ben oylesıne etkılendım kii..coooooook sukurAllahıma hayatımda bır suru degısıklık yapmayı nasıp ettı bana....umarım sıze de aynı etkıyı yaratır ınsAllah
kuran, fercr, fecr suresi,çok etkileyici,müthiş bir kıraat, meal, Yasser Dosari, kuran,islam - YouTube
gerçekten çok güzel canım..etkileyici Allah razı olsun.. çok özel olmazsa ne gibi değişiklikler yaptı merak ettim??
amın canım Allah cumlemızden razı olsun..en önemlısı kapandım canım cok sukur..namaz kıldım bırakmadan cok sukur..sonra kuran ögrendım kendım..cok etkılendım ben...
muhat senin için özel değilse sıkıntı ne idi yazablrmsnannem fecr diye bi sure oldugunu bilmiyordu. rüyasında eşim için fecr suresini okumasını tavsiye etmişler.
sonra bol bol okuduk biz bu duayı binlerce şükür olsunki herşey istediğimizden daha iyi oldu.
ayrıca fecr gelecek demek :)
annem fecr diye bi sure oldugunu bilmiyordu. rüyasında eşim için fecr suresini okumasını tavsiye etmişler.
sonra bol bol okuduk biz bu duayı binlerce şükür olsunki herşey istediğimizden daha iyi oldu.
ayrıca fecr gelecek demek :)
canım eşim işe girmiyordu bi türlü.muhat senin için özel değilse sıkıntı ne idi yazablrmsn
canım fecr gelecek demek. büyük ihtimal geleceğinizle ilğili dileklerinizin gerçekleşmesine vesile oluyordur:)vay rüyasında mı görmüş herkese nasip olmaz.. fazileti neymiş neye iyi geliyor ne için okunuyor acaba :26: