canlarım allah hepinizden razı olsun müminin mümine karşılıksız allah rızası içim ettigi dua kabul olurmuş sizinkilerde kabul oluyo inşallah :Saruboceq: ablamı yogun bakımdan cıkardılar beyin cerrahi servisinde annemde refakatçisi iyiye gidiyomuş durumu inşallah kısa sürede eski günlerine döner allahım hakkımızda hayırlısını versin bütün hastalara şifa versin
CANLARIM az önce telefonda konuştum daha görmedim ama gözüm az görüyo dedi bide konuşurken takılıyo baş agrısı fazlaymış kolay deil kırık sonuçta bunada cok şükür iyi olucak inşallah allahın izniyle
iyi haberlerine çok sevindim. inşallah zamanla daha da iyi olacak. moralini yüksek tutun. bu daha hızlı iyileşmesini sağlar. güzel haberlerini bekliyoruz.
çok geçmiş olsun. rabbim şifa haznelerinden acil şifalar versin ablanıza ve tüm hastalara... ne yazıldıysa o olacak ömrü varsa dualarınızla dahada iyi olucak inşallah. bol bol dua birde sadaka verin derim ben bir fakire en azından günlük yemek parası inanın faydası olur. çünkü bir hadiste şöyle buyurulmuş ki : az sadaka çok belayı def eder....
geçmiş olsun acil şifalar diliyorum rabbim yavrusuna ve sevenlerine bağışlamış
iyi haberlerini yazdıkça sen seviniyorum inşallah rabbim dualarımızı duyuyordur
sagolın canlarım inşallah iyi olucak allahın izniyle 2 gündür iyiye gidiyodu sontasını filan cıkarıcaklardı dün fenalaşmış bayılmış tekrardan oksijen tüpü mama devanlı tansiyonunu ölçen bi alet daha takmışlardı annem yazık mahvolmuştu ama evlat işte yanında garibim allahım sen onlara yardım et bütün dua edenleri kabul et herkese herşeyin en hayırlısını ver AMİN