Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları allahaskina yardım edin !! :((

esoso

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
12
9
26
ablalarim yasitlarim ne olur yardım edin
17 yasindayim 18 sayılır 1 senedir idrar yolu enfeksiyonu çekiyorum yanma yok kaşıntı yok sadece ağrı var oluyorum artık erkek arkadaşımla beraber olduk bunuda kimseye söyleyemem hastalığı çıktığından beri hiç beraber olmadık ama geçmiyor sistoskopi den çok korkuyorum yaşım çok küçük çok korkuyorum bazen ölmek istiyorum ne yapacağımı bilmiyorum üniversite okumak istiyorum tip okumak istiyorum ama bu hastalık bana engel oluyor derslerim de iyi yardım edin allah rızası için

doktora gitsen bunun çaresi çok basit, tek kullanımlık antibiyotikler var.
Antibiyotik olmadan iltihap gitmiyor malesef eğer kronik durumdaysa

Doktora git. Bekaretinle ilgili durumub ortaya çıkar diye korkuyorsan o konuyu acmazsin. idrar ornegi alir, sonucuna gore ilac yazip yollarlar. Tek başına da doktora gidebilirsin bende 13 14 yasindaykrn tek başıma gidiyordUm

Önce doktora git olayı söyleme bazı şeylerı yanlış yasabiliyorsan yanlızda doktorabilirsin demekki ihmal etme

doktora gidip direk durumu anlatırsan, yani idrar yolu enfeksiyonu durumunu, sana bi antibiyotik verecek iki güne geçecek. bunu bekaretinle de erkek arkadaşınla da alakası yok, bu durumu ihmal edersen enfeksiyon böbreklerine kadar bulaşır. ayrıca birlikte oluyorsan da bari söyle erkek arkadaşına korunsun belki ondan geçiyordur. allah korusun bel soğukluğu falan bile olabilir yani. bu işi erteleme sakın.

ya güldüm valla okurken,idrar yolu enfeksiyonu seni ölümü düşündürecek kadar nasıl bu hale getirmiş
bende yaşadım,ilaçla tedavisi olan bişey
burda saçmalayana kadar doktora gitsen bi kan tahlili yaptırsan ardından ilaçlarını kullansan hopp geçti bitti
sen bence fakesin :)

Bakireler idrar yolu enfeksiyonu geçiremiyor mu?
Doktor zar kontrolü mü yapıyor?

idrar yolu enfeksiyonu herkes geçirir o kadar ağrılı ölümü düşündürcek ne ki bu yani ilk mesaj ilk konu bencede fakesin heralde ?

şuan doktordan geldim sizden azar isteyen veya dalga bekleyen birisi değilim insan gibi cevap verenlere teşekkür ederim aksine dalga geçip insanların halini anlamayan zihniyetsizleri de allaha havale ediyorum ayrıca doktora 10 dan fazla kez gittim diğer türlü enfeksiyon olduğunu zaten bilemezdim

idrar yolu enfeksiyonu herkes geçirir o kadar ağrılı ölümü düşündürcek ne ki bu yani ilk mesaj ilk konu bencede fakesin heralde ?
Ağrısını çekmiş olsan belki bilirsin ama anlamanı beklemediği zaten buraya neden bu konuda fake bir hesap açayım insan gibi insanca yardım bekledim

bi sakin ol.
doktora git idrar tahlili yaptır.
sana antibiyotik verecek ve iyileşeceksin 2 günde.
neden bu kadar çok çekindin ki??

Guzum tıp okumana bu durum neden engel olsun? Biz ölelim o zaman. Temizliğine dikkat et,bol bol su iç. Yemişsin bir nane 17 yasında, bari sonrasında tedbir al,erkek arkadaşından da gecmıs olabilir.

bol bol su içip düzenli antibiyotik kullanman gerekir.Bi dönem bende geçirdim iltihaplanma.Evet ağrısı var biraz ama ölüme gidecek kadar değil endişenlenme.

bende sıkıntıdan kaynaklı olabildiğini düşündüm nedense...
erkek arkadaşınla beraber olduğun için pişman mısın ?

bunu yargılamak amacıyla sormuyorum, o konuyu mesela idrar yollarıyla ilişkilendirmenin bir sebebi olmalı ..

bunu kendine bir ceza olarak mı görüyorsun ?

defalarca doktora gittiğini söylemişsin, hani doktora gitmemiş olsan diyeceğim ki, bilmiyor...
bakire olmadığı ortaya çıkar diye korkuyor gitmekten dert edindi diyeceğim..
eee ama doktora da gitmişsin..

öyleyse birliktelik yaşamandan bahsetmen de ki sebep, içten içe bir etkisi olduğunu düşünmen mi ?
ya da acaba ilişki yaşadığım için olmuş olabilir mi gibi bir soru mu yöneltmek istedin ?

güzel sorular yöneltenler de var, iç çamaşırım temiz olur diyorsun
bol su içiyorum diyorsun...

dert edindiğin ağrılar bana kalırsa kafanda oluşturduklarından kaynaklı...
bu konuyu stres haline getirmişsin...

ya da asıl sormak istediğin başka bir şey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…