allaha şükür bende hamileyim

gözün aydın canım Rabbim sağ salim kucağınada almayı nasip etsin inşallahhhopuyorumnanaktan

hayırlıs olsun cnm nasıl olduuuuuuuuuuuuuu anlat kız bızde yapalım :ecrin_bebek:

canım bal tarçın çörekotu yedim incir yedimkocama harnup pekmezi içirdim keçiboynuzu yedirdim ceviz fındık fıstık bal artık tiksindik bunlardan bende yara çıktı rahimde 12 fitil bisürüde antibiyotik içtim ilaç içerken ilişkiye girdik hamile kalmışım bende inanamıyorum okadar ilaçtan sonra hamile kalınca çok şükür allahım kısmet etti inş sizde en yakın zamanda güzel haberi alırsınız

oooo bayagıda sey yapmıssın bende corek otu karıısmı bır bucuk hafta yedım nerdeyseeeee hayıt otu ıctım adacagı ıctımmm bır kerede olesıne merakdan buhara oturdum sımdıde trıot ılacı ıcıyorum oda buyuk etkenmıs tedavı sonucu hamıle kalınıyormus neyse onuda ıcıyorum bakalım dıger aydan umıtlıyım bu ay olmasın ıstemıom cunku az calıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…