Sağlıkla büyütün bebeğinizi. Diğer konunuzu okumamıştım, bunu görünce baktım da... Ya böyle konular tepki alıyor çünkü bebeği olan bir insanın daha bilinçli olması bekleniyor. Hani her ayrıntıyı bilemezsiniz tabi, biz de bilmiyoruz, bebekler gizemli bir dünya; alerjik olurlar, mide sorunları olur, ishal olurlar, sebebini bilmediğiniz ağlama krizlerine girerler, kusarlar, zırt ateşleri çıkar... Bazı şeyleri zamanla, doktora danışa danışa öğrenirsiniz. Ama bazı şeyler de basit mantık gerektirir. Sizin örneğinizde olduğu gibi; bebeğin kulağının çapı kaç milim olabilir? Kayınvalidenin parmaklarının çapı nedir? İnsan mantık yürütünce, o parmak oraya kaktırsan girmez sonucuna ulaşabilir. Küçümsemek için söylemiyorum, tepki alma nedeninizi anlatıyorum. Bir bebeğin sorumluluğunu almış bir ebeveynin en azından bu basit mantığı yürütebilmesi gerekiyor. Çünkü çok daha zor problemler sizi bekliyor. Bir de ilk sayfadaki diğer mesajlarıınıza baktım, zarar göreceğinde ısrarcı davranmışsınız. Yani bu işten hiç anlamıyorum, sizi dinliyorum, acemiliğime verin modunda da değilmişsiniz ki.