Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Allah rızası için Polikistik Over yüzünden saçları dökülenler yardım edin

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

delikanli_kiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
161
1
116
Malatya
Artık bıktım usandım saclarım gıttıkce azalıyor denemedegım sey kalmadı yok yok yok saclarım dokulmesını durduramıyorum hem dokuluyor hemde ıncelıyor gıtmedıgım doktor kalmadı ama ben onlardan daha ıyı ılıyorum bırıne gıdıyorum onemsemıyor dıgerıne gıdıyorum rogaın yazayım dıyor otekıde daha erken dıyo bende anlamadım ne yapacam bakım yagları kullanıyorum ama yok yok yok dokulmesı durmuyor doktora gıdıp dıyıncede abarma dıyo 20 yasındayım ve psıkolojık olarak cokmus durumdayım artık saclarımı duzlestırmıorum sadece at kuyrugu yaıp cıkıyorum arkadaslarım eskıden ne guzel sacların vardı dıyo resmen fotograflara kustup bakmıyorum eskı fotograflarabaktıkca aglayasım gelıyor nıye ben dıyorum nıye sonra RABBIME ısyan olur dıye susuyorum ama daha 20 yasındayım sımdı boyleyse ılerıde nasıl olur kım bılır offf

Bende de var polikistik over. 6 yıl oldu öğreneli.. İlk zamanlar döküldü saçlarım ama sonra durdu dökülmesi. Cok kafaya takma. Sacına surduklerınden cok ne yedigin onemli. Yağları bende suruyorum ama iyi yıkanmadıgı zaman sac diplerini tıkıyor. Nefes almayan köklerde dökülüyor. Aynı sey sac kremleri içinde geçerli. Ben dipten sürüyordum sac maskesini falan.. Bir arkadasım bana bunu soylediginden beri sadece uclarına sürüyorum. O gun bugundur dokulme inanılmaz durdu.. Birde bol bol sarımsak yiyorum ben ( sevdigim icin ) ondan mı bilmiyorum ama benim saclar cok cabuk uzuyor.

bir arkadasım söylemişti sarmısagı bütün olarak yutuyorlarmıs ama ıste benım midem rahatsızım o yuzden yutamıyorum ama bundan sonra bol sarımsak yıyecem yogurda karıstırarak yıyecem bıde temız yıkıyorum ıyıce yıkıyorum kremı bende sadece uclara suruyorum bakım kuru alacam onuda uclara surecem bıde mecıtefendı bakım yagını kullanıyorum sen hangısını kullanıyorusun hangı yagları ınsallah benımkıde gecer ama benımkı gıtmedıgım doktor almadıgım tedavı kalmadı ne yapacam bılemıyorum off polıkıstık zaten bır dert kabulum ama sac dokulmesıne tahammul edemıyorum yasım daha genc

yaklaşık 15 senedir pkos hastasıyım ve ne yazıkki saçlarım çok döküldü geçenlerde ''Saç dökülmesini önleme ve saç gürleştirme (kesin sonuç)'' konulu topiği okudum ve uygulamaya başladım sonuç alırım umarım. Birkaç sene önce çam terebentini alıp şampuanıma katmıştım ve o dönemde saç tellerim biraz kalınlaşmıştı sanki isretsen bu yöntemleri deneyebilirsin, evet zor bir hastalık ama bu da bizim sınavımız Rabbim günahlarımızı affetsin

bence moralini bozma benimde önceden gürdü saçlarım şimdi inceldi 21 yasındaym..
ben kafaya takınca daha çok dökülüyo mesala yaglı bakımlar bnm saçımı cok döker..
şimdi hç ugrasmıyrm saçımla ve dökülme azaldı..

allah yardımcımız olsun bizim sınavımız bununla vallah cam terebentın bende alıp deneyecem ınsallah ıse yarar canım yaptıgın bakım her neyse sonuc alırsan yazarsan sevınırım ıster mesaj olarak ıster burdan resmen caresızım sımdıden saol

canım pcos için kullandığın doğum kontrol hapları saçına hiç fayda etmedi mi şu an birşey kullanıyor musun bendede var pco günde 300saç teli gidiyor bende usandım artık birşey fayda etmeyince aldım yasmini içecem 3ay doktorlarda ayrı sinirimi bozuyor vakit kaybettirdiler başka işe yaramıyorlar 7aydır.şu an pco için birşey kullanıyorr musun hormonların nasıl?

bende pcos var saçlarımın önleri azaldı gibime gelio tedavi olmuyorum badem yağı aldım onu kullanıcam ama yan etki eder die korkuyorum badem yağından sonuç alan varmı

meraba.iğrenç bir hastalık.6 yıldır saçlarım dökülüyor.durduramadım..saçlarımın 3 te 2 si gitti...ilaçlar yağlar kısa süreli etkili oluyor.doktor meselesine glince bi gün birini boğazlicam o olcak.hasta psikolojisinden hiç anlamıyolar..

aynen katılıyorum canım insanı hiç anlamıyorlar gitmek bile istemiyorum saçım dökülüyor diyorum az birşey sanıyor doğum kontrol hapı geçirir diyor bir faydasıda yok çok sinirleniyorum bu duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…