• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için yardım edin

felsefem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
140
4
48
slm kızlar şimdi benim bat 10 temmuz ama adet düzensizliği var nedeni psikolojikmiş 11 temmuzda test yaptım birinci testte hiç çizgi çıkmadı ikinci testi yapınca tek çizgi çıktı ama normalde evde yapılan idrar testlerinde idrarı damladınca hemen sonuç kısmı pembeleşir hemen neğatif çizgisi çıkar sonra ikinci ya çıkar ya çıkmaz ya silik çıkar ya yavaş yavaş çıkar ama benimki başka idrarı damlattım yavaş yavaş pembeleşti ardından yavaş yavaş tek çizgi ortaya çıktı şimdi kızlar sizce neden öyle yavaş yavaş ilerledi hamilelik daha yeni olduğu için öyle yavaş ilerlemiş olabilir mi?ilginize şimdiden teşekkürler sağolun

Canım tek çizgi yavaş çıkabilir önemli olan yanındaki çizginin net ya da silik çıkması..

Var mı öyle 2.çizgide belirginlik ya da siliklik?

Canım ben nedendir bilmiyorum ama idrar testlerine güvenmiyorum hamileliğimi de kan testiyle öğrenmiştim, geç de olsa erken de olsa kesin gösteriyor çünkü.bence sende öle yapabilirsin bekleyince kötü oluyo insan:) inş. hamişsindir.

Back