ALLAHIM BANA YARDIM ET..

Offf içim gitti .. ne kadar da belli etmiş kendini ama ....bu kadar hirpalanmadan gidebilseydin keşke. .olan olmuş .

Bu adam hiç normal değil kesinlikle, sakin geri dönme ayaklarina kapansa bile...

Allah razi olsun ailenden sana destek vermişler, bu damat bozuntusunu istememelerine rağmen.

Sizin gibi çingenelerin eline mi bırakcam dedi doğduğunda oğlumu alcam dedi senden ama öyle bir dünya yok anca tehtit eder.
Tehditlerini msjla yapiyorsa, silmeyin sakın.Mahkemeye delil olarak sunarsınız gerekirse uzaklastırma kararı cikartırsınız.

Keşke erkenden dönseydim keşke salaklık işte artık olan oldu bariz dayak atmıyordu ama hırpalıyordu canımı acıtıyordu itiyordu bunlar benim için şiddettir

Adam burnundan kıl aldırmıyor babamla çata çat senin kızın hamile haberin var mı diyor böyle biri ama çingene olan herşey olan benim altınları alıp saklayan da o . Pişmanım ama elden birşey gelmiyor

Asla kapiya gelipte pismanim gel gidelim demedi.. diyorsunuz

Peki gel gidelim pismanim dese gidermiydiniz

Ben cevap veriyim tabiki giderdiniz bu size normal bi hayat gibi geliyor ve hala medet umuyorsunuz

Aciyorum anne ve babaniza yazık yazık

2 ayda tanışıp apar topar evlendiğin birinden ne bekliyordun ki?
Bu ne hız maşallah ya, 6 aya bebek de sığmış çeşit çeşit kavga da şiddet de.
Bi an önce boşanın

Eşimle ciddi bir sorunum olmamasına, 8 yıldır tanımama ve o kadar çocuk istememe rağmen; çocuk için ben bile yüzlerce kez düşündüm.

Allah aşkına 2-3 ay da adamı nasıl tanıyıp da çocuğu yaptınız!? Nereden geliyor bu cesaret!?
Kendi başınızı kendiniz yakmışsınız.
Neyse ki artık ucuz kurtulmuşsunuz.
İnşaallah geri dönmezsiniz,
biran önce boşanın o şerefsizden!!!

çok üzüldüm konuyu okurken. ama artık bundan sonra mantığınızla hareket etmelisiniz , yaşlarınızı merak ettim

Haklısınız büyük bir cesaret bebek var diye korktum , sustum ama her şey daha kötü oldu. Geri dönmeyeceğim

Keşke erkenden dönseydim keşke salaklık işte artık olan oldu bariz dayak atmıyordu ama hırpalıyordu canımı acıtıyordu itiyordu bunlar benim için şiddettir

Yaşanması gerekliymiş. Alnına yazılmış bir kere. Yaşandı ve bitti. Lütfen sakın dönmeyin. Çocuğunuzu o piskopat alkolik herifin himayesinde büyütmeyin. Mutsuzluktan başka birşey gelmez başınıza. Aileniz arkanızda. Sizde dik durun. Boşanın çocuğu kimse alamaz elinizden.

Onda kalan altınlar her şey geri alınabilir mi peki bilginiz var mı? Herşeyimi aldı çünkü

Ben 26 , o 29 . Ben de aşırı üzgünüm
19-20 falan sandım açıkcası okurken, çokta küçük değilsiniz. ama keşke biraz olgun, ruh hali de normal olsaymış. şiddet uygulayıp sonrasında nasıl devam edebiliyor bir şey olmamış gibi. ailesi falan da mı hiç görmedi, duymadı

altınlar kanunen gelinin diye biliyorum ben de ama nasıl bir yolla geri alabilir bilmiyorum

Haklısınız büyük bir cesaret bebek var diye korktum , sustum ama her şey daha kötü oldu. Geri dönmeyeceğim
Bize anlatmadığınız, başka bir durum yok değil mi?
Yani ilişkiye girip de evlenmek zorunda kalmak ya da tehdit gibi. Çünkü gerçekten çok acele olmuş herşey canım..
Üzülme artık, bebeğini düşün o çok etkilenir. Biran önce boşan, kurtul.

Hayır her şey evlendikten sonra oldu yani zorunda kalıp evlenmedik . Bana sahip çıkmayab üçüncü günden babama gitmek istedim diye beni kovan adamı boşayacağım elbet.

Siz bile bile lades demişsiniz çok üzgünüm. Bunu şuan söylemenin bir anlamı yok biliyorum ama eşiniz size gayet dürüst davranmış, “benden adam olmaz, ben beş para etmez herifin tekiyim” demiş daha düğününüz olmadan. Siz ne yapmışsınız? Kına gecesi ayarlamışsınız, organizasyon tutmuşsunuz sanki herşey normalmiş gibi.. yapmanız gereken şey adliyeye gidip duruşma salonuna girmekti dünya evine değil...

Olan olmuş artık geçmişin hatalarla dolu.. bu saatten sonra hata lüksün yok çünkü kendi sorumluluğunu taşımıyorsun artık, bebeğine karşı sorumlulukların var. Şanslısın ki melek gibi bir ailen var. Onlara sıkı sıkı tutun ve sen de en az onlar kadar iyi bir aile ol yavruna.
O kansızdan da bir an önce kurtul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…