Allah rizasi icin doktor onerir misiniz...

pencere

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
234
35
318
Hayrli aksamlar arkadaslar, lutfen bana yardimci olun b.duzunde oturuyorum.8+1bebegimizi bekliyoruz ...nisa hast.ne gidiyordum ama en son odaya ayni anda 2 hasta alarak, sordugum sorulara aciklama yapmayarak ve baska bazi olumsuz nedenlerden dolayi dr umu degistirmeye karar verdim.gelin gorun ki bir doktor bulamadim;( ;(.bahcelievler dahil olmak uzre b.duzunden o bolgeye iyi bir k.dogumcu ariyorum mumkunse bayan,ilgili, sicak ne olur bana yardim edin beni eniyi siz anlarsiniz;(

hangi dr. a gidiyodunuz nisada şikayet etseydiniz keşke..
düzgün korkmazın methini duymuştum ama hangi hast.de unuttum dediğin civarlardaydı..

Su meshur a... hanim o kadar moralim bozuk ki dr suz kendimi kotu hissediyorum..sikayet etsem neye yarar zaten o gun durumu belli ettim.dr un onerdigi sirf yogunlugunu azaltmak icin "aciklamasiz" tedavi onerisini reddettim ama yogunuz hstne nin durumu bu diorlar..artik onlar yogunlugu kaniksamis hic aciklama yok...

orda zaten iki dr.yoğun helede asiye hanımı beklerken doğuracaklar diye korkuyodum
aslında onların yöntemi bir muayene birde test sonucu olan hastayı aynı anda alıyolar..
muayeneye hazırlanan kadar test sonucuna bakıyo..
bende çok gittim güler yüzlü ilgili biri aslında o yüzden de hatsası çok oluyo..mürüvvet hanımda iyidir ama oda çok yoğun..
benceordaki dr.lardan başkalarına bak..derya hanım pek yoğun değil mesela..

Badezuzum yanitlarin icin tesekkur ederim oncelikle. ..
Bir kac haftadir arayislarimda jfk da ali osman koyuncuoglunu tavsiye eden cok oldu ama ne bileyim iste bayan olsa sanki daha rahat ederim gibi geliyo..cok erken ama yolunda olursa hersey ins.epidural normal istiyorum biraz da o nedenle bayan dr olsa diyorum...

rica ederim çok gittim o hastaneye inş. hamile kalırsamda yine oraya gidicem..
memnunum ben diğer hastanelere göre
jfk ile ilgili çalışanların ücretlerinde sorun yaşandığı için pek iyi hizmet vermediklerini okmuştum ama çok oldu
şimdi nasıl bilmiyorum...inş. iyi bir yer,dr. bulursun..

Sagol canim ins...ve ins sende bebegine hayrlisiyla kavusursun...bu arada
Bahcelievlerker aile hastn.oldu jfk ve acibademe baglandi dediler

Cok sagol redroses... b.duzune uzak gibi biraz ama caresiz kalirsam gidicem mecbur

Sagol canim ins...ve ins sende bebegine hayrlisiyla kavusursun...bu arada
Bahcelievlerker aile hastn.oldu jfk ve acibademe baglandi dediler

aa evet bak hatırladım tabelası değişmişti ..doğrudur işte sıkıntılı zamanlar olmuştu..
gidenler memnunsa sende düşün orayı..normal doğum düşünüyosun dediğin gibi kadın olsa daha rahat edersin
ama yapacak bişey yok..iyi olsunda farketmez..amin..sende sağlıkla kucağına alırsın inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…