• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Allah rızası için yardım edin :(

BeyazKaranfil11

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Allah rızası için fikir verin 1 ay önce bi anlık gazla gidip ombre yaptırcaktım güya röfle gibi bişey yaptı başka kuaföre gittim oda dibini biraz boyadı üst üste işlem yandı mahfoldu ama bu renkle dışarı çıkamıyorum Allah rızası için fikir verin koyuya dönmek istiyorum kuaförde bu renk dönmez akar diyo sürekli ya ben napıcam paikiystriye gittim ilaç kullanmaya başladım çıldırıcak gibi oluyorum Allah rızası için fikir verin nolur 🙏 Çok mutsuzum hergün ağlıyorum hiçmi ihtimal yok :(

Sarjim 15 kalmis sacina bakiyim diye full parlak yaptim. Bence guzel yani niye begenmiyosun 😁

Yazın temmuz başı haziran sonu nişanım var ozamana kadar uzatıp sombre yaptırmak istiyorum ama aynaya baktıkça ağlayasım geliyo :KK43: Size uzarmı haziran sonuna kadar istediğimi yaptırabilirmiyim
Hızlı uzaması için bakim yapın. Birde aktardan yılan yağı galiba alın uygulayın. Aktara sorun yine de uzatan bitkisel ürünler var

Sarjim 15 kalmis sacina bakiyim diye full parlak yaptim. Bence guzel yani niye begenmiyosun 😁
O geçiş kısım için 1 ay sonra tekrar gel dedi sizce gideyimmi yine akıp böyle olurmu sizce :( Yoksa otururmu hiç anlamıyorum saç işlerinden sabırda yok bende 3 haftada 2 cm uzadı saçım çeneme gelirmi nişana kadar :(

siz bence kafaya taktınız bu saç işini. Daha önce de konu açtınız herkes aynı şeyleri söyledi. Saçlarınız gayet iyi.
Siz takıntı yapıyorsunuz

Şu geçiş gibi yapmaya çalışılan kısım turuncu gibi napıcam orayı yoksa komple tek renkmi yapsam :KK43: herkes dibin gelmiş diye espri yapıyor :KK43:
Kiskanmislar demekki. Hemen boyatirsan yanabilir. Nisanina kadar bekle yoksa yanarsa falan daha kotu olur..ombre yipratan bi islem. Gaza gelip boyatirsan eline verirler saci valla. Bak bi arkadas 15 gun bekledi gaza getirdiler tekrar acti saclari yandi. Elalem fesat. Bile bile yapiyor cok ciddiyim. Pismaniye oldu saclari. Hazirana kel aynak gibi kalma alalh korusun 😁

Şu boya gelirmi sizce haziran ortasına kadar.
Bir sürü bakım yapıyorum haftada bir ilik maskesi ve bepanthen evigen hindistwn cevizi yağı sürüyorum üst üste açma işleminden dolayı saçımın 3 te 1 i döküldü ve baya yıprandı sma toparlwmaya başladı gibi. Bu şekilde sarıdan kurtulan varmı lütfen fikir verin:KK43:

Eklentiler

• 8E9726FC-E736-4020-A7EE-911264AEFE27.png
    8E9726FC-E736-4020-A7EE-911264AEFE27.png
    383,2 KB · Görüntüleme: 62
canım bu kadar dert edeceğin bir şey yok çünkü çözümü basit. benimde aynı şey başıma geldi. ilk sefer rengi beğenmediğim için koyuya döndüm, ikinci seferde ise düğünümde postiş kullanacağım için kendi saç rengime dönmüştüm. ilk seferinde hiç ombre falan yaptırmamışım. bir yaptırayım dedim platin sarı ve çok yoğun çıktım kuaförden. Her yıkamada daha da iğrençleşen bir sarıydı. koştur koştur kuaföre gittim ve cila yaptırdım. Cilayla kumral-bej bir tona çekildi. Yıkadıkça cila akıyor ama aktığında bile doğal bir sarıya dönmüştü. Ben öyle kullandım. Cilayı tekrarlayabilirdim ama beğenmiştim o halini. Hem cila diğer renklendirme işlemlerine göre nispeten daha ucuz bir işlem

Bu saçtan daha daha kötü bir saçla 3.sınıfta üniye gitmiştim hem de o dönem için çok para vererek hskdhdjd tekrar düzelttirmek için param da yoktu haliyle sjkdjsjs Allahım çok kötüydü ya herkes noldu diyordu 😂😂. Saçınız kötü değil büyük ihtimalle istediğiniz fotoğraflardaki gibi olmadığı için böylesiniz. Saç kendini toparlayınca daha iyi bir yere gidersiniz hemen bir şey yapmayın.

Back
X