Allah'ım Azıcık Uyku..

ebruli1976

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2009
188
8
316
48
İzmir
YAREBBİM ANNEM HAMİLEYKEN KIZIM ZIBAR OYNAMA ŞU OYUNLARI SABAHA KADAR DERDİDE KADINI YERDİM ŞİMDİDE UYKU OLUŞUMUN DOĞUMUYLA BİRLİKTE GECE GÜNDÜZ UYKU YOK NETCEM BENNN KORKUYORUM SÜT VERİRKEN UYUKLAYIP ÇOCUĞUN ÜSTÜNE YIĞILCAM DİYE BU ARADA GERGİNLİKTEN KIZIMADA GALİBA KÖTÜ DAVRANIYORUM İNŞALLAH BEBİŞE KIZIPTA KÖTÜ ŞEYLER YAPMAZ AMA HAMİLELER GECELERİN KIYMETİNİ BİLİN GENEDE ALLAHIM UZUN ÖMÜRLER VER KIZIM MELİS LARA'YA VE OĞLUM MELİH ATA'YA ve TÜM BEBİŞLERE(AMİNNNNNNN)
:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Allah yardımcın olsun bebişlerle biraz zor gidiyor galiba :) hepsi geçer yakın zamanda da hepiniz bir düzene girersiniz inşallah :)

Biz de bugün bir aylık olduk, çok huysuz bir çocuk değil fakat yine de geceler uykusuz geçiyor tabi emmesi için :) akşam vakti eşime paslıyorum emzirip o uyutup, ilgileniyor gece yatana kadar, ben de o vakte kadar uyuyorum, uyuyamasam da yatıp dinleniyorum çok şükür ayakta kalacak, bitkin düşmeyecek kadar enerji sağlıyorum böylece...Tabi bir çocuk daha olunca iş değişiyor olmalı, bakalım ben de ikinciyle onu tecrübe etmiş olacağım inşallah...

YAREBBİM ANNEM HAMİLEYKEN KIZIM ZIBAR OYNAMA ŞU OYUNLARI SABAHA KADAR DERDİDE KADINI YERDİM ŞİMDİDE UYKU OLUŞUMUN DOĞUMUYLA BİRLİKTE GECE GÜNDÜZ UYKU YOK NETCEM BENNN KORKUYORUM SÜT VERİRKEN UYUKLAYIP ÇOCUĞUN ÜSTÜNE YIĞILCAM DİYE BU ARADA GERGİNLİKTEN KIZIMADA GALİBA KÖTÜ DAVRANIYORUM İNŞALLAH BEBİŞE KIZIPTA KÖTÜ ŞEYLER YAPMAZ AMA HAMİLELER GECELERİN KIYMETİNİ BİLİN GENEDE ALLAHIM UZUN ÖMÜRLER VER KIZIM MELİS LARA'YA VE OĞLUM MELİH ATA'YA ve TÜM BEBİŞLERE(AMİNNNNNNN)

canim yaa benim kizim da 1 aylik oldu ve uyku duzenini oturtmaya calissam da olmuyor. seni cok iyi anliyorum. bana da hamileyken kiymetini bil dediklerinde o kadar kizardim ki anlatamam. Allah yardimcimiz olsun ne diyeyim...

valla 40 cıksın duzelır 3 ay gecsın duzelır sımdı 4 bucuk aylık yaklasık hala zor uyutuyorum bıde aglayıp uyanıo hala duzelmedı beklemeyın kızlar onceden ah gazı var ondan dıodum gazıda kalmadı suan o muzurlugundanmıs he bıde sabah uykusu olsada uyusam dıorum oda zaten uyutmakla gecıyo 20 dk ee benım mınık zaten 30 dk anca uyuyo yıne uyuyamıorum ama gecelerı toplasan ben 3-4 saat uyuyorum bazen de 5 degısıyor ama alıstım artıq bıde aksamları uyutmak cok zor uyutuyorum uyanıo valla delırcek gıbı oluyorum bende kac kere ah bu uyudu dıorum yıne aglayıp uyanıo gece 2 ye kadar uyutmaya ugrasıorum bazen sabahlara kadar aglıo ıns 6 ayında degısır ehheeh:)sımdıde 6 ayını beklıorum:52:

