Allah'a gvenmek

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.343
26
208
41
İsviçre
52607619.jpg

60075318.jpg

35130415.jpg

90908463.jpg

11276754.jpg

78790963.jpg

64627170.jpg

(ALINTI)

Son düzenleme:
ah ne kadar guzel.herseyde bi hayir vardir diyim,derdi veren Allah dermenini da verir diyip,ve sabredip isyan etmemek lazim,

benim cok buyuk derdim var demememiz gerek,benim cok buyuk Allahim var demeliyiz,

paylastigin icin tesekkur ederim canima.s.

ah ne kadar guzel.herseyde bi hayir vardir diyim,derdi veren Allah dermenini da verir diyip,ve sabredip isyan etmemek lazim,

benim cok buyuk derdim var demememiz gerek,benim cok buyuk Allahim var demeliyiz,

paylastigin icin tesekkur ederim canima.s.

aynen katiliyorum canim yorumunaa.s.
begenmene sevindim:enbuyukkk:

üzüldügüm tek sey fotolarin boyutlari asiri büyük olmus ya aslinda herzamanki boyutda yükledim ama orjinal boyutlarida bukadar büyükdü kusura bakmayin kizlar nolura.s.

saol jülietim begenmene sevindim canim benim yine herzamanki gibi vaktini ayirip topigimi ziyaret etdigin ve yorum yazdigin icin saola.s.

çok güzel ve anlamlıydı
Allaha karsı güvenimizi yitirmek yerine dileyip istediklerimizin ne kadar gerekli olup olmadıgını düşünelim degilmi arkadaslar ..
teşekkürler incitanemtuana

ayy çok beğendim canımm benn emeğine sağlık.paylaşımın için saol!a.s.
rabbim ol derse herşey olur.hakkımızda hayırlısını ve en güzelini verir inşallah!:Saruboceq:

ayy çok beğendim canımm benn emeğine sağlık.paylaşımın için saol!a.s.
rabbim ol derse herşey olur.hakkımızda hayırlısını ve en güzelini verir inşallah!:Saruboceq:

amin canim allahim hepimizin gönlüne göre verir insallah:Saruboceq:

begendiysen ne mutlu bana paylasmak kadar güzel bisey yok bencea.s.

harikaydı paylaşımın için teşekkürler a.s.
ALLAH ın herşeyde bir bildiği vardır kötü dediğimiz şeyin ardından güzellikler çıkıyo gerçekten ve işe yaramaz dediğimiz bitkide bile fayda en basiti şifa var .
ben şerde bile hayır var derim rabbim herşeyin hayırlısını versin cümlemize

:1hug::1hug::1hug:

tekrar teşekkür ediyorum çok beğendim paylaşımını

harikaydı paylaşımın için teşekkürler a.s.
ALLAH ın herşeyde bir bildiği vardır kötü dediğimiz şeyin ardından güzellikler çıkıyo gerçekten ve işe yaramaz dediğimiz bitkide bile fayda en basiti şifa var .
ben şerde bile hayır var derim rabbim herşeyin hayırlısını versin cümlemize

:1hug::1hug::1hug:

tekrar teşekkür ediyorum çok beğendim paylaşımını

ben tsk ederim asil vaktinizi ayirip okudugunuz ve yorum yazdiginiz icin hepinizde saoluna.s.
allahim hepimizin gönlüne göre verir insallah:Saruboceq:

Back