- 24 Haziran 2011
- 23.301
- 48.379
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
Aramayin tabii ki. Egosunu tatmin edecek yer ariyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız birde o evlendiğinde ben zaten eşimle 8 senedir beraberdim. :-DBenimde eltim olcak böyle konuları okudukça çekiniyorum valla neyse laf edemez adamı paralarim ben valla işiniz zor kadında daha çok bekler eşinizin yeğenini görmek hakkı basıp gitsin görmeye ne soruyo bizimde hepten bi kaç ay arayla olcak dugunumuz inşallah o laf yaparsa ben yeni gelinken gelin mi alınır diye beş sene bekledim ben tepiklerim seni derim şaka bi yana Allah yardımcınız olsun eşiniz yanınizda inşallah rabbim kısa sürede çocuk nasip eder size
Valla balım millette ne eltiler var bi bilsen...seninkine elti demeye utanirsin...ah ah bulamadık zamanında sacimizi okşayan bi elti
Allahım ya hadsiz bide onu bile bile mi laf yapıyo valla Allah korusun benim eltim böyle olmasın bende ceneliyimdir tutamam kendimi ben şimdiden bile diyorum ilk gelinim hiçbiri yokken ben vardım diye kayinvalidemeKız birde o evlendiğinde ben zaten eşimle 8 senedir beraberdim. :-D
Geçmişte aramızda olan bşrçok şey oldu. Daha doğrusu eltimin kendi kendine kudurmuşlukları. Öyleki neymiş o daha bir senelik evliymiş nasıl ikinci gelin alınırmış die bana kin güttü. Ramazan da kaynanamlarla birlikte davet ettiettim die kızdı. Hatta daha bir hafta önce kocamla şehir dışındaki arkadaşımızıarkadaşımızın düğününe gittik. Ona bile laf etmiş faceten çok foto paylaşıomuşum(bu arada kendisi beni ve eşimi faceinden silmiş durumda ama girip girip bakıor herhalde) o doğurduğunda ilk gün değildr ikinci gün hastaneye gitmişim nie ilk gün gitmemişim(ki hem çok uzaktı hemde eşim o gün polislik sınavına girdi sabahtab akşam 10a kdr sürdü ve bixm için çok stresliydi, ki ertesi gün yemekler yaotım evine götürdğk gittik hastaneden çıkartıp eve getirdik çocuğuna takımızı taktık ayrıca hediyeler falan almıştım da),arkadaşımın düğününe koşturuyormuşum falan filan ve bunun gibi binlercesi. Şimdi eşim yaklaşık 2 aydır yeğnini görmüyor. 5 kez abisini aradı yarın müsaitmisiniz die hep geri çevrildik bahanelerle. Şimdi cağnım eltim diormuşki gül beni arıcak beni arayıp bana sorcak müsaitmisiniz die. O yüzden geri çeviriormuş abi bizi. Eşime direk söyledim abin kardeşini görmek için karısının iznini bekliorsa, ve o karısı eltisinin ricasını beklior sa çok bekler. Ben kesinlikle aramm dedim. Eşimde üzülüyor ama bende asla yüz vermek istemiyorum. Haklı olduğumu düşünüyorum siz ne dersiniz bu duruma.
Not: kaynımın pek adam olmadığını, karısının kölesi gibi olduğunu söylemenize gerek yok biliozz....
ayyyyy yuhh artık, kıskanca bak yaaHee çalışmalara başladım zaten. Valla diorum arada alsın geri tepsin çocuğunu ben doğurcam banada yeter kocamada kaynanamada:-D gerçi onada bulur bişee. Aaa daha onun kızı 6 aylık gül nasıl bebek yapar die. Kız düğün günümde gelip kulağıma ay sakın benden öncw çocuk yapmayın dedi yaa.... şeyimizin derdi bile onu gerio yanii....