• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için yardımcı olun ? polikistik over hastasıyım klomen kullandım ama yumurtam oluşmamış. herzaman hcg 0.2 çıkardı bugun ilk defa 0.26

damla kadir

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2023
181
51
13
28
Allah rızası için yardımcı olun ? polikistik over hastasıyım klomen kullandım ama yumurtam oluşmamış. herzaman hcg 0.2 çıkardı bugun ilk defa 0.26 hiç böyle bisey basınıza geldimi nolur cevap yazın.

Eklentiler

• Screenshot_20230815_165136_e-Nabz.jpg
    Screenshot_20230815_165136_e-Nabz.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 42
Allah rızası için yardımcı olun ? polikistik over hastasıyım klomen kullandım ama yumurtam oluşmamış. herzaman hcg 0.2 çıkardı bugun ilk defa 0.26 hiç böyle bisey basınıza geldimi nolur cevap yazın.
Negatif sonucunuz,bazı zaman 0 çıkar bazen 1 çıkar bu bişey ifade etmiyor maalesef

Negatif canım beş e kadar bir anlam yüklememek gerek bence bir gün olacak inşallah ümidini kaybetme

Back