11 gün önce ilk kez bi ilişki yaşadım kızlık zarım bozuldu ve kanamam oldu 1 gün sürdü ve geçti ilişkimde nişanlım kondomla korundu içime boşalmadı göğüslerime bişaldı sonra kondomu cikardik oyle devam ettik zevk suyu icime akmis olabilir ama ilişkimden 6 gün sonra ben kahverengi bi lekelenme gördüm göğüslerimde sertlesme ve hassasiyet var kokulara karsi mide bulantim ve midemde yanma var ilişkimden 10.gün sonra adetime 5 gün kala sabah idrarımda kan gördüm az bi kanamam vardı adet oldum sandım sancım çok fazlaydı ve papatya cayi 3 4 yudum ictim tam icerken hamilelikte düşüğe ve kanamaya neden olur yaazisıni okuyunca biraktim içmedim bugun 2. Gün kanamamdan hala kanamam var sancım çok fazla adet oldum gibi ama mide bulantımda var ve benim hic goguslerim boyle olmamıştı yerleşme kanaması mı acaba pazar günü gebelik testi aldrp yaptiricam yerleşme kanamasını böyle yaşayan yada duyan var mı yardım edin lütfen yoksa bebegim var ve düşüyor mu
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Allah Rızası İçin Bana Yardım edin
- Konu Sahibi yusraboz
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- annelik düşük belirtileri gebelik yerleşme kanaması