ALLAHIM BANA YARDIM ET..

Size bu şekilde davranan kesinlikle insan olamaz !! Hiçbir şekilde geri dönmeyi düşünmeyin çocuk için bile olsa böyle bişeyi asla düşünmemenizi öneririm gerçekten geri dönülmez şeyler yaşamışsınız çok zor görünüyor kendinize yeni bir sayfa açıp unutun her şeyi inşallah bundan sonra daha güzel olur içki içmesi ki ztn başlı başına bir kötü özellik

Yeminle tam benim kafadansın
Yazdıklarına harfiyen katılıyorum!

Üzüldüm hamile olmanız da daha zor bir durum. Yine de güçlü olun.Şiddeti kabullenemeyin.Gençsiniz zaman size daha iyi şeyler getirir ...

Valla böyle bir durumda ben üzülemiyorum. Sadece üzüldüğüm kişi karnınızdaki bebek. Ailelerin onay verdiği bir kişiyle daha söz nişan hatta ailelerin tanışması olmadan nikah yapan birini anlayamıyorum. Nişan dönemi insanların birbirini tanıma dönemidir. İyice tanırsınız olmazsa nişan atma diye bişey oluyor. İki ayda nasıl seviyorum aşkımdan ölüyorum durumlarına geliniyor anlayamıyorum. Anne babanız nasıl düğüne müsaade etti onu da anlamadım. Yani sakın dönmeyin bu adama tüm yaptıklarınıza rağmen aileniz arkanızda. Çocuğumun babası belki düzelir demeyin ne olur.

Verilmiş sadakan varmış, bir daha asla ve asla geri dönme lütfen. Değişmiş gibi yapacak ama değişmeyecek bence. Geri.zek.lı ya çok sinir oldum yaptıklarına. Savunmasız bi kadına ne bu böyle, ailene de kendine de yazık etme. Ama çok da ası olma güzellikle ayrıl, ilerde çocuğunuz olacak, senin başka biriyle bi hayatın olabilir rahat bırakmaz rahatsız eder, olabildiğince yumuşak atlat bu dönemi.

beynim dondu rabbim yardimciniz olsun

Yani pismanim gel dese gideceksin duzeldim dese kanacaksn.ben senin yerinde olsan konu bile acmazdim.yasadiklarimi unutmak icin beynimi resetler izimi kaybetirridm. Yahu ne pislik adamlar varmis.bunlari hamgi analar doguruyor.merhametsiz haysiyetsizler.yine banlanacam once Allah sonta mune affetsin

Şu kadinlar kulubunde kocalarla alakali konulari okudukca kadinligimi bazen de karakterimi sorguluyorum. Su bahsettiginiz kinci,inatçı,buyuk kucuk fark etmez çata çat kavga eder dediginiz ozellikler bende de var
Annenizle arasi bozuldu da acaba anneniz cok mu hakli? Size gore tabiki anneniz babaniz iyi olcak. Ayrica düğünden sonra ne hakla babaniz arayip altının hesabını soruyor?, soramaz.
Bende dugunden sonra kasaya koydum anahtari da evde sakladim. Esim 1 gramini dahi alamaz.
Bende kaynanamla gorusmek zorunda degilim.
Ben istemezsem de esim sozumu çiğneyip gidemez annesinin yanina. Istemiycegim bir durum yok gerci kaynanami cok severim.
Onun harici dayak konusunda haklisiniz . Kendinize bunu nasil reva gördünüz o tartisilir
O denli sinirlendiyse masayi kirsaydi ya da kapiyi ya da elindeki raki bardağını.
Babanizla tartismasinda birsey yok tabiki cata cat cevap vercek. Benim kayinbabam yok. Rahmetli ama bana hesap soramazdi yasasaydi kaynanamda soramaz bana sesinide yukseltemez o kimki? Diye dusunurum.
Aileniz onay vermesine ragmen kostur kostur nikah yapmissiniz. Bende kina gecesinde dugunde hep icki ictim ama esimi yalniz birakmadim. It lik yapsaydı bırakırdım herhalde.
Gecmis olsun.
Bu saatten sonra donmezsiniz sanirim o eve.
Oyle umuyorum.

evlilik kararı için bu kadar acele etmek niye?
gizli nikah niye?
bunca hakarete rağmen kına, düğün niye?
adamı tanımadan bebek niye?
ailene döndükten sonra bile "gel evine" desin diye beklemek niye?
Allah yardım etsin, akıl fikir versin.

Onda kalan altınlar her şey geri alınabilir mi peki bilginiz var mı? Herşeyimi aldı çünkü

Elinde kanıtlı bir belge yok ki. Sattım borcumu ödedim der sıyrılır işin içinden. Nafaka alabilirsiniz anca oda çocuk için diye biliyorum. Bu işin içinde olan ehli kişiler daha iyi bilirler.

Bebeği aldırsam mı sizce?
Bebeği aldırmak için geç kalmadınız mı sizce?? Aldırmak için yasal süre 10.haftaya kadar diye biliyorum... 7.haftada da kalbi atıyor. Şu an karnınızdaki canlı kanlı kalbi atan bir bebek. Hakkınızda hayırlısı olsun...çok üzüldüm yaşadıklarınıza, kimseyi de kınamamak lazım,keşke herşey daha farklı olsaydı...

okurken bile çok kötü oldum.Çocuklarını alıpta konuşacak annesi babası yok mu bu adamın.Hiç bir aile büyüğü falan...Şuna inanınki İçki her türlü kötülüğün başı bunu kadınlarımız anlasın ve asla içki içen kişileri hayatlarına sokmasınlar .İçki içen emin olun en kötü zamanında ondan medet umup ne yuvaları yıkıyor olan da bebelere çocuklara oluyor.Çok acele etmişsin biraz daha tanıyım dememişsin.Allah yardımcın olsun inşallah aklı başına gelir gelmezse yol ver gitsin.Çocuğuna sahip çık o yavrunun bir suçu yok annen baban sahip çıkıyorsa dert etme 2-3 yıl zahmet çekersin sonra kreşe verirsin çalışırsın.Allah hayırlı kapılar açsın sana inşallah

Adam sana takla attirmis bu mu hirpalama?
Ve ertesi gun iyi davrandi diye alisverise gitmissiniz o hayvanla.
Kusura bakma ama esin olacak sahis sana acimamis karnindakine nasil acimaz ya?
Ve hala ozur dilemedi diyorsun.
Dilemesin.
Pisliginde bogulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…