Allahım bu eltim beni katil edicek...

Benimde eltim olcak böyle konuları okudukça çekiniyorum valla :KK51: neyse laf edemez adamı paralarim ben :KK11: valla işiniz zor kadında daha çok bekler eşinizin yeğenini görmek hakkı basıp gitsin görmeye ne soruyo bizimde hepten bi kaç ay arayla olcak dugunumuz inşallah o laf yaparsa ben yeni gelinken gelin mi alınır diye beş sene bekledim ben tepiklerim seni derim :KK55:şaka bi yana Allah yardımcınız olsun eşiniz yanınizda inşallah rabbim kısa sürede çocuk nasip eder size :KK37:

Benimde eltim olcak böyle konuları okudukça çekiniyorum valla :KK51: neyse laf edemez adamı paralarim ben :KK11: valla işiniz zor kadında daha çok bekler eşinizin yeğenini görmek hakkı basıp gitsin görmeye ne soruyo bizimde hepten bi kaç ay arayla olcak dugunumuz inşallah o laf yaparsa ben yeni gelinken gelin mi alınır diye beş sene bekledim ben tepiklerim seni derim :KK55:şaka bi yana Allah yardımcınız olsun eşiniz yanınizda inşallah rabbim kısa sürede çocuk nasip eder size :KK37:
Kız birde o evlendiğinde ben zaten eşimle 8 senedir beraberdim. :-D

Eltiye gel hele :KK53:bunlar cins cins oluyor canım :KK45:bana cinsi iyi olan denk geldi :nazar: arama tabiki ne münasebet :KK43:
Bi süre sonra merakından kendi davet eder :KK14:

1 yillik evliyken yeni gelin mi alinir muhabbetini duydugunuz an haddini bildirmeliydiniz. Allah islah etsin boylesini psikolojik sorunlari var herhalde

Çok geçmiş olsun kardeş, ne garip kadınmış, sana denk gelmiş ama kaynına yazık asıl. Arama tabi ki, kendi kendine yaşadığı, kimsenin girmediği, herkesi uzaklaştırdığı bir dünyada yaşamak istiyor demek ki ve sorunlu bir kişilik. Eşinin hatrına onu aramak yalnızca onun ekmeğine yağ sürer ve alttan almak böyle insanlar için değmez, daha da şımartır.

Kaynın erkekse alsın çocuğunu size ya da kayınvalidenize getirsin. Düşünmek bile istemiyorum, hiç bir kusurum olmayacak, kardeşimin çocuğunu görmek isteyeceğim ama eşi göstermek istemediği için rica minnet olacak. Üzüldüm eşine de. Allah göstermesin.

Eltin kendi eder, kendi bulur. Yalnız kalır sonunda, olan çocuğuna olur, ayrık otu gibi babasının ailesinin içinde. Eltinin kalabalık ya da her işine koşan bir ailesi mi var, eşinin ailesini böyle dışlıyor?

Ay şu çılgın eltiler.. bende de hemide 2 tane var.. aynısının daha fazlası.. valla o kadar uğraştılar beni de çıldırtmak için.. yemedim tabi.. ben bana olan tavırların aynısını biraz daha giciklastirarak gösterdim onlara.. sonuç kafam rahat.. şimdi yesinler dursunlar birbirlerini.. adam gibi anlaşmaya gelmiyorlarsa sonucu da bu olur..

Geçmişte aramızda olan bşrçok şey oldu. Daha doğrusu eltimin kendi kendine kudurmuşlukları. Öyleki neymiş o daha bir senelik evliymiş nasıl ikinci gelin alınırmış die bana kin güttü. Ramazan da kaynanamlarla birlikte davet ettiettim die kızdı. Hatta daha bir hafta önce kocamla şehir dışındaki arkadaşımızıarkadaşımızın düğününe gittik. Ona bile laf etmiş faceten çok foto paylaşıomuşum(bu arada kendisi beni ve eşimi faceinden silmiş durumda ama girip girip bakıor herhalde) o doğurduğunda ilk gün değildr ikinci gün hastaneye gitmişim nie ilk gün gitmemişim(ki hem çok uzaktı hemde eşim o gün polislik sınavına girdi sabahtab akşam 10a kdr sürdü ve bixm için çok stresliydi, ki ertesi gün yemekler yaotım evine götürdğk gittik hastaneden çıkartıp eve getirdik çocuğuna takımızı taktık ayrıca hediyeler falan almıştım da),arkadaşımın düğününe koşturuyormuşum falan filan ve bunun gibi binlercesi. Şimdi eşim yaklaşık 2 aydır yeğnini görmüyor. 5 kez abisini aradı yarın müsaitmisiniz die hep geri çevrildik bahanelerle. Şimdi cağnım eltim diormuşki gül beni arıcak beni arayıp bana sorcak müsaitmisiniz die. O yüzden geri çeviriormuş abi bizi. Eşime direk söyledim abin kardeşini görmek için karısının iznini bekliorsa, ve o karısı eltisinin ricasını beklior sa çok bekler. Ben kesinlikle aramm dedim. Eşimde üzülüyor ama bende asla yüz vermek istemiyorum. Haklı olduğumu düşünüyorum siz ne dersiniz bu duruma.
Not: kaynımın pek adam olmadığını, karısının kölesi gibi olduğunu söylemenize gerek yok biliozz....

fazla yüz verilmiş fazla artistlik yapıyor bence, sallamayın, eşinizde abisine lafı söylesin bence, yeğen görmeye gidiyorsunuz ne alaka arayıp rica etmek çok fesatmış gerçekten ya bu kadarcık meseleyi bile sorun yapıyor, valla uzak durun bence, zaten eşinizde görüyor, şımarık bir kadını ne diye takıp kendinizi üzüyorsunuz ki, siz salladıkça havaya giriyor sanırım

bencede arama...
eşin yeğenini görmek istiyorsa aramadan gitsin evlerine kapıdan kovmazlar heralde..sevsin yeğenini gelsin..

kıskançlıktan böyle davranıyor. inşallah bu ay hamile kalırsın da çatır çatır çatlasın.
kcanda yegen değil kendi bebeğini sever bari.

eşin gitsin abisinin kapısına arabayla arasın müsaitmisiniz diye yok diyorsa o zaman yeğenimi biraz gezdirecem geliyorum almaya desin gitsin alsın. yeğenini de eltinin saçma tripleri yüzünden sevemeyecekse!!! emrivaki yapın bence bu şekilde

Hee çalışmalara başladım zaten. Valla diorum arada alsın geri tepsin çocuğunu ben doğurcam banada yeter kocamada kaynanamada:-D gerçi onada bulur bişee. Aaa daha onun kızı 6 aylık gül nasıl bebek yapar die. Kız düğün günümde gelip kulağıma ay sakın benden öncw çocuk yapmayın dedi yaa.... şeyimizin derdi bile onu gerio yanii....
ayyyyy yuhh artık, kıskanca bak yaa

X