Allah rızası için yardım yarına kadar

lavinya29

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
250
11
643
45
İstanbul
arkadaşlar yiğenimde(5yaş) şeker çıktı sanırız dok.tam tanıyı koyamadı saleten tefriciye 4444 okuyoruz yardım edebilirmisiniz

Geçmiş olsun..
Allahım şifasını versin inşallah..
Ancak bu konular yasak arkadaşım,konunuz kapatılır haberiniz olsun

Tatlım benim yeğenimde 5 senedir şeker hastası.oda bu hastalıkla 8 yaşında tanıştı.
Çok zor birşey Allah kimseye yaşatmasın.
Fakat sevindirici kısmı şuki tıp bu alanda çok hızlı ilerliyor.
Bundan 5 sene önce iğnesini kendi yapıyorken,şu anda vucuduna monte edilen bir cihazdan kendiliğinden alıyor insülünü.
Şeker çok sinsi bir hastalık,lütfen zayıf davaranıp çocuktur diyerek yasak olan şeyleri vermeyin.
Biliyorum bir çocuğa dondurma yemesinin yasak olduğunu anlatmak çok zor ama bunu onun iyiliği için yapın.
Şimdiki şartlarda herşeyi yiyiebiliyor benim yeğenim,ama gramla ölçüyle tabi
Karbonhidrat sayımı diye bir sistemi uyguluyorlar
Rabbim şifasını versin
Gözünüzü üstünden ayırmayın,şeker komasının hiç şakası yok kalıcı hasarlar bırakabiliyor.

acil şifalar diliyorum....allah yardımcınız olsun..
şeker hastalığı kontrollü yaşadığınız müddetçe kötü bir hastalık değildir.hayatı kısıtlamaz.onunla yaşamayı öğrenmeniz ve çevrenizdekilere öğretmeniz gerekir.allah korusun olmasın tabi ki ama ne fena hastalıklar var.şeker hastalığı çıksa bile metin olun lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…