik bahanelerle. Şimdi cağnım eltim diormuşki gül beni arıcak beni arayıp bana sorcak müsaitmisiniz die. O yüzden geri çeviriormuş abi bizi. Eşime direk söyledim abin kardeşini görmek için karısının iznini bekliorsa, ve o karısı eltisinin ricasını beklior sa çok bekler. Ben kesinlikle aramm dedim. Eşimde üzülüyor ama bende asla yüz vermek istemiyorum. Haklı olduğumu düşünüyorum siz ne dersiniz bu duruma.
Not: kaynımın pek adam olmadığını, karısının kölesi gibi olduğunu söylemenize gerek yok biliozz....
Ah bi bilsekkkk... bileye benzemez bi kız birde. Böyle senelerce aşk falanda yaşamadılar. Bir sene sevgili ıldular evlendiler. Ulan 10 sene biraberdik eşimle bir yıldır evliyiz annen söyle böyle desem nasıl kıza. Karı adamon anasını evinde kovuyor ki yeni doğum yaptı die ymek yapmaya gitmiş kadını adamın sesi çıkamıyor.
ben bıraktım zaten. Eşimde son raddede. Yani kendi yeğninden onun çocuğu die bahsetcek hale geldi. Ki üç kardeşler ve ilk ve tek yeğni. Şimdi ramazan gelior. Yinr aynı sorunlar çıkcak ama umrumda değil. Feçen ramazan üç haftalık evliydim. Buna rağmen tüm ailemi yemeğe aldım. Ailem derken inanılmaz bir kuzen topluluğum var. Her güne iki aile falan alarak anca ayar yaptım. E haliyle bizde gittik. Eltim olcak kişiyi kaynanam ve kayınpederimle birlikte aldım. Kaynım kaynanamı aramış gül bizi ayrı davet etsin hemde eşim aramıştı abisini o değil gül arasın demiş. Kayımvalidem yıkılmış bir biçimde aradı böyle böyle dedi. Dedim o oğluna söyle burası bnm evim. Bu evin hanımı benm. Benm kurallarım geçerli. Bn nasıl uygun gördüysem öyle olur. Gelirsr amenna gelmezse kendi bilir. Ayrıca brn aramm eşimin ailesi eşim arayıp davetini yapmış. Sonra geldi. Ama inanmazsınız gelince sanki bunlar hiö yaşanmamış da davetten çok memnun gibi davranıo birde.. ayyyyhhh anşatonca bile içim daraldı. Hee bu arada eşimle 2 sene nişanlı kaldım 2 ramazan geçti bırakın yalnız, kayınvalidemlerle bile davet etmedi beni kendisiiii.....
Ne bilim bende çözemedimki....dedğim gibi fazla yüz verilmiş kendisine, hayret bişey neden ayrı ayrı çağırıcaksın ki onu yemeğe, kendisi kraliçe mi acaba ne sanıyor