Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarım kutu kullandım hamile kaldım pkoluyum ovulasyon testi al günlerini takip et yumurtlama günlerini değerlendirMerhaba ben 2 senedir evliyim. Cocuk olmadı.. birazcık kiloluyum ama nice kilolular hamile kaldı.. bugün doktora gittim bana sende pko yok ama belirtileri var dedi. Yani varmış gibi davranıcakmışım. Inofolic diye bi ilaç verdi kullanıp hamile kalan var mı aranızda ?
Gercekten mi o kadar büyük umut oldunuz ki bana rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın. Peki yarım kutu dışında başka neler yaptınız? Gecen ay ovülasyon testini denedik olmadı. . Bu ay yine test alıp bakıcam günlerime pes etmek yok inşallahYarım kutu kullandım hamile kaldım pkoluyum ovulasyon testi al günlerini takip et yumurtlama günlerini değerlendir
Aminn inşallahAllah yardimcimiz olsun
Glifor da kullandım yanın daGercekten mi o kadar büyük umut oldunuz ki bana rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın. Peki yarım kutu dışında başka neler yaptınız? Gecen ay ovülasyon testini denedik olmadı. . Bu ay yine test alıp bakıcam günlerime pes etmek yok inşallah
Canım tsh için ilaç kullanman lazım dahiliyeye git.Selam herkese arkadaşlar ben evde test yaptırdım hemde iki kere ikisi de pozitif sonuç verdi sonra hemen en yakın sağlık ocağına gittim oda test yaptırdı hormonlar beta hcg 1038 çıktı tsh 4.03 sonuç normal değerde yazan ise gebelikte özel referans aralıklar 1 trimesfer 0.33-4.59uIU/ml yazıyor gebe olduğum söylendi fakat emin olamıyorum yalnız yakın zamanda doktoruma gideceğimde kan testi de pozitifse korkmaya gerek yok değil mi yardımcı olur musunuz
Canım en kısa zamman da kadın doğum doktoruna git be gebeliğini onaylat zaten tsh hormonu hamilelikte yükselir normal yani değerlerin de iyi doktordan önce bir ilaç kullanmaSelam herkese arkadaşlar ben evde test yaptırdım hemde iki kere ikisi de pozitif sonuç verdi sonra hemen en yakın sağlık ocağına gittim oda test yaptırdı hormonlar beta hcg 1038 çıktı tsh 4.03 sonuç normal değerde yazan ise gebelikte özel referans aralıklar 1 trimesfer 0.33-4.59uIU/ml yazıyor gebe olduğum söylendi fakat emin olamıyorum yalnız yakın zamanda doktoruma gideceğimde kan testi de pozitifse korkmaya gerek yok değil mi yardımcı olur musunuz
Ya çok teşekkür ederim gerçekten rahatlarım valla hi çünkü tsh nin yüksek olması iyi değil dediler cidden kötü durumdaydım korkulacak birler yok ozmn Cidden mi Allah razı olsun sizdendeCanım en kısa zamman da kadın doğum doktoruna git be gebeliğini onaylat zaten tsh hormonu hamilelikte yükselir normal yani değerlerin de iyi doktordan önce bir ilaç kullanma
Canım benim internetten araştır bende öyle biliyorum tsh horman değerlerinin aralıkları bebekler yetişkinler hamileler ve yaşlılar olarak ayrılıyo benim de tsh yüksekliğim vardı bu hamile kalmaya engel ama zaten hamile kalmışsan bir sorun yoktur benceYa çok teşekkür ederim gerçekten rahatlarım valla hi çünkü tsh nin yüksek olması iyi değil dediler cidden kötü durumdaydım korkulacak birler yok ozmn Cidden mi Allah razı olsun sizdende
İnşallah sağolunCanım benim internetten araştır bende öyle biliyorum tsh horman değerlerinin aralıkları bebekler yetişkinler hamileler ve yaşlılar olarak ayrılıyo benim de tsh yüksekliğim vardı bu hamile kalmaya engel ama zaten hamile kalmışsan bir sorun yoktur bence