• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN

Elbinya34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
43
15
38
30
B12 vitamin eksikligim çıktı 95 sonuç doktor iğne verdi ama ben vurulamiyorum çok korkuyorum.b12 eksik gebelikte bebek engelli gelişmemiş doguyormuş.nolur Allah rızası için yardım edin iğneden başka çözüm yokmu

Hiç ağrı yapmıyor o iğne ben beş tane oldum her hafta bir tane ve değerim düzeldi. Hastaneye gidin hemşireler hiç hissettirmeden yapar. Hapları da var ama iğne en etkilisi

B12 vitamin eksikligim çıktı 95 sonuç doktor iğne verdi ama ben vurulamiyorum çok korkuyorum.b12 eksik gebelikte bebek engelli gelişmemiş doguyormuş.nolur Allah rızası için yardım edin iğneden başka çözüm yokmu
geçmiş olsun. İlaçlar var bende eksikliği vardı geçen ay
B12 vitamin eksikligim çıktı 95 sonuç doktor iğne verdi ama ben vurulamiyorum çok korkuyorum.b12 eksik gebelikte bebek engelli gelişmemiş doguyormuş.nolur Allah rızası için yardım edin iğneden başka çözüm yokmu[/QUOTE geçmiş olsun çok sıkıntı yapma şu an hamile misin?B vitamini eksikliği için haplar var doktoruna sorup hap alabilirsin ama iğne daha hızlı yükseltiyor vitamin değerlerini doktor o yüzden vermiş olabilir. Bende de vardı bu durum ben hap kullandım bir ayda düzeldi ama hamile değildim o zaman kullandığım ilaç gebelik için önerilmiyor.

Değeriniz düşük ve gebeliğinizin 7.haftasına gelmişsiniz, acilen iğnelerinizi olmaya başlamanız lazım. Haplarla istenilen değerlere ulaşmanız zaman alır ama sizin acilen açığı kapatmanız gerek. Bebeğiniz çok hızlı bir şekilde gelişiyor ve organları oluşuyor. Amacım felaket tellallığı yapmak değil ama sizde zaten araştırıp öğrenmişsiniz bu kritik haftalarda b12 eksikliği düşüğe ya da bebeğin engelli olmasına sebep olabiliyor. Tüp bebek tedavisiyle gebe kaldım ve son 3 yıldır verdiğim kanın, göbeğimden de dahil olmak üzere yediğim iğnelerin, içtiğim ilaçların, geçirdiğim operasyonların haddi hesabı yok.. Size bahşedilen bu mucizenin iyiliği için bence iğnenizi olun. Acil şifalar.

Back