ALLAHIM BANA YARDIM ET..

Nasıl dayandım ben de bilmiyorum herşeyi alacağım . Amin

Düğünden önce 10 gün çok kötüydü. Evlendikten sonra 4 gün onlaydım 2 gün iyi 2 gün kötü
Benzer şeyleri yaşadım boşanmak üzereyim
Ama senin yaşadıkların çok çok fazla. Bunları okuyunca ben hiçbirşey yaşamamışım. Allah yardımcın olsun. Bak ben bile affetmiyorum. Sen sakın affetme. Çocuğun için affetme. Böyle kötü bir ortamda büyümesin. Sana mı üzüleyim çocuğa mı bilemedim.

Ailen ne iyi insanlarmis ki arkanda sakin donme nasil boyle cesaretlisiniz ya
Insanlar evliyken bile bi rayina oturtmadan cocuk yapmiyolar neden dikkat etmediniz

Ne çok hata yapmissiniz üst üste. Ve aileniz ne kadar güzel insanlarmış. Çok sanslisiniz.
Bosverin adamı. İsiniz birakmasaydiniz iyiymis ama, olmuş.
Sarilin ailenize, onlar size iyi gelir
O adama da rica ediyorum hiç bir koşulda inanmayın.

Anlattıklarına benzer özellikte biriyle evliydim 9. Ayda davamı açtım. Çok bile dayandım hatta.
Böyle şiddet yanlısı tipler aynı eve girince gösteriyor kendini aslında, aylar yıllar geçmesine de gerek yok, ilk günler ilk haftalar başlıyor şiddet. Tavsiyem sakın değişir, düzelir diye düşünüp geri dönmek gibi bir hata yapmayın. Ben o hatayı yaptım değişen tek şey şiddetin boyutunun artması oldu.
Ayrıca ailenle de ipleri tamamen koparmış, bundan sonra hiçbir şey düzelmez, daha kötüsü olur.

Keşke bu saatten sonra aileme sarılıyorum o adamı da kabul etmiyorum

Aşırı uzun yazmışsınız hepsini okuyamadım.
Ama bu kadar kendinizi ziyan edecek neye muhtaçtınız da körü körüne gittiniz?
İnsana kendinden başka kimse zarar vermiyor kusura bakmayın.
Böyle durumlarda ben çocuklara çok üzülüyorum.

Bildigin ruh hastasi adam!Hamile halinle gram acimadan uzerinde siddet uygulaya biliyorsa,zerre kadar vicdani yok demektir.Bir zaman sonra af diler barismaya niyetlenirse umarim kabul etmezsin,cunku boyle adamlar degismez,gun gelir bu yasadiklarinin bin beterini yasatir.Bu tip adamlar insanin hayatini bitirir,yasadigin gune lanet ettirir.Anneni babani dinle ki burda ailesi tarafinda kabul edilmeyen nice kadinlarin konusunu okudum,cok sanslisin ailen destekci,kesinlikle minnet etme bu adama...bugun sana yaptigi eziyeti bu sefer cocugunun gozunun onunde yapicak,belki cocuguna bile siddet gostericek,aman diyeyim sahte laflarina kanma,kararindan donme...

Lütfen gel falan demesin rica ediyorum gitme
Kolundan tutup takla artırması nedir allah aşkına
Vicdan mı akıl yoksunu mu hangisi bilemedim

Adam haliss muhlis ruh hastasi,psikopat.
Tedavi ile düzeltilebilir mi? inan bilemedim
Bir yerlerde acik vermistir ama görmek istememissinizdir.
Bu yuzden sevip,asik olurken o gözleri daha da acabilsek keske..
Ve de flört dönemini daha bir uzun tutabilsek..
Hayat,yalnizca hislerle hareket edebilecegimiz kadar basit degil.
Riske atmaya degmeyecek kadar da degerli olmali..
Özür dilemesini falan beklemeyin.Kararli olup bitirin.
Kendinizi de ailenizi de bir daha üzmeyin degmez..

Son düzenleme:
Keşke bu saatten sonra aileme sarılıyorum o adamı da kabul etmiyorum
Yazdıklarının hepsini okudum aman ha sakın dönme bu sefer şiddetinin dozu artar karnında çocuğunu taşıyorsun vicdansız karaktersizmis eşin...
Ailene ve bebeğine sıkı sıkı sarıl ve yoluna bak umarım herşey gönlünce olur...

Konuyu sonuna kadar okudum. Kimse kusura bakmasinda boyle durumlarda hic uzulesim gelmiyor. Gozgore gore ailen onay verirken kacar gibi git nikah yap, sonra adam etmedigini birakmasin ailene bile kufur etsin ama sen kalk dugun yapma derdine düş. Hem dayak ye sonra bana cok iyi davrandi de. Boyle bir heriften cocuk yapmana zaten birsey demiyorum. O kisimda nutkum tutuldu. Tek uzuldugum o bebek oldu. Boyle ezik bir anne ve psikopat babaya sahip oldugu icin.

Olayin hemen hemen aynisi arkadasimin basindan gecti ki onunda babasi gemici . Yani yenj olmasa konunuz o yazdi denilebilir. Bir kac farkla.
Arkadasim sevgilisinden hamile kaldi ve malesef babasi duydugunda aldirilacak zamani gecmisti. Çocuğu kizin ailesi basindan beri istemedi ki serefsizin tekiydi. Babasi ne yapalim kizim dogurursun ölüm yok ya ucunda buyuturuz biz bu bebegi dedi , ama kiz adini temize cekecek ya evlendi. Derken basladi dayak hakaret siddet. Valla babasi ve abisi damadi once bir temiz dövdüler ama böyle allah ne verdiyse. Senmisin kizima el kaldiran.
Günün sonunda kiz boşandı. Ikinci evliligini yapti. Nasil mutlu allah bozmasin. Ilk evliliginden bir oglu var zaten iki de diger evliliginden var . Cocuk cokk zeki .
Diyeceğim su ki
Sen zaten bu adamdan yol olmayacagini görmüşsün ve hamile olmasan zaten vazgecerdin . Yazdiklarindan bunu anladim ben .
Mutluluk cok uzakta degil , senin ve bebegin icin bile....
Boşan ve bak hayatina
Sansli bir kadinsin
Gemici aileleri kizlarina cok düşkün ve sahiplenici olurlar....

Kapıya gelip pismanim dese ne olacak Allah aşkına.İnsallah gelmez diye dua etmelisin bence.Ucuz kurtulmussun inşallah daha fazla sorun çıkmaz.
Sanslisin yine ailen arkanda.
Daha fazla hata yapıp da kendinin ve çocuğunun hayatını mafetme.
Artık yalnızca meltem değilsin ,bir bebeğin annesisin ve lütfen kendine yaptığını ona yapma.

Böyle insanlıktan nasibini almamış birinden bide çocuk mu yaptınız?
Peki ama neden?
Üstelik yolunda gitmeyen onca şey varken pesss.... hiç anlamıyorum bu mantıkta olan insanları !!!

Allah size böyle bir ailenizin olmasıyla yardım etmiş görünüyor. Olan olmuş ama şanslısınız ki gerçekten yanınızda bir aileniz var. bebeğinizi düşünerek yeni bir yola çıkacaksınız. İnanın bu adamla evli olmaktansa böylesi çok daha güzel olur.

Bebeği aldırsam mı sizce?

Mutlu bir ortam sunabilecekseniz ben bir anne olarak aldırmayın derim. Hem vicdani olarak zor hem de bebeklerin insanı iyileştiren bir tarafı var,size de iyi gelecektir. Tabi şartlarınızı en iyi siz bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…