Allah'a havale ettim O benim yardımcımdır

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.015
3.013
133
37
Sizin hakkınıza giren, aldatan , hakkınızda kötü konuşan,işinizi elinden alan, emeğinizi hiçe sayıp nankör olan ,arkadaşınız eşiniz sevgiliniz vs. her kim olduysa canınızı yakan Allah'a havale ettiniz mi!

Peki yıllar sonra ilahi adaletten nasibini almışmıydı?

Rabbime öyle bir havale ettim ki. İçim toz duman sen gör allahım sen duydun Allahım dedim. Ey herşeyi gören duyan yegane rabbim Benin yardımcım ol beni mağdur edip , beni yalanlarıyla aldatıp benim arkamdan konulup iftira atanlara sen cevap ver Allahım.

Aynını komşumdan gördüm. İftira ve yalanlar. Allaha havale ettim evet. Ama bu dünyada illaki karşılık bulacak diye değil. Ebedi alem de var. Hatta yalancı ve iftiracı insanlara aciyorum. Yani bunu alışkanlık haline getirdikleri için hem bu dünyada hem de ahirette rahat edemeyecekler. Kendi seçimleri ama bile isteye bunu seçiyorlar.

Digerlerini bilmem ama ilahi adalet bana tecelli etmekte hic de tereddut etmiyor.

Sizin hakkınıza giren, aldatan , hakkınızda kötü konuşan,işinizi elinden alan, emeğinizi hiçe sayıp nankör olan ,arkadaşınız eşiniz sevgiliniz vs. her kim olduysa canınızı yakan Allah'a havale ettiniz mi!

Peki yıllar sonra ilahi adaletten nasibini almışmıydı?

Rabbime öyle bir havale ettim ki. İçim toz duman sen gör allahım sen duydun Allahım dedim. Ey herşeyi gören duyan yegane rabbim Benin yardımcım ol beni mağdur edip , beni yalanlarıyla aldatıp benim arkamdan konulup iftira atanlara sen cevap ver Allahım.
3 özel okuldaki patronlarımı hakkımı yiyip beni üzdükleri için Allah'a havale ettim. Biri iş yerinde kendini vurdu, ikincisi hapsr girdi. 3. İle bozuşalı 1 ay oldu bekliyorum. Ha bir de lisede Fizik hocasını aynı sebepten Allah'a havale ettim meslekten atıldı. Ondan büyük hakim yok. Merak etmeyin

Valla ilahi adalet yerini bulsa bile senin canin yandigiyla kaliyor, suan cektigin aciyi yasamis oluyorsun, bazen aylar yillar suruyor, kendini toparlayamiyorsun sonra duyuyorsun ki o kisinin ya da kisilerinde isi rast gitmemis, beni pek te rahatlatmazdi bu herhalde. Anlatamadim karisik oldu ama ben uzulmusum, aci cekmisim, banane seneler sonra bana aci cektiren de uzulmusse ki genelde kotulere pek birsey olmuyor! yaptiklari yanina kar kaliyor.

3 özel okuldaki patronlarımı hakkımı yiyip beni üzdükleri için Allah'a havale ettim. Biri iş yerinde kendini vurdu, ikincisi hapsr girdi. 3. İle bozuşalı 1 ay oldu bekliyorum. Ha bir de lisede Fizik hocasını aynı sebepten Allah'a havale ettim meslekten atıldı. Ondan büyük hakim yok. Merak etmeyin

Bu kiza sakin yaklasmayin tobe est :))

Canım çekiyorlar . Ben çok gördüm. Bu hemen olmuyor ya da kulağınıza gelmiyor ama gerçekten masum bir insanın canını yakan ona kötülük yapan iftira eden herkes daha beterini yaşıyor.

Back
X