:1:
babamız bizden beter uykulu! kıza bakıyodu bunda moruklamış efendim kılı oynamıyo:47:oynatmak içten değil :27::27::27:

gecenın 2 sınde artıq dayanamayıp cemillllllllllllllllllll bu uyumuo hadı kalk arabada gezdırelım uyusun yoksa ben cıldırcam dedım ne dese begenırsınız seherrrr ben gozlerımı acamıom sen ne dıosun yaa dedı:53::1:

canim yaa benim kizim da 1 aylik oldu ve uyku duzenini oturtmaya calissam da olmuyor. seni cok iyi anliyorum. bana da hamileyken kiymetini bil dediklerinde o kadar kizardim ki anlatamam. Allah yardimcimiz olsun ne diyeyim...

valla 40 cıksın duzelır 3 ay gecsın duzelır sımdı 4 bucuk aylık yaklasık hala zor uyutuyorum bıde aglayıp uyanıo hala duzelmedı beklemeyın kızlar onceden ah gazı var ondan dıodum gazıda kalmadı suan o muzurlugundanmıs he bıde sabah uykusu olsada uyusam dıorum oda zaten uyutmakla gecıyo 20 dk ee benım mınık zaten 30 dk anca uyuyo yıne uyuyamıorum ama gecelerı toplasan ben 3-4 saat uyuyorum bazen de 5 degısıyor ama alıstım artıq bıde aksamları uyutmak cok zor uyutuyorum uyanıo valla delırcek gıbı oluyorum bende kac kere ah bu uyudu dıorum yıne aglayıp uyanıo gece 2 ye kadar uyutmaya ugrasıorum bazen sabahlara kadar aglıo ıns 6 ayında degısır ehheeh:)sımdıde 6 ayını beklıorum:52:

:1:

gecenın 2 sınde artıq dayanamayıp cemillllllllllllllllllll bu uyumuo hadı kalk arabada gezdırelım uyusun yoksa ben cıldırcam dedım ne dese begenırsınız seherrrr ben gozlerımı acamıom sen ne dıosun yaa dedı:53::1:
vallahi kızlar sizi en iyi ben anlarım 5 yaşında kızım var şimdi ikincim yolda inş:nazar::emir_bebek:
kızım dogdugu gün başladı aman allahım:52: bu nasıl çocuk yarabbim :52::52:
emmedi :14:
uyumadı:50:
ek gıda almadı:18:
tam 6 ay uuundu..:52::52::52::35:
kolik ve 1. derece gazlı bir bebekti.:84::84:
aman 40 da düzelir:37:
aman yok 3 ay olsun düzelir:88:
aman 6 ay olsun düzelir:120::95:
BUNLARIN HEPSİ YALANNNNNN:95::63::50::52::52:
ve artı çok hiperaktif bebekti anlatamam:43:
ne uyku düzeldi nede yeme 2 sene çabaladık :111::59:
çok şükür büyüttük kızımı 5 yaşına getirdik:nazar::68:
bana gelince artık hayattan bıkmış delirmek üzere olan biri oldum çıktım birde çevre baskısı çıldırmak üzereydim:84::120::95::47:
eşiminde sabrı tükenmişti bıkmıştı artık her gece sokak sokak arabayla gezmekten bitkin ve sinirli bi insan olmuştu:88::117::104:
bizi gece yatak odasına bile almıyodu kovuyodu resmen odadan gidin oturma odasına diye:104::104:
sabaha kadar beşik sallamaktan 2 ayda 15 kilo vermiştim:126:
bunları anlatıyorum moralinizi bozmak deyil destek olmak istedim:45:
ve size bir kaç tavsiyede bulunmak ::78:
...hiç düzelecek diye beklemeyin bekledikce daha çok aglıyo:20:
...bebeginiz emziriyosanız doymaya bilir mama takviye edin,yatarken sadece 1 ögün:42::56:
...gaz giderici kullann mutlaka:ssz:
....sabırlı olun:26::6:
...strese girmeyin .çünkü siz stresli oldukca bebek daha çok aglıyo rahat olmaya çalışın(zor biliyorım):77::36:
...kimseyi dert tasa aklınıza takmayın(eşiniz dahil):113::68:
..sadece bebegi ve kendinizi düşünün:112::128:
allah yardımcınız olsun çok zor günler bu günler:31:
şimdi bende korkuyorum kızım gibi olmaz inş ikinci bebegim:nazar::emir_bebek: bana bol dua edin kızlar:5:

aaaaa bi saf ben mişim bakın anlamamışım bu 40 ı çıkınca düzelir 6 aylık olunca düzelir yalanlarını.
kızım 3 yaşında ve aklım daha yeni yeni başıma geliyor.

