- 29 Ekim 2014
- 772
- 136
- 34
-
- Konu Sahibi MeltemMelo
O çok sahiplenen biriydi hemen nikah olsun beklemeyelim zaten evlencez dedi ben de seviyordum kabul ettimneden gizlice nikah yaptınız sebep neydi
Anladim da nigahi bozmak yerine ne diye dugun yapiyorlar. Simdi iyimi oldu sanki. Dugun yapmak yerine keske mahkemeye başvursaydilar.Anladığım kadarıyla mecbur kalmış ailesi, ailelerden habersiz nikah kiymislar yani evlenmisler zaten düğün formalite olmus
Ben aileme hiçbirşeyi yansıtmadım çünkü ama son 10 gün bana gel bitirelim dediler babam ailesini aradı bitti bu iş dedi kapımıza geldiler ailece düzelecek dediler . Düğün aslında formalite oldu evet. Babamın altın için araması ise herkesin önünde bizi kandırmalarından dolayıydı.Anladığım kadarıyla mecbur kalmış ailesi, ailelerden habersiz nikah kiymislar yani evlenmisler zaten düğün formalite olmus
Bir insan neden böyle bir manyağı baba yapar?
Neden korunmazsınız?
Neden aldırmazsınız?
Kim ister ki böyle bir babası olsun?
Kim ister ki böyle bir tiple ömür boyu çocuk bağı yüzünden muhattap olmayı?
Azıcık mantık yaa![/QUOTE
Bebek 8 haftalık iken aramız tamamen bozuldu ve ben bi cana kıymak istemedm biraz sabrettim 10 haftalıkken doktora gitrim aldırmak için yasal olarak uygun değil yapamayız dediler. Şimdi 15 haftalık beni tehtit etti defalarca aldırırsan seni şikayet ederim diye.dün bile doktordaydım doktor eş onayı olmadan yapamayız büyük cezası var dedi
Adam pişman değil anca suçlamalarda bulunuyor.karım evden kaçtı bir mesaja cocugumu kaçırdı diyor. Ben dönmeyi düşünmüyorum . İş arayışına başladım.Neden gizlice nikah? Atla mi kovalıyorlardı? Olan olmuş artık yapacak bir şey yok. Adam pişman falan da değilmiş zaten. Kendi ayaklarınız üzerinde duracaksınız artık. Gerci biraz sizlanarak dil ucuyla özür dilese dönecek gibi hissettim sizi. Hayırlısı olsun ne diyelim. Mutlaka iş bulun derim. En azından çocuk doğduktan sonra.
Bugün avukatla görüşeceğim . Ailem çok üzüldü sonuna kadar arkamda bu bebekten güç alıyorum artık . Gerçekten şükür ki babam gemide harap oldu kızım bebeğini doğurursun hepimiz bakarız ona dedi.Konu sahibi, uzulmeyi birakin. Hamilesiniz. Mahkemeye basvurun, boşanin ve sevinin. Cok sukur ki aleniz arkanizda ve boyle bir serefsizden kurtuluyorsunuz ...
Hakkınızda hayırlısı ne diyelim. Umarım kendi ayaklarınız üzerinde durabilirsiniz.Adam pişman değil anca suçlamalarda bulunuyor.karım evden kaçtı bir mesaja cocugumu kaçırdı diyor. Ben dönmeyi düşünmüyorum . İş arayışına başladım.
Çocuğunu çok düşünüyorsa iyi bir nafaka öder artık.Adam pişman değil anca suçlamalarda bulunuyor.karım evden kaçtı bir mesaja cocugumu kaçırdı diyor. Ben dönmeyi düşünmüyorum . İş arayışına başladım.
Bir başkası da bunları yapsa aynı şeyleri söylerdim insan yaşayınca bazı şeyleri kontrol altına almıyorBu kadar şeyi bu kadar kısa sürede yaşamak çok çılgınca..
Herşey yolunda giderken nikah kıyarak kendi ayağınıza sıkmışsınız resmen.
Çocuğa hele birşey diyemiyorum.
Çok mu gençsiniz? Hiç mi düşünemediniz. Çok üzüldüm.
Şakın pişmanlık duyup dönmeyin. Bebeğinize de aileniz ile birlikte bakarsınız. Ailenize helal olsun. Onların hatrı için dönmeyin..
Evlenmeden hamile kalmış galiba. Tam anlamadimneden gizlice nikah yaptınız sebep neydi
Sizin gibi çingenelerin eline mi bırakcam dedi doğduğunda oğlumu alcam dedi senden ama öyle bir dünya yok anca tehtit eder.Çocuğunu çok düşünüyorsa iyi bir nafaka öder artık.
Çocuğunu da senden alması mümkün değil. Korkma.
Başka çarem kalmadı bir haftalık gelinim ve yaşamadığım kalmadı ona göre ise bahane uydurup bir mesaja kaçtım . TeşekkğrlerNormalde insanlara bosanmalisin! Ayrilmalisin! Gibi cumleler kurmayi sevmem ama bu adamdan BOSANMALISIN kac kurtar kendini.