Allah rızası ıcın dınleyın...boylesıne bır sure...

gerçekten mi ben de bu yıl Kuran kursuna gidiyorum tecvidli öğreniyorum. Ben de okusam bi iş bulurum belki

gerçekten çok güzel canım..etkileyici Allah razı olsun.. çok özel olmazsa ne gibi değişiklikler yaptı merak ettim??

amın canım Allah cumlemızden razı olsun..en önemlısı kapandım canım cok sukur..namaz kıldım bırakmadan cok sukur..sonra kuran ögrendım kendım..cok etkılendım ben...

amın canım Allah cumlemızden razı olsun..en önemlısı kapandım canım cok sukur..namaz kıldım bırakmadan cok sukur..sonra kuran ögrendım kendım..cok etkılendım ben...

ne kadar güzel maşallah canım :nazar: senin için çok hayırlı gelmiş inşallah devamı da son nefesine kadar devam eder hayatında herşey hayırlı bir şekilde istediğin gibi olur.. Allah sana böyle bir vesile kılmış demekki.. herkesin bir bamteli var o tele dokunduğunda Rabbim ne kadar hayırlar geliyor arkasından.. :21::21:senin adına çok sevindim Allah kabul etsin gani gani ibadetlerini..:KK16::KK16::KK16:

annem fecr diye bi sure oldugunu bilmiyordu. rüyasında eşim için fecr suresini okumasını tavsiye etmişler.
sonra bol bol okuduk biz bu duayı binlerce şükür olsunki herşey istediğimizden daha iyi oldu.
ayrıca fecr gelecek demek :)

annem fecr diye bi sure oldugunu bilmiyordu. rüyasında eşim için fecr suresini okumasını tavsiye etmişler.
sonra bol bol okuduk biz bu duayı binlerce şükür olsunki herşey istediğimizden daha iyi oldu.
muhat senin için özel değilse sıkıntı ne idi yazablrmsn

vay rüyasında mı görmüş herkese nasip olmaz.. fazileti neymiş neye iyi geliyor ne için okunuyor acaba :26:

muhat senin için özel değilse sıkıntı ne idi yazablrmsn
canım eşim işe girmiyordu bi türlü.
subaylıktan 98 almasına ragmen elendi. o dönem o kadar çok sınavı kaybettiki depresyona girmişti.
kv de okudu ben de okudum eşimde okudu ve işigirdi hemde istediğimiz gibi bi yere :)

vay rüyasında mı görmüş herkese nasip olmaz.. fazileti neymiş neye iyi geliyor ne için okunuyor acaba :26:
canım fecr gelecek demek. büyük ihtimal geleceğinizle ilğili dileklerinizin gerçekleşmesine vesile oluyordur:)

2-BAKARA SURESİ

1 - (Elif, Lâm, Mîm.)

2 - İşte o kitap, bunda şüphe yok, müttakiler (kötülükten korunacaklar) için hidayettir.

3 - Onlar ki gaybe iman edip namazı dürüst kılarlar ve kendilerine verdiğimiz rızıktan (Allah yolunda) harcarlar.

4 - Ve onlar ki hem sana indirilene iman ederler, hem senden önce indirilene. Ahirete de bunlar kesinlikle iman ederler.

5 - Bunlar, işte Rabblerinden bir hidayet üzerindedirler ve bunlar işte felaha erenlerdir. şüphesiz Allah sözünde sadıktır.

Rabbim o huzuru daim etsin inşaallah fiemanillah

X