ALLAH rizasi icin yardim edin.

NiEl

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
66
0
16
Azerbaycan
Selamun aleykum. Size basima gelen kotu bir olayi ozetlemeye calisicam. Ve sizin fikirinizi bilmek isterim. ALLAH rzasi icin cevapliyin. Ben evlendiyimden(yeni evliyim. 1yil olmamis bile) 1ay sonra alyansim kayb oldu. Altinimi koydugum yerden hem de. Eminim ki yerindeydi. Bir yere gitdik ailelikce donduk yokdu. Baska yere koymussun unutmussun dediler. Inanmadm ama ola bilir deyip bos verdim. 1kac ay gecdikden sonra dugune hazirlasiyordum. Ayni yerden bu sefer bir kac altn yok oldu. Ben altnlari 2 yere koyarim. Biri dolabmda kendi kutularinda diyerleri de dugune giderken takip oylece odamda aynanin onunde bir kutuya koyardm. Iste o kutudan kayb oldu yine. Alyans kayb olan yerden. Bi de dolapdaki yerden 2 kolyem gitdi. Ama 1kac altn kaldi dolapda. Ben esimle isle alskadar diyer sehire gitdik. Esimin ailesi diyer altinlara bakmislar gece. Sabah ise gitmisler. Kaynim evde olmus. Ama benim okuldan bir seyi hall etmesi icin rica etdim. Ckdi okula gitdi ve eve gelince diyer altinlar da yokdu. Ev ucmamus. Altinlarin kutulari yerinde ama altnlar yok. Kim almissa cok ustaca is yapmis. Bir kac yere sordum arastirdim ailenizden biridir mutlaka diyorlar. Ama ben esimden ve ailesinden suphelenmiyorum. Ben bunun bir hirszlk olduguna inaniyorum ama esimin ailesi bi falci felan baksn demisler ve cagrmslar. 3 harifli diyorlar. Buyu var diyorlar. Ola bilir mi? Ben, esim namaz kiliyoz. Arada kilmasak da. Benim ailem de kiliyor. Esimin babasi da. Kimseye kotuluk yapmamaya calisiriz. Icimizde Allah korkusu vardir. Ama insanlari da bilemiyorum ki. Seytan iste akil celip azdira bilir mi? Yoksa gercekten 3 harifliler musallat ola bilir mi? Cok qarip bir olay. Lutfen. Biliyorum uzun ama ALLAH rzasi icin cevapliyin.

Falcilara buyuculere inanma. Inancli birine benziyorsun ac internetten cinleri oku, uc harfliler calmis demislerde ummadiklarindan neler neler cikar. Bir cinayet bile olunca ilk once aile sonra kolu komsu yapmis cikiyor. Biraz uyanik ol dene onlari. Eve 100 dolar koy onlar gelince, gorunur ama cokta beni al diyen bir yerde olmasin sonra sonuca bak

yok öyle bişey eşinin ailesi sana kafayı yedirtmeye ve iftiraya çalışıyor deli misin? sakın tuzağa düşme ne falı ne büyüsü.sakın tuzağa düşme.fal baktır diye onlar demiş, falcıyı da onlar bulmuştur

Back