canlarım bugün 12. gün hala şifasıı bekliyor rabbim inşallah vericek günler bizeden neler götürdü neler sizlerin ilgisi bana cok moral oldu allahım hepinizden razı olsun
bugün 18- gün hala hastanede ablam oglu bizim yanımızda ablam kardeşim ben dönüşümlü bakıyoruz o günden beri canım annem ablamın yanında artık ayaga kalkıyor tuvaletine filan annemin yardımıyla iyiye gidiyor inşalah en kısa zamana cıkarlar sizin dualarınızla hepinize teşekkürler
canım allahım inşallah şifasını da verecek rabbim dert veripte derman aratmasın ablanıda size ailesine ve o biricik oğluna bağişlasın okudum yazdıklarını ama ağlamaktan da mafoldum hele ablanın annene söylediği o kelime yokmu okuyunca resmen hıçkıra hıçkıra ağladım rabbim abalnın yardımcısı olsun canım anladığ kadarıyla sende bebk istiyorsun benim gibi rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah
canlarım bugün 28.gün hala hastanedeler iyiyie gidiyor cok şükür rabbim en kötü günümüz böle olsun can saglıgı ver bize ve tüm inananlara allahım hepinizden razı olsun ben bişler yazdıkça hiç yanlız bırakmadınız devamlı tesselli ettiniz sizleri KK yı seviyorum
canlarım ablam hastaneden cıktıhihoyyyt annemlerde yatıyo gitgide eski haline döner inşallah ama bu kazanın belanın cok oldugu safer ayı bizim aileyi vurdu şimdide öbür ablamın eşinin kolu kırıldı benneyaptımkirabbim onada şifa versin :Saruboceq:sizlerinde bütün hastalarınıza şifa versin hepinizi öptüm