Premature Bebekler Allah rızası için dualarınızı bekliyorum çok kötüyüm

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

hiram06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
897
1
96
Ankara
Kızlar Rabbim beni yine sınıyor napacağımı şaşırdım dünden beri sütüm kesildi tamamen biliyorsunuz kabızlık sorunumuz vardı 2 aydır hacettepede bi prof gittik görsel olarak bi sorun yok dedi ter testi istedi o an anlamadım eve gelince araştırdım kistik fibröz diye bir hastalığın teşhisi içinmiş bu ölümcül bir hastalık nolur dua edin negatif çıksın ya naparım ben zaten ikizimiz öldü birde bu çıkarsa tek sorunumuz kabızlık neden şüphelendi anlamadım tiroit falanda bakılacakmış ama endişe etmeyin dedi nasıl etmeyim genetik bir hastalık bu artık dayanacak gücüm kalmadı dualarınızı bekliyorum

canım moralini bozma. artık o kadar çok test yapıyorlarki ne olur ne olmaz diye canını sıktığına değmez. kendine bebeğinede yazık ediyorsun bence hiç bişey çıkmıycak. bebeğini sütsüz bırakmış olacaksın boş yere. duarım seninle canım.

canım bosuna uzulme bısey yok ınş canım.........kabızlık her bebekte var ya benımkılerdede var gececek ınşşş nolur bozma moralını dr her seyı ınceler ılla olacagundan degıl sakın uzme bebegıde kendınıde

canım hiç sıkma kendini...kabızlık sorun ise benim kızım doğduğundan beri kabız.. yeni yeni düzeliyor..kabızlık için özel mamalar var..ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlar yardımcı olur sana..Allahın izniyle bişey çıkmıcak inşallah bebişinde canım..geçmiş olsun..

Canım tiroid testini biz de yaptırdık bu zaten yapılması gereken bir test. Yurtdışında doğan her bebeğe tiroid testi yapılıyor.
Doktor kabız olduğu için ter testi istemiştir. Çünkü kistik fibroziste kabızlık gibi sindirim bozuklukları olabiliyor. Berkay'ın da uzun süre kabızlık problemi oldu ama inan büyüyüp kasları güçlendikçe kabızlık bitiyor. Ama doktora götürdüğünde onlar belli şeylerden ancak testlerle emin olabiliyorlar. Yani kabızlık yapan 10 hastalık varsa bunların olmadığını doktor ancak testle ispatlayabilir. Kafasına göre teşhis koyamaz. ıçin rahat olsun lütfen bak göreceksin test sonucunuz iyi çıkacak.

geçmiş olsun canım doktorlarda haklı işlerini şansa bırakmıyolar herşeyi inceliyolar en güzelide bu bence

çok geçmiş olsun, Allahın izniyle ınşallah sonuçlarınız temiz çıkar. hiç evham yapma, dr.larda işlerini şansa bırakmak istemiyolar, iyice araştırılması en iyisi. dualarımız sizinle canım....:Saruboceq:

Çok geçmiş olsun,ALLAH şifa versin arkadaşım,

İnşaALLAH hayırlısıyla iyileşirsin,

Sabırlı ol,hemen belli olmadan moralini bozma,

Hakkında hayırlısı olsun...

allah yardımcın olsun canım..inşallah bişey çıkmayacak..dualarım sizinle...

çok geçmış olsun rabbım şifa versın arkadasım morelını bozma,hersey allahtan sadece dua et ..

ALLAH yar ve yardımcın olsun.Üniversite hastanelerini bilmiyormusun gerekli gereksiz her testi yapıyorlar biz oğlumla gittik 4 ayda zor çıktık aslında herşeyi araştırmaları iyi ama işte bazen insanın sabrı kalmıyor çocukta kan bırakmadılar diye kızmıştım ALLAHIN izniyle kocaman oldu okula başlayacak sen ve bebeğin ALLAHA emanet olun

canım nasılsın ..........ıyısınız dımı...........gor bak bıseyı yok kızının............cok opt

rabbim şifa bekleyen herkese versin inşallah içinde senin yavrunada dualarım seninle

canım ya merak etme inşallah bişey çıkmaz sadece şüphe etmiştir belki
belki başka bişey için istemiştir aklına kötü şeyler getirme
güzel haberlerini bekliyoruz canım hiç bişey çıkmayacak a.s.

saolun canlarım test daha yapılmadı 27 mayısta diğer kan ve tşroit testleri şükür iyi çıktı geriye bir ter testi kaldı inş oda temiz çıkar çok korkuyorum ama inş bi sorun çıkmaz dr şüphelenmedim sadece test dedi herkese yapıyoruz dedi yinede insanın aklı karışıyor inş bi sorun çıkmaz dua edin

kızlar dualarınız için Allah razı olsun sonucumuz çok şükür iyi çıktı kızımda yokmuş öle bi hastalık çok şükür kabızlık devam yinede şükür:)

kızlar dualarınız için Allah razı olsun sonucumuz çok şükür iyi çıktı kızımda yokmuş öle bi hastalık çok şükür kabızlık devam yinede şükür:)

Çok sevindim canım. Daha önce de söyledim ya kabızlık bizde de çok uzun süre devam etti. Kasları güçlendikçe kabızlığı da çözülecektir merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…