Allah rizasi icin boyun fitigi ameliyatı olanlar yardim !!!!!!!!!

eftelya

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2006
172
91
Arkadaslar esimin boyun fitigi birden ilerlemiş, sol kolunda güçsüzlük kaybı ve parmaklarda karıncalanma başlayınca gittiği doktor ameliyat olması gerektiğini söylemiş.ben hemen ameliyat olma fizik tedaviye dene dedim ama toplam 4 dr a danisti hepsi esimin fitiginin ileri boyutta olduğunu ameliyatsiz çaresi olmadığını söylüyor.
İstanbul da ameliyat olan var mı? En çok hangi dr u ve hastaneyi önerirsiniz? Protez takilacakmis, riskli bir ameliyat o kadar endiseliyim ki sizlere anlatamam.ne olur pozitif düşünmem icin yardım edin !
Diğer 2.sorum da ameliyatlı denip te boyun fitigi icin ameliyat olmayan ve başka yollarla yontemlerle iyi olan var mı? Ne olur akil verin ameliyat olsun mu?

Benim boyun fitigim o kadar kotu ki, gittigim doktor mr sonucunu gorunce bu sonuca gore ellerinin tutmamasi gerek ama tutuyor dedi. Turkiyedeki cogu doktor sana ameliyat derdi ama fizik tedaviyi dene dedi. Ha ben gitmedim daha, zaten fizik tedaviden ziyade kayropraktik dusunuyorum

Merhaba ben 2.ameliyatimi cumartesi günü oldum. Boynumda zaten 1 kafes vardı. 2 tane daha takıldı. Zaten boyun fitigi ameliyatında böyle olması gerekiyor. Korkulacak birsey yok

Konu acilali yıllar olmuş ama yeni gordum belki ihtiyacı olanlar olur benimde 2 tane boyun fıtığım var bi ara başımı yastiktan bile kaldiramiyordum kas gevstici hap krem iğne ne yaptıysam aglatiyodu artık ağrıdan her Dr ameliyattan başka caren yok demişti güç kaybida vardı
Araştırdım osteopati uzmanı bulduk Allah razı olsun ne güç kaybı nede bişey kalmadı hala ameliyatta olmadım kendimi zorlamadigim sürece aşırı ağrılar hiç yasamiyorum ameliyattan önce deneyin ama çıkıkci felan değil egitimini almış osteopati uzmanı olsun

Konu acilali yıllar olmuş ama yeni gordum belki ihtiyacı olanlar olur benimde 2 tane boyun fıtığım var bi ara başımı yastiktan bile kaldiramiyordum kas gevstici hap krem iğne ne yaptıysam aglatiyodu artık ağrıdan her Dr ameliyattan başka caren yok demişti güç kaybida vardı
Araştırdım osteopati uzmanı bulduk Allah razı olsun ne güç kaybı nede bişey kalmadı hala ameliyatta olmadım kendimi zorlamadigim sürece aşırı ağrılar hiç yasamiyorum ameliyattan önce deneyin ama çıkıkci felan değil egitimini almış osteopati uzmanı olsun
Merhabalar,hangi ilde hangi osteopat ile görüştünüz yazabilir misiniz? Umarım izmirdedir.Ya da yoksa kendisine İzmir'de yonlednirebilecegi birini sorabilir misisniz? Bende de boyun fıtığı var ve sinire baskı yapıyor.parmak uyuşuk vs

Merhabalar,hangi ilde hangi osteopat ile görüştünüz yazabilir misiniz? Umarım izmirdedir.Ya da yoksa kendisine İzmir'de yonlednirebilecegi birini sorabilir misisniz? Bende de boyun fıtığı var ve sinire baskı yapıyor.parmak uyuşuk vs
Merhaba yeni gördüm yorumunuzu benim yaptirdigim osteopati uzamani ki hala duacisiyim ameliyatlı durumunda kalmadı evet fıtık duruyor ama sinire baskısı ağrısı yok oldu antalyada kendisi

Merhaba yeni gördüm yorumunuzu benim yaptirdigim osteopati uzamani ki hala duacisiyim ameliyatlı durumunda kalmadı evet fıtık duruyor ama sinire baskısı ağrısı yok oldu antalyada kendisi
Peki kaç seans aldınız ne gibi uygulamalr yaptı anlatır mısınız? Proleterapi vs yaptı mı? Ben de 10 seans fizik tedavi aldım iki haftadır evde egzersiz sinir hareketleri yapıyorum ama hala sinire baskı devam ediyor.El bilegimin ustunce çekilme ve baş parmak iç kısmında uyuşma var bu da sol kolumun gücünü tam edineneme neden oluyor.Bilgilendirrseniz çok sevinirim.Bir de kendisine İzmir de doktor ismi sormanız mumkun mi acaba? Teşekkürler

X