ALLAHIM BANA YARDIM ET..

Sürekli ablasıyl konuştum birkaç kez içip bana vurduğunu söyledim ablası sadece yazıklr olsun kardeşime meltem karar senin canım bence herşey düzelecek diyordu. Evden gidiş nedenimi geçen gün ona söyledim bana şiddet uyguladı dedim hemen boşa bu cocugu dedi. İki gün öncede bana Volkan sana dayak atmamış sadece evden gitme diye kollarından tutmus bana da yaprdı takla attırırdı dedi çok şaşırdım .Madem boşancaktın neden düğün oldu dedi . Ailesinden kimseye güvenmiyorm . Oğlunun dolduruşuyla hareket ediyorlar.

Ailem bilmiyordu hamile olduğumu bebek var diye çaresizdim ne yapacağım belki düzelir dedim bu tartışmalar biter dedim . Eve gelin geldğimin ilk günü içkili gelmesyle her şey yine başladı . Şükür ki böyle bir ailem var artık her şey bebeğim için.

Biraz aklın varsa boşanır ve asla bu adamın yanına dönmezsin. Keşke hamile olmasaydın o çocuk yüzünden hayat boyu yakanı kurtaramazsın artık bu manyaktan. Allah yardımcın olsun

Tam 4 buçuk sene ölçtüm tarttım ben eşimi...Yine de emin olamayarak evlendim...çok şükür iyi tartmışım iyi huylarını da biliyormuşum kötülerini de...Çat diye evlenip çat diye doğuruyorsunuz...ben mi pinpiriğim insanlar mı çok rahat anlamadım...Hala pişmanım diye kapıya gelmedi diyorsun...Sen bu kafayla devam et.

Bence döner.Sence?

Benim de 4 senelik ilişkim oldu bana ters gelen şeyler oldu bitti . Ama bu nasıl başladı nasıl bu hale geldi inanın yaşamayınca insan yargılaması da kolay oluyor. Pişmanım ama ne fayda .

Evliliğin ikinci günü size hamile halinizle şiddet uygulamasına rağmen ertesi gün hiçbir şey olmamışçasına o adamla alışverişe gidebilmeniz sizin de psikolojinizin iyi olmadığını gösteriyor.

Lütfen ama öyleydi ama böyleydi gibi bahanelere sığınmayın ve baştan sona büyük bir hata yaptığınızın bilincinde olun. Burada herkes eşinize saydırıyor ama siz de çok büyük yanlışlar yapmışsınız.

En çok neye kızıyorum biliyor musunuz, sen evladını gözünden sakın o gitsin başkasına paspas olsun, seni de ezdirsin.
Allah kimseye yaşatmasın.
Bebeğinizle ve ailenizle mutlu bir yaşamınız olur umarım.

Kolaylıklar diliyorum.
Şu kısa süreçte en büyük avantajınız AİLENİZ.
Ne mutlu ki destek ....

Off okurken resmen içim şişti. bende bazen eşimle tartısınca pişman oluyorum evlendiğime ama beterin beteri de varmış büyüklerimiz der ya allah çirkin şansı versin diye aynen öyle. bütün bi hayatını o adamla geçirip her gün ağlayacağına boşan 1 hafta ağla. bu hayata 1 kere geliyoruz sakın ! ne şanslısın ki arkanda duran dağ gibi baban annen var. ya onlarda olmasalardı. buna bile şükretmek gerek.

Adam size resmen "BEN MANYAĞIM, HAYATINI ZİNDANA ÇEVİRİRİM" demiş. Siz de olsun eve girince düzelirsin demişsiniz. Ne akıl ya eve girince ne oluyo?? İnsan üstü bir varlık mı oluyor? Yazık etmişsiniz kendinize, asla dönmeyin bebeğinizi de dövdürürsünüz o ruh hastasına. Kendi hatalarınızın bedelini kendiniz ödeyin, bebeğinize ödetmeyin.

Dua edin babanız anneniz arkanızda, sizin gibi evlenicem evlenicem diye koştur koştur düğün yapıp dayak yiyip kapılara koyulup kimsesiz kalan insanlar var. Şükredin aileniz var.

Bunca kötü şeye rağmen şanslısın ki arkanda duran bir ailen var. Lütfen kendin ve bebeğin için bir şey yap: Dönme. Ama nedense dönecekmişsin gibi hissettim yazılarından. Allah yardımcın olsun.

En büyük hatayı ben yaptım zaten bunun bedelini de bu şekilde ödüyorum..

Çok üzücü , ne o dönsün ne sen dön.
Hayatın boyunca bu psikoloji ile yaşaman çok zor değil mi ?

kendi düşen ağlamaz derim hep,o anneyi babayı öpün de başınıza koyun , daha da eşinize dönerseniz o anneye babaya hürmetten ailenizi unutun,onlara da yazık.

Kac kurtar kendini canim adam ruh hastasi asla duzelmez. Tek basina cocuk buyutmek zor ama ailen gibi bir sansin var en azindan .

Şu saatten sonra bu pisliğe dönersen yazıklar olsun

Tamamını okudum. Herşeyi geçtim de takıldığım nokta; kapıya gelip pişmanım gel gidelim demedi demişsiniz. Deseydi gidecek miydiniz?

Çok şanslısınız ki, aileniz yanınızda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…