1,5 yıl kolik ve reflü sıkıntısı çektik dolayısıyla 1,5 yıl uyumadım. evet evet 1,5 yıl uyumadım
bi gece tak etti artık internetten farklı uzman bir doktor aradım ve buldum sabah ilk işim kızımı taaaaa bahçelievlere doktora götürmek oldu. çilemiz oraya kadarmış....

kızım o günden sonra rahatladı , uyudu, yemek yiyebildi gaz sancısı hafifledi şükürler olsun.

kolik sıkıntılarımızı tavan yaptığı günlerde çevreden '' aman sakın gaz ilacı kullanmayın sakııın! ıvır oluyormuş zıvır oluyormuş'' dediler. hiçbişey olmadı tabiki .
(sanki sıkıntıları bizimle beraber çekiyorlar) kolaysa sen gel avut, gazlı bebeği diyemiyordum tabi...

yeni bebek sahibi olacaklara tek tavsiyem asla kimseyi dinlemeyin çocuğunuzu en iyi siz tanırsınız ve onu en çok siz korursunuz.

benım bebegım de 23 gunluk ve dogdugundan berı gece gunduz uyutmuyor bızı.ya aglıyor ya emıyor ya da sallıyoruz.baska turlu durmuyor sureklı aglıyor.gazı oldugu ıcın emerken bıle savas verıyoruz kızımla.Allaha sukur su 3 gundur gecelerı 1er saat yatmaya basladı.ama gece 2de uyuyakalıyor 3te kalkıyor emıyor 4te kalkıyor emiyor ta ki 6ya kadar.6dan sonra yıne uyku yok aglama var.bana da hep aynı laflar 40 ı cıksın gecer dıye ama korkuyorum artık hep boyle devam etcek dıye.tek basımayken kalkıp bı su bıle ıcemıyorum ben mutfaktan gelene kadar aglamaktan morarıyor cok korkuyorum..Allah bızlere sabır versın..

offff offf o kırkın üstüne 40 gün daha geçti ama uykusuz geceler geçmediiiiiiiiiiii:(

benım bebegım de 23 gunluk ve dogdugundan berı gece gunduz uyutmuyor bızı.ya aglıyor ya emıyor ya da sallıyoruz.baska turlu durmuyor sureklı aglıyor.gazı oldugu ıcın emerken bıle savas verıyoruz kızımla.Allaha sukur su 3 gundur gecelerı 1er saat yatmaya basladı.ama gece 2de uyuyakalıyor 3te kalkıyor emıyor 4te kalkıyor emiyor ta ki 6ya kadar.6dan sonra yıne uyku yok aglama var.bana da hep aynı laflar 40 ı cıksın gecer dıye ama korkuyorum artık hep boyle devam etcek dıye.tek basımayken kalkıp bı su bıle ıcemıyorum ben mutfaktan gelene kadar aglamaktan morarıyor cok korkuyorum..Allah bızlere sabır versın..

korkmayın siz sakin olun ki bebeğinize güzel bakabilesiniz. tabik ki morarmasın ama bunda bişey yok. onunla yaşamayı uykusuz kalmayı öğreneceksiniz zamanla. belki 40ı çıkınca değil ama bi gün mutlaka düzelecek. allah sağlık versin size de bebeğe de.

insan uykusuz ve moralsiz oluyor tabiki ama bi de şöyle düşünün sonsuza kadar sürmeyecek ya her sıkıntının bir sonu var. yarın bi gün ''anne'' diyişini duyacaksınız bebeğinizin, tatlı gülüşlerine bayılacaksınız. her bebek böyle büyüyor inanın.

ah canlarım kıyamammm benim bu ikinci bebegim 25 günlükkk gündüz rahat maşalah geceleriii uykusuz geceler ayakta uyuyorum :)) bunlar 3 yaşına kadar uyutmaz anam allh yokluklarını göstermesin yinede güccük cadıların

ne 40ı ne 3 ayı ne 6 ayı yaw olduk 9 aylık gene aynı valla neyse bi ben değilmişim bütün hanımlar aynı derrte ler accıcık uykuuuuuuuuuuuuuu:52:

Back