Allah rızası için yardım edin

nurtu52

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2019
14
7
1
30
Merhaba ben 2 senedir evliyim. Cocuk olmadı.. birazcık kiloluyum ama nice kilolular hamile kaldı.. bugün doktora gittim bana sende pko yok ama belirtileri var dedi. Yani varmış gibi davranıcakmışım. Inofolic diye bi ilaç verdi kullanıp hamile kalan var mı aranızda ?

Yarım kutu kullandım hamile kaldım pkoluyum ovulasyon testi al günlerini takip et yumurtlama günlerini değerlendir

Yarım kutu kullandım hamile kaldım pkoluyum ovulasyon testi al günlerini takip et yumurtlama günlerini değerlendir
Gercekten mi o kadar büyük umut oldunuz ki bana rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın. Peki yarım kutu dışında başka neler yaptınız? Gecen ay ovülasyon testini denedik olmadı. . Bu ay yine test alıp bakıcam günlerime pes etmek yok inşallah

Glifor da kullandım yanın da

Selam herkese arkadaşlar ben evde test yaptırdım hemde iki kere ikisi de pozitif sonuç verdi sonra hemen en yakın sağlık ocağına gittim oda test yaptırdı hormonlar beta hcg 1038 çıktı tsh 4.03 sonuç normal değerde yazan ise gebelikte özel referans aralıklar 1 trimesfer 0.33-4.59uIU/ml yazıyor gebe olduğum söylendi fakat emin olamıyorum yalnız yakın zamanda doktoruma gideceğimde kan testi de pozitifse korkmaya gerek yok değil mi yardımcı olur musunuz

Canım tsh için ilaç kullanman lazım dahiliyeye git.

Canım en kısa zamman da kadın doğum doktoruna git be gebeliğini onaylat zaten tsh hormonu hamilelikte yükselir normal yani değerlerin de iyi doktordan önce bir ilaç kullanma

henüz haber aldım hamile olduğuma dair Bende fazla gaz sıkışması karın ağrısı ve idrar yolu enfeksiyonu oldum bir de karnıma bazen öyle bir ağrı giriyor ki sanki adet sancısı normal mi hiçbir doktor ilaçta yazmadı inşallah Çarşamba’ya doktoruma gideceğim sizce ne olabilir ayrıca kanama falan yok çok şükür normal akıntı var bu arada ilk ay hamilelik

Canım en kısa zamman da kadın doğum doktoruna git be gebeliğini onaylat zaten tsh hormonu hamilelikte yükselir normal yani değerlerin de iyi doktordan önce bir ilaç kullanma
Ya çok teşekkür ederim gerçekten rahatlarım valla hi çünkü tsh nin yüksek olması iyi değil dediler cidden kötü durumdaydım korkulacak birler yok ozmn Cidden mi Allah razı olsun sizdende

Ya çok teşekkür ederim gerçekten rahatlarım valla hi çünkü tsh nin yüksek olması iyi değil dediler cidden kötü durumdaydım korkulacak birler yok ozmn Cidden mi Allah razı olsun sizdende
Canım benim internetten araştır bende öyle biliyorum tsh horman değerlerinin aralıkları bebekler yetişkinler hamileler ve yaşlılar olarak ayrılıyo benim de tsh yüksekliğim vardı bu hamile kalmaya engel ama zaten hamile kalmışsan bir sorun yoktur bence

Hayır hamilelikte Tsh yükselmesi normal değil ilaç kullanmanız gerekir hemen bi dr a başvurun

İnşallah sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…