Gebeliğe Hazırlık Allah sonumuzu hayr etsin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

baysum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2023
54
15
36
Birbirimize ne ara bu kadar duyarsız olduk toplum olarak ..o kadar yazdım hatta ağlaya ağlaya yazdım yardım edecek biri yok mu diye sadece bı kaç yorum yaptı ....çocuk için defalarca prp defalarca tüp Bebek yaptıranlar var bıri de çıkıp demedi ki bizde aynı dertten muzdarip iz ama maddi olarak sıkıntımız yok bu insan yardım istiyorsa hem çocuk isteği hem sağlık sorunu var hemde maddi sıkıntı çekiyor sitedekilerin çoğu sadece yaptıkları yapacakları tedavileri anlatıyorlar ben bunların bı adımını bile atamiyorum 😭😭😭uzun oldu okuyanlar hakkını helal etsin

Birbirimize ne ara bu kadar duyarsız olduk toplum olarak ..o kadar yazdım hatta ağlaya ağlaya yazdım yardım edecek biri yok mu diye sadece bı kaç yorum yaptı ....çocuk için defalarca prp defalarca tüp Bebek yaptıranlar var bıri de çıkıp demedi ki bizde aynı dertten muzdarip iz ama maddi olarak sıkıntımız yok bu insan yardım istiyorsa hem çocuk isteği hem sağlık sorunu var hemde maddi sıkıntı çekiyor sitedekilerin çoğu sadece yaptıkları yapacakları tedavileri anlatıyorlar ben bunların bı adımını bile atamiyorum 😭😭😭uzun oldu okuyanlar hakkını helal etsin
Kimse kimseyi duymuyor görmüyor herkez herkese sağır oldu ALLAH SONUMUZU HAYR ETSİN

Öncelikle Rabbim gönlünüze göre versin isteyen herkese nasip etsin.
Özel hastanelerde, poliklinikler de ne kadar maliyeti var bilemiyorum. Devlet hastanelerinde de tüp bebek tedavisi oluyor başvurunuz olumsuz mu oldu?
Bu topik kısımlarında bire bir görüşme olmadığı için kimse maddi yardım yapamaz ki.
Bol bol dua edelim şu günlerde kabul etsin Rabbim.

Allah razı olsun ..devlet hastaneleri tüp bebek olmaz cunku tutma şansı çok düşük deyip yapmıyorlar bende farkındayım burdan yazmak burdan yardım istemek belki dünyanın en saçma şeyi ama çaresizlik insana herşeyi yaptırıyormus bunu daha iyi anladım belki gün gelecek bu yazdıklarıma bu halime sasiracagim ama keske biri beni anlasa

Allah yardımcınız olsun. Çaresiz olduğunuzu anlıyorum. Keşke elimizde bir şey gelse. O kadar yüksek miktarlar ki yaptıranlar da rahatlıkla yaptırmıyor inanın. Siz çalışıyor musunuz?

Gittim hatta bı kaç özel hastaneye de gittim hepsi ağız birliği yapmış gibi aynı şeyi söylüyor bı defasında kendimce biraz para biriktirip bı özele gittim dedim ki ne isterse hangi tahlili isterse yapacağım ama bana bı ağrı kesici bile yazmadı yani dermansız bı dert gibi tek umudum Bülent tıraş oldu o da imkansız😔

Allah yardımcınız olsun. Çaresiz olduğunuzu anlıyorum. Keşke elimizde bir şey gelse. O kadar yüksek miktarlar ki yaptıranlar da rahatlıkla yaptırmıyor inanın. Siz çalışıyor musunuz?
Amin cümlemizin inşallah evet çalışıyorum.

Tüp bebek değil Bülent tıraş a gidebilmek ona muayene olabilmek benim gibi hastalar için en yeni teknikeri uyguluyormus ve bu sayede çocuk sahibi olabiliyorlarmis